מה אתם חושבים על למידה בקבוצות?

bariska

New member
מה אתם חושבים על למידה בקבוצות?../images/Emo4.gif

רציתי לדעת מה אתם חושבים על למידה למבחנים בקבוצות או עם חברים ? אבל האם זה מועיל ? מזיק ? איך אתם לומדים ? אוטוטו מתחילות לי הבגרויות ורציתי לשמוע את דעתכם עדיף ללמוד לבד או אם חברים בקבוצה?אבל כידוע כשלומדים אם חברים לא ממש לומדים..

Zot ani 1

New member
הלמידה לדעתי זה עינין

אינדבידואלי. כל אחד צריך לנסות את כל האפשרויות ולראות מה יותר מתאים לו.... יש כאלה שיותר קל להם לזכור חומר כאשר הם שומעים אותו מפי חברים וכו', אבל יש כאלה שיותר קל להם לשבת עם הספר ולראות-ז"א שיש להם זיכרון של ראיה. ונכון כשלומדים עם חברים אז רוב הזמן לא לומדים אלא צוחקים.... לי אישית יתר קל ללמוד לבד כי אני ככה זוכרת יותר טוב את החומר כשאר אני קוראת בספר... וגם לי מצפים בגרויות בסוף השנה.......

vk3

New member
נכון מאוד !

כול אחד צריך להחליט לעצמו. רק אם את יודעת שיש לך חבר או שניים, רציניים, שאם אתם קובעים ללמוד, אז אתם לומדים, תדברי איתם. וגם תלוי איזו למידה הכי עוזרת לך. האם החלפת ידע ושמיעה מאחרים עוזרת לך או קריאה בשקט, לבד, מהספר
זה מאוד חשוב.

bariska

New member
לשבת וללמוד אם ספר אני בטוח לא

יצליח..
חח אתם מכירים תדבר הזה שאתם לא יכולים אתם עוברים על החומר ולאט לאט נרדמים אז זה מה שקורה לי בדר"כ כשאני יושב אם ספר לימוד.. אבל ללמוד למבחן אם חברים עדיין לא יצא לי אבל מימה שאני מבין ומאיך שאני מכיר את עצמי יהיו רק צחוקים

Angel lips

New member
לדעתי תלויי עם מי לומדים

אם זה חברות טובות בחיים לא נילמד רק נרכל אם זה מישהו מהכיתה שאנחנו מכירים חפיף ורק לשם למידה זה יכול להיות נחמד

m a n k o

New member
אני

לא ממש מאמינה בלימוד בקבוצה.. בפעמים היחידות שניסיתי את זה זה נגמר בכל דבר פרט ללימודים למבחן.. הכי טוב לפי דעתי אם אתה לא יכול ללמוד לבד תלמד יחד עם חבר אחד שאתה יודע שהוא רציני ותוכלו ללמוד יחד

למעלה