מה אתם חושבים על חלל עמוק 9?

pelegs

New member
בניגוד לרוב האנשים האחרים

שאני מכיר, לדעתי ח"ע9 נתחילה טוב. דווקא נהנהתי מהפרקים הראשונים שלה - וזה המשיך פחות או יותר עד סוף עונה רביעית-אמצע חמישית. משם, לדעתי, זה הפך לקיטשי ביותר, ובלתי נסבל. אני אישית כבר לא רואה יותר ח"ע 9 כשמזדמן לי. אבל כמו שאמרתי קודם, זאת דעה נדירה בקרב מעריצי מס"ב...

lightm

New member
ח"ע9 זה הכי טוב!

כי רק את זה אני מכיר... אם הייתי יכול לראות משהו אחר אז אולי לא הייתי הכי אוהב את ח"ע9...

Bajoran Preist

New member
אתה היית כן!

תסמוך עליי, אחרי שמתחילים לאהוב ח"ע9 אי אפשר להפסיק(נו טוב, לאהוב פחות). אלא עם כן אתה חושב שאין בה מספיק אקשן ויותר מדי "פוליטיקה וכל השעמום הזה".

lightm

New member
חס וחלילה "פוליטיקה וכל השעמום הזה"

אני ממש אוהב את זה, וזה אף פעם לא משעמם, תמיד כשיש פוליטיקה וכאלה דברים זה מוצג בדרך נהדרת בשילוב עם עוד סיפורים אחרים...

Bufreak

New member
סידרה מצויינת!

בזכות חלל אני מקבל כרגע סטאר-טרק לוריד! למרות שראיתי רק את שתי העונות האחרונות, היא הסידרה האהובה עליי מבין שאר סדרות הסטאר-טרק שמי ייתן ויזכה לראות ימים רבים(שונאיי אנטרפרייז, לא התכוונתי ל*ימים* אלא לשנים!
) כל מי שראה את הסידרה המקסימה הזאת ולא נלכד בעלילה ה*מגוונת* שלה, ולא התאהב בדמויות ה*לא קיטשיות* שלה, הוא לדעתי...לא חשוב מה דעתי. כמו שאסמנה אומרת: "מי בכלל שאל אותי?"

Esmena

New member
כולי מוחמאת על הציטוט ../images/Emo51.gif

אבל...אסמנה? הרי כל מי שעשה בגרות בספרות יודע שפעם אמרתי זמירות אחרות לגמרי:)

alophind

New member
אז הפרק האחרון בח"ע9 היה |ספויילר|

שסיסקו "מת" ואודו הלך לעולם שלו (הדומיניון) ?! איזה סוף מרגיז....

DDN

New member
מה?!

סיסקו לא "מת". והסדרה הזאת בהחלט משובחת. או יותר נכון, הייתה.

Bufreak

New member
אין בעד מה אבל

לכל אלה שלא עשו בגרות בספרות מגיע הסבר, כי לא הבנתי למה התכוונת...

למעלה