מה אתם חושבים על מלחמת אזרחים?

antreprize

New member
מה אתם חושבים על מלחמת אזרחים?

בעקבות דיון בפורום אחר(פוליטיקה עולמית,#1189) אני מעלה לכאן את השאלה הבאה: האם אתם חושבים שיכולה להתרחש כאן מלחמת אזרחים?

JackDanyells

New member
אני לא חושב, כי...

אין בארץ אכפתיות, תראו איך זה שאנשים לא הולכים להפגנות כמעט, אז להלחם? לאף אחד לא יהיה כח לזה. חוץ מזה, שאי אפשר לזהות מי פעיל ימין ומי פעיל שמאל רק ע"פ מראה, ככה שזאת תהיה בעיה. בכל אופן אני מאוד מקווה שלא, כמובן

חושב שלא

תראה, דיבורים כאלה בדיוק שמענו בתקופה שלפני הגירוש מגוש קטיף, דיבורים על התנגדות בנשק חם שתידרדר למלחמת אחים. בסופו של דבר, הגירוש עבר בלי התנגדות כזאת, אמנם באלימות כלפי כוחות הביטחון/הגירוש, אבל אם הגירוש לא התפתח לכדי מלחמת אזרחים, אני חושב שגם בשום מקרה אחר לא תתפתח מלחמה כזאת.

בטח שיכולה להתרחש מלךחמת אזרחים

ואולי זה אפילו יהיה טוב אם תיפתח.. בעיקר אם הצד שלי ינצח!!

antreprize

New member
הגובלינים מהצפון נגד המכשפות מהדרום.

זה לא ברור ? הערבים החילונים, הערבים הדתיים, היהודים החילונים והיהודים הדתיים, מכל אחד מהמגזרים שציינתי יכולים לצאת כמה צבאות.

antreprize

New member
אתה בכלל מבין את הרעיון של מלחמת אזרחים?

ממה צה"ל מורכב מרובוטים? לא, הוא מורכב מבני אדם שבמקרה, הם גם אזרחים של מדינת ישראל. אם תהיה מלחמת אזרחים, מה גורם לחשוב שהאזרחים שמרכיבים את צה"ל ישבו בצד? סביר להניח שהעברים יצטרפו לערבים, הדתיים לדתיים והחילונים לחילונים. לא יהיה צה"ל להודיע לו שיש מלחמת אזרחים, כי צה"ל יתפרק.

אז כנראה לא היית בצה"ל בזמן האחרון

כי אז לא היית מבין שהאפשרות שלוחמים מתוך היחידות יילחמו אלו באלו, היא אפס

antreprize

New member
למה אתה חושב ככה?

אם תהיה מלחמת אזרחים, חלק מהלוחמים יפנו כנגד צה"ל, ומאוד סביר להניח שהם יהיו דתיים.

Original DNA

New member
תגובות כאלה מוכיחות כמה הכותב שמאחורי המקלדת

שטחי, לא משכיל, לא חכם, אחד שאין לו מה להגיד וכו'.....

Original DNA

New member
אז איפה נמצאת שאר האמת? בטח לא אצל הבורגנות

הקפיטליסטית העשירה.

Original DNA

New member
בדיוק בגלל זה אני לא סובל את הבורגנים

הם מסודרים אז לא אכפת להם מאחרים. בכלל, כל ההוויה של הבורגנים מבוססת על כסף. ומי אמר לך שאני עני?
. זה שאני אנטי-בורגני לא אומר שאני עני. ואם נגיד הייתי עני, אז הייתי אומר לך שכמו שזאת בעיה שלי שאני עני, אז זאת בעיה של המדינה שיש לה אויבים, ולא בא לי לתרום לה, וזאת בעיה שלה שיש לה קשיים, כי לא בא לי לעשות לטובתה כלום..... בקיצור, העניים צריכים לשים פס גדול על המדינה הזאת ולהתמרד בעד הדברים החשובים להם באמת.

כן ממש...

רק אנחנו רק אנחנו מעמד הביינים מסודירם.. כאילו לנו אין בעיות, כיאלו שאנחנו לא נושיאם ברוב בנטל האלומי והכספי, כאילו שאם לא היינו אנחנו המדינה הזאת ממזמן הייתה מדינת עולם 6. ההויה שלנו לא מבוססת על כסף, לא שמעת כמה הבורגנות תרמה לתרבות?! אתה סתם עני מצוברח וקנאי. אין כזה דבר, אם אתה בורגני ויוצא כנגד הבורגנות אז אתה סתם אידיוט. ואם העניים יסימו פס גדול על המדינה הזאת שיסימו!! זה לא מזיז לנו!!! בזכותנו אתם חיים!! לא העניים יקבעו את עתידה של מדינת ישראל, עוד כמה זמן יקח לך להבין שמעמד הבנייים הוא המעמד הכי חשוב, כל כלכלה של מדינה, קודם כל תלוי במעמד בניים חזק ויציב, ומדינות שיאן להם כזה, ראוים כולם מה קורה להן כמו הודו כך לדוגמא,רוסיה,הפליפינים ועוד מדינות גם בדורם אמריקה.

למעלה