מה אתם חושבים על מוניוז-סונן, לN1C...

Indego

New member
מה אתם חושבים על מוניוז-סונן, לN1C...

לדעתי הקרב הזה מאוד נחוץ, מהסיבות הבאות: 1. המנצח יהיה הכי ראוי לפגוש את סילבה, ולאנדרסון כבר לא יהיו תירוצים. 2. סונן ומוניוז מבטלים אחד את השני בעניין ההיאבקות, מה שמאפשר לנו לראות קרב עמידה טוב (יש מישהו בעולם הזה שלא רוצה לראות את סונן אוכל פצצות ממוניוז בעמידה?) 3. במידה והקרב יתקיים, מוניוז לא יצטרך לעשות קרב אחר עד הטייטל שוט, כנ"ל סונן. 4. שני הלוחמים במצב בריאותי תקין, וניתן לארגן את הקרב תוך מספר חודשים. מה אתם חושבים?

emiyos

New member
הייתי רוצה לראות את סונן כבר עכשיו מול סילבה

elad547

New member
ומה סילבה יעשה בינתיים?

מבחינת דינה הקרב מול סונן כבר סגור, מוניוז כנראה יהיה הבא בתור

yair_bar

New member
מנהל
חבל לשרוף את אחד מהם

סונן נגד סילבה והמנצח נגד מוניוז אחרי עוד קרב ראווה שלו מוניוז אם אחד מהם מפסיד, נגיד סונן - זה בלגאן לדיינה. קודם כל כי הקרב של סונן-סילבה יעשה כפול ממוניוז-סילבה וגם כי אני לא רואה את מוניוז מנצח את סילבה. סורי

udi102

New member
כמה טעויות שאני ישמח לתקן אותך ניר.....

1. אם הם ילחמו לא ישארו יריבים לסילבה (ובתכלס אחרי סונן באמת לסילבה אין יריבים הכל רימאצים לא נחוצים) 2. סונן ומוניוז לא יבטלו אחד לשני את ההאבקות ,סונן יוריד את מוניוז וינגב איתו את הרצפה (מוכן להתערב איתך על זה גם) 3. לטעמי למוניוז אין יריב חוץ מאוקאמי ובלפורט ששווים משהו מבלי להכניס את סונן למשוואה ,ואוקאמי כבר ניצח אותו ובלפורט כבר רשום לקרב בפברואר הקרוב מול ראמבל ככה שאין לוחמים בכלל ששווים משהו בMW בUFC חוץ מסטאן שלטעמי ינצח את מוניוז אבל דיינה לא יעשה קרב כזה .... בשורה התחתונה הMW מחלקה בקרשים ואין שם כלומה ומאומה חוץ מ3-4 לוחמים סבבה

BeniTaz

New member
זה ידוע כשיש 2 מעומדים מובהקים לקרב על התואר

ה-UFC לא עושים ביניהם קרב כדי לא לשרוף אחד מהם. האמת שאני לא רואה סיבה להפגיש ביניהם כעת כמו שהשאר הזכירו כאן.. ובמיוחד אין סיבה להשבית את סילבה עוד כמה חודשים עבור "קרב N1C"

באסטר1

New member
אני חושב שמוניוז צריך את בלפורט

כמו שאמרו פה לא כדאי לשרוף קונטינדר ובלפורט צריך להוכיח את עצמו מחדש לא לשכוח שראשד אוונס אחרי שיפסיד אולי ירד משקל צריך לשקול את זה שאולי מוניוז -בלפורט המפסיד מקבל את ראשד ככה שגם אם יפסיד מישהו מהם עדין ניצחון על ראשד יעלה אותו

yair_bar

New member
מנהל
הייתי מאתגר את רשאד מול מישהו שמגיע עם רצף

נצחונות דווקא. זה יהיה גם לטובתו וגם לטובת הלוחם מולו. נצחון מול רשאד (אחרי רצף) יקפיץ אותו למועמדות וודאית לקרב על התואר. למרות שלא הייתי מתנגד לרשאד נגד בלפורט ובכלל, אני רוצה שפלבורט ינצח את מוניוז (ולדעתי הוא יעשה זאת)

closus2002

New member
מישהו חושב שרשאד יקבל טייטל שוט מיידי ב- MW?

אני פשוט מניח שאם וכאשר הוא יגיע מול ג'ונס, ג'ון ינגב איתו את הרצפה. ואגב, מה קורה עם הליצן הזה? יש פציעה, אין פציעה? מתי הוא ילחם?

למעלה