מה אתם חושבים על יזיזות???

מיטללל

New member
אני חושבת ש...

יזיזות קבועה זה הכי גרוע בעולם. כי תמיד בסוף צד אחד מפתח רגשות ומקנא ורוצה יותר ...

../images/Emo4.gif לא תמיד...

לי יש דבר כזה כבר 5-6 שנים (עם הפסקות כשיש לאחת מאיתנו חבר/ה) ועד עכשיו כלום לא הפריע... אני לא מוצא בזה שום פסול כל עוד לא נותנים לזה להיות שם כל הזמן- הכוונה, שאם נמצאים במערכת יחסים שהיזיז/ה לא יגרמו לבגידה...

NBGirl

New member
דיברנו על זה פעם כמה בנות בעבודה..

ואחת סיפרה שהיה לה איזה יזיז שהייתה לו חברה שהוא נורא אהב ובהתחלה הכל היה סבבה ביניהם ומתישהו הם התחילו באמת להתאהב אחד בשני, והוא גם זרק את החברה שלו! אבל בסוף הם לא היו יחד :| אבל אם זה בלי רגשות, אולי זה באמת אחלה. אני לא יודעת.

אושר מ

New member
כמה זמן אפשר להחזיק בלי לפתח רגשות?

כשאין לאדם מישהו, הוא נוטה לפתח רגשות דמיוניים לכאורה על מישהו אחר, וכשיש יזיז זו אופציה נוחה במיוחד להתפתות אליה לא כן? ובמהרה את מוצאת את עצמך מאוהבת, או לפחות חושבת כך, ביזיז שלך. ואיך תדעי להבדיל אם את באמת מאוהבת, או רק הכנסת לעצמך את זה לראש? ובלי קשר, אםא ני אמצא מישהו שיהיה שווה להחזיק בו, למה לא? :)

erezbearez

New member
בעד

אבל שני הצדדים צריכים להיות מספיק בוגרים נפשית כדי שזה יעבוד.

שזה דבר מטורף

ולא טוב כי הוא מפתח להיתאהבות מטורפת וזה משאיר אותך תלוי באוויר ומתחרטים על זה כל כך אחרי זה בקיצור יזיזות ממושחות זה פאק זה ממש שלא כדאי ויזיזות לילה אחד זה סתם משהו שהורס ידידות כל כך יפה שנבנאת ומנסים להוציא מנה את המתח המיני למה להרוס ידידות שכל כך מנסים לטפח אותה ולהוציא ממנה הקשר מיני ולהכניס לשם סקס למה לעשות הכול מסובך ????????

jessy19

New member
../images/Emo31.gif

לדעתי זה אידיוטי העניין של היזיזות, כי אולי תקראו לי תמימה אבל אני מאמינה שסקס צריך לבוא מאהבה ולא מחרמנות.

במידה וסוג הקשר הזה מתאים באותה

תקופה ליזיזים אז סבבה שיהנו. אני אישית לא מתחילה קשרים כאלה , בסופו של דבר ( לי אישית) קשה לעשות סקס עם מישהו בלי להרגיש רגשות כלפיו.

זה עובד לפעמיים

כול עוד אין לך רגשות כלפיי הפרטנר... אבל נו באמת כמה זמן יעבור את שתתאהבי בו... הוא הרי צריך להכיר אותך די טוב ואת נהנת איתו... אז יעבור לא הרבה זמן עד שתתאהבי בבחור... ואז היזיזות לא עובדת! כי זה לא כבר נטו סיפוק זה מתחיל לערב רגשות ועם רגשות לא משחקים... אז לפעמיים זה עובד ולפעמיים זה נוח אבל לא יזיזות לתקופה ארוכה מאוד כי מתחילים להתעורר רגשות

Anna Karenina

New member
אני לא חושבת שזה דבר טוב...

כל מקרי היזיזות שאני שמעתי עליהם, הסתיימו ברע, או בגלל שאחד הצדדים פיתח רגשות, או בגלל שאחד הצדדים התחיל פתאום להרגיש רע עם "ההגדרה" של ה"קשר", כביכול... ישנם מעט מאוד מקרים שבהם מצליחים לבצע הפרדה בין מה שקורה בפועל, לבין רגשות שצצים להם פתאום..

למעלה