מה אתם חושבים על פאקיו נגד מארקז?

iratherdie

New member
מה אתם חושבים על פאקיו נגד מארקז?

מצחיקים אותי אלה שאומרים שמארקז נשדד 3 פעמים... מה יותר ברור מזה? בסך הכל אם מארקז יכל להוציא משהו מהקרב הזה זה תיקו לכן שישמח שזה רק majority ולא unanimous שמתי לב למשהו.... אומרים שמני המתאגרף הטוב בעולם אבל משום מה אין לו ג'ב בסיסי או הוק שצריך לפחד ממנו. הוא כל הזמן מחפש את השמאל הישרה והוא חייב להשתפר במישור הזה.... מארקז לעומת זאת בדיוק ההפך הג'ב וההוק שלו פשוט מושלמים אבל פאקיו מפצה על הכל במהירות מטורפת וסנטר חזק.

udi102

New member
לא ראיתי את הקרב .....

אבל ממה שאני יודע מארקז אוהב ללכת לכיוון הבטן ופקאיו באמת חולה על הסטרייט לאפט והוא לוחם אגרסיבי שלוחץ על היריבים ,בגלל זה כולם מחכים לפקאיו נגד מיוות'ר לוחם אגרסיבי נגד הקאונטר הטוב בעולם כנראה ....

ETZ301

New member
עם המהירות של פאק...

והמהלומות שלו, אפשר להסתדר בלי ג'אב או הוק :) בכל מקרה לדעתי, מרקז לקח את הקרב, אבל רעבאק בפער מזערי כל כך, שמה לעשות מול אגדה מהלכת... פשוט לא נתנו לו.

elvis18

New member
כן גם לדעתי מארקז לקח ...

לשופטים האחרים לא היו ביצים גדולות מספיק חוץ מהשופט שנתן 114 -114 , כל שאר השופטים פחדשנים וחסרי עמוד שידרה ... אם אני מיוותר אחריי הקרב נגד מארקז אני רץ להלחם בפאקיו שבאמת נראה לא טוב אתמול ... ואתם יודעים מה , זה לא פעם ראשונה שמארקז עושה צרות לפאקיו(הפעם הוא גם ניצח לדעת רבים) , לדעתי הוא פשוט סוס שחור שלו .... אם אני מיוותר אני רץ להלחם בפאקיו ... זה שהוא יברח ממנ ועד סוף הקריירה לא ייתן לו כלום במימד האישי ,כדאי שילחם ויפסיק לבלבל במוח !

ETZ301

New member
מספר מומחים בלתי תלויים (נחשבים... כן)

פרסמו את התוצאות שלהם.... המספרים אומרים הכל: Lem Satterfield, Ringtv.com: 117-111, Marquez Ron Borges, Boston Herald: 117-112, Marquez Alexey Uralets, AllBoxing.Ru/BoxingScene.com: 117-112, Marquez Chris Mannix, Sports Illustrated: 116-112, Marquez Tim Smith, New York Daily News: 116-112, Marquez Yuri Tarantin, AllBoxing.Ru: 116-112, Marquez Ryan Maquinana, BoxingScene.com/CSNBAREA.com: 116-113, Marquez Mike Coppinger, RingTV.com: 115-113, Marquez Bill Dwyre, Los Angeles Times: 115-113, Marquez Norm Frauenheim, www.15rounds.com: 115-113, Marquez Lance Pugmire, Los Angeles Times: 115-113, Marquez Bob Velin, USA Today: 115-113, Marquez George Willis, New York Post: 115-113, Marquez Jerry Izenberg, Philadelphia Inquirer: 115-114, Marquez Sean Sullivan, Boxing Digest: 115-114, Pacquiao Ian Montgomery, AllBoxing.Ru: 115-113, Pacquiao Steve Carp, Las Vegas Review-Journal: 114-114 Grigory Stangrit, AllBoxing.Ru: 114-114 Tim Dahlberg, Associated Press: 114-114 Bryan Graham, Sports Illustrated: 114-114 Kevin Iole, Yahoo!Sports: 114-114 Kieran Mulvaney, ESPN.com/Reuters: 114-114 Dan Rafael, ESPN.com: 114-114 Rick Reeno, BoxingScene.com: 114-114 בכל מקרה.... האגרוף פעם היה מלא ביריבויות כאלה בין זוגות ושלישיות, שסחפו את כל העולם היום זה קצת חסר, חסר כששני מתאגרפים בתופ, לא מפחדים להפגש יחד הלוך ושוב ולא מחפשים להם טרף קל. סוגיית הפאק-פלויד, כבר נטחנה מל כיוון אפשרי. בשני משפטים, ב2009 פאק היה אוכל אותו בלי מלח, כשהוא שחט ברצף שלוש אגדות אגרוף בזה אחר זה, היום אולי הדברים יראו אחרת. מייוותר מרוויח כפול מפאק לקרב, והוא באמת שלא צריך את פאק כל כך.

למעלה