מה אתם חושבים על מחר? הרהורים על זוגיות ויום האהבה..
מחר יום האהבה...
כל שנה ושנה התבאסתי שאני לבד ביום האהבה,
והייתי נפרדת מהאקס קמצן שלי בדיוק ביום האהבה וזו היתה לו אחלה תירוץ לא לקנות לי מתנה ביום האהבה..
ומה בסך הכל חלמתי? שיביאו לי פרחים ושוקולדים.. זה ממש לא יותר מידי..
השנה פתאום יש לי רגשות אדישות ליום הזה,
זה בדיוק כמו שיש ימי חג של נוצריים או של ערבים שממש לא מעניינים אותי ואני לא מתרגשת מהם
כך גם מחר, ה14 לפברואר כבר לא מזיז לי.
בישראל חוגגים פעמיים יום האהבה, טו באב וגם ב14 לפברואר.
לא נראה לי שהבחורה מקבלת 2 מתנות מ2 החגים אלו חחח
הגעתי למסקנה שיום אהבה זה פשוט יום שנוסף לאנשי השיווק והמכירות בכדי למכור עוד דברים לאנשים, ובהחלט בקניונים יש המון זבל שמזהם את הסביבה - בלונים למשל.. סתם בזבוז כסף וזיהום סביבה.
הכל זה פוזות... בשביל פייסבוק.. למי החבר שלה קנה לה מתנה יותר גדולה.. או הדובונים הלבנים החמודים האלו, מי באמת צריך אותם? זה לא פראקטי! וכבר עברנו את גיל גן הילדים...
פרחים אני אוהבת, זה שמחה בלב, זה משהו חיי ועם ריח טוב.
אני חושבת באופן אישי, שמי שמתמודד עם מחלות נפש קשה לו להיות בזוגיות, כי תמיד יש פחד שיזרקו אותו, שיבגדו בו, וגם מגורים משותפים זה דבר מאוד קשה כי לכל אחד יש הרגלים שונים..
לדעתי הכי טוב זה להתמודד עם עצמך, ולהגיע לריפוי או לפחות איזון נפשי.
אני בכל אופן אלהורית,
וכרגע גם לא מוכנה לשום זוגיות חדשה.
הייתי בזוגיות עם מישהו נורמלי (ללא מחלות נפש) שלא הבין אותי,
וגם ממשפחה יותר מידי נורמלית.. בצורה כזאתי שהיה לי כואב מידי וקשה מידי לראות משפחה שלו הנורמלית, כי כן, קינאתי.. מודה באשמה.. שאני אנושית.. וקינאתי במשפחתו הנורמלית ללא שום הפרעות נפשיות..
ואולי הגעתי למסקנה שאני צריכה בן זוג כמוני, קצת שרוט בנפשו, כי רק שרוט יבין שרוטה..
ביום האהבה הזה, אאחל ללמוד לאהוב את עצמי, להיות בזוגיות עם עצמי, זוגיות של נאמנות והשלמה עצמית.
מחר יום האהבה...
כל שנה ושנה התבאסתי שאני לבד ביום האהבה,
והייתי נפרדת מהאקס קמצן שלי בדיוק ביום האהבה וזו היתה לו אחלה תירוץ לא לקנות לי מתנה ביום האהבה..
ומה בסך הכל חלמתי? שיביאו לי פרחים ושוקולדים.. זה ממש לא יותר מידי..
השנה פתאום יש לי רגשות אדישות ליום הזה,
זה בדיוק כמו שיש ימי חג של נוצריים או של ערבים שממש לא מעניינים אותי ואני לא מתרגשת מהם
כך גם מחר, ה14 לפברואר כבר לא מזיז לי.
בישראל חוגגים פעמיים יום האהבה, טו באב וגם ב14 לפברואר.
לא נראה לי שהבחורה מקבלת 2 מתנות מ2 החגים אלו חחח
הגעתי למסקנה שיום אהבה זה פשוט יום שנוסף לאנשי השיווק והמכירות בכדי למכור עוד דברים לאנשים, ובהחלט בקניונים יש המון זבל שמזהם את הסביבה - בלונים למשל.. סתם בזבוז כסף וזיהום סביבה.
הכל זה פוזות... בשביל פייסבוק.. למי החבר שלה קנה לה מתנה יותר גדולה.. או הדובונים הלבנים החמודים האלו, מי באמת צריך אותם? זה לא פראקטי! וכבר עברנו את גיל גן הילדים...
פרחים אני אוהבת, זה שמחה בלב, זה משהו חיי ועם ריח טוב.
אני חושבת באופן אישי, שמי שמתמודד עם מחלות נפש קשה לו להיות בזוגיות, כי תמיד יש פחד שיזרקו אותו, שיבגדו בו, וגם מגורים משותפים זה דבר מאוד קשה כי לכל אחד יש הרגלים שונים..
לדעתי הכי טוב זה להתמודד עם עצמך, ולהגיע לריפוי או לפחות איזון נפשי.
אני בכל אופן אלהורית,
וכרגע גם לא מוכנה לשום זוגיות חדשה.
הייתי בזוגיות עם מישהו נורמלי (ללא מחלות נפש) שלא הבין אותי,
וגם ממשפחה יותר מידי נורמלית.. בצורה כזאתי שהיה לי כואב מידי וקשה מידי לראות משפחה שלו הנורמלית, כי כן, קינאתי.. מודה באשמה.. שאני אנושית.. וקינאתי במשפחתו הנורמלית ללא שום הפרעות נפשיות..
ואולי הגעתי למסקנה שאני צריכה בן זוג כמוני, קצת שרוט בנפשו, כי רק שרוט יבין שרוטה..
ביום האהבה הזה, אאחל ללמוד לאהוב את עצמי, להיות בזוגיות עם עצמי, זוגיות של נאמנות והשלמה עצמית.