מה אתם חושבים על
ספוילר אפשרי לסוף 4

Yaki J

New member
מה אתם חושבים על ../images/Emo58.gif ספוילר אפשרי לסוף 4

כך שדיוויס הצהיר שהפרק האחרון הולך להיות Reset button שיפנה לסטיבן מופט את הדרך ויאפשר לו ליצור מדוקטור הו מ ה שהוא רוצה. מה דעתכם, האם אנחנו הולכים לגלות שכל ה-4 שנים האחרונות נמחקות בעצם מהקיום? אני מקווה מאד שלא. זה יגרום לי להרגיש שרימו אותי כצופה אם מבקשים ממני לקבל את זה שמוחקים 4 שנות סדרה. ואיך זה משתלב עם שאר הרמזים? בגלריית התמונות של אתר הסדרה תחת מיקי, ג'קי ורוז רשום No longer living parallel lives - רמז? מה רוז יודעת על דונה? היא מזכירה אותה, יודעת עליה דברים עתידיים (בעוד שנראה שהיא לא מכירה את מרתה), האם יש לזה חשיבות? העולם המקביל של רוז מתקדם בכל זאת מכדור הארץ שלנו ב-3 שנים.

FFman

New member
גם אני ישנא אותם על זה

ולמה נראה לך שהעולם אצלם מתקדם ב3 שנים?

orw93

New member
אמרו בעונה השניה../images/Emo205.gif

שפיט וכולם באו, הם אמרו שזה 3 שנים אחרי שהדוקטור, רוז ומיקי היו שם

assafTV

New member
יש בעייתיות עם זה ../images/Emo58.gif

כלומר עם עניין הריסט. נניח שכל מה שקרה ב-4 השנים האחרונות לא קרה אז זה אומר שהדוקטור לא פגש את רוז. אם הוא לא היה עם רוז אז הם לא פגשו את קפטן ג'ק (-> שזה אומר אין טורצ'ווד). ורוז לא החייתה אותו כשהסתכלה לתוך לב הטארדיס. והדוקטור לא היה צריך לספוג את האנרגיה ממנה ולהתחדש (ולהפוך מכריסטופר אקלסטון לדיוויד טננט). גם אם מוציאים כביכול רק את רוז מהמשוואה והדוקטור כן נוסע למלחה"ע השנייה ופוגש לבד את ג'ק, איך ג'ק נהיה בן אלמוות (והופך בהמשך לפנים של בו) ללא רוז? בקיצור, עניין הריסט הוא מאד בעייתי לביצוע אלא אם כן דיוויס התכוון לכך שהם הולכים לסגור את כל הקצוות הפתוחים כדי שמופאט יתחיל חדשים בעצמו.

למעלה