מה אתם חושבים על.......

wildflower**

New member
מה אתם חושבים על....... ../images/Emo41.gif

כולם אומרים שלאהבה אין גיל. ובעקרון אני מסכימה עם זה. אבל...מה אתם חושבים על בחורה שגדולה יותר מהחבר שלה..... בעצם .... יש משהו מכיתה מתחתיי שממש מוצא חן בעיניי....למרות שהוא בכיתה י´..ואני ביא´.... אני יוכלה לבוא ולהתחיל איתו בלי שום בעיה... אבל אני חוששת שתהיה בעיה מצדו..בגלל הגיל. מה אתם חושבים???? אוהבת בר:)

gilad17

New member
אני חושבת...

אני לא הייתי יוצאת עם מישהו קטן ממני אבל רק שתדעי שלבנים זה מנפח תאגו שמישהי שגדולה מהם רוצה אותם

MetalBoy

New member
תלכי על זה!!

אם את רוצה אותו מה זה משנה הגיל?? אם בת יכולה לצאת עם בן יותר מבוגר יכול להיות גם להפך.. רב הידידות שלי גדולות ממני בשנתיים ואני מנפח שום אגו כי אני לא חושב שיש לי כזה.. :) אז הבצלחה ושיהיה לך קשר טוב מטאל

wildflower**

New member
זאת בדיוק הבעיה.... ../images/Emo29.gif

קודם כל..אני לא ממש מכירה את האופי שלו.... ואני לא הולכת לצאת עם בן אדם ולהיות חברה שלו לפני שאני אכיר אותו באמת. אני לא רוצה שזה ינפח לו את האגו!!!!!!! ואני לא רוצה שהוא ייצא אתי ר-ק בגלל שאני יותר גדולה ממנו..{כי זה יינפח לו את האגו וייעלה לו את הבטחון......} לבנים זה לא מפריע שיש להם חברה גדולה יותר???????? בר

MetalBoy

New member
טוב אז ככה:

זה לא מפריע זה בסה"כ הבדל של שנה לא? ועכשיו את צריכה לדעת מה האופי שלו אם האופי נראה לך אז תלכי על זה! אם יש לו אופי טוב ואת זה את צריכה לברר את תדעי שהוא לא יצא אתך בגלל האגו.. מטאל

MetalBoy

New member
אין בעד מה!

הננס הלוחם על הכבשה השחורה תמיד לשרותך ליידי WILDFLOWER... ואם לא אני אז אבירי הדלפק המחומש תמיד ישמחו לעזור! מטאל

עדן*

New member
בר...

אני חושבת שלא משנה הגיל, אלא חשובה האהבה. במיוחד במקרה שלך שזה רק שנה הבדל... אני מקווה רק שהוא לא יתפוס גובה יותר מידי... בהצלחה!!! אוהבת עדן

למעלה