מה אתם חושבים על the ataris רציתי לשמוע קצת דעות על the ataris לדעתי הם די טובים
R rodney New member 3/11/01 #1 מה אתם חושבים על the ataris רציתי לשמוע קצת דעות על the ataris לדעתי הם די טובים
K KamikazA New member 3/11/01 #2 אני מכיר אותם.... להקה טובה מאוד.....מקפיצה אבל השירים שלה מאוד קצרים יש לי את הדיסק שלהם עם יוסלס איי די
אני מכיר אותם.... להקה טובה מאוד.....מקפיצה אבל השירים שלה מאוד קצרים יש לי את הדיסק שלהם עם יוסלס איי די
R rodney New member 4/11/01 #4 האמת לא שמעתי את הדיסק עם יוסלס איזה שירים שלהם אתה ממליץ בכלליות לא רק מהדיסק הזה? אני אהבתי מאוד את- san dimas high school futball rules teenage riot i remember you ben lee
האמת לא שמעתי את הדיסק עם יוסלס איזה שירים שלהם אתה ממליץ בכלליות לא רק מהדיסק הזה? אני אהבתי מאוד את- san dimas high school futball rules teenage riot i remember you ben lee
S Sham 69 New member 4/11/01 #5 אממ .. Latly Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B, A, Start Myself The Radio Still Sucks Bad Case Of Broken Heart .. ויש עוד שירים טובים ..
אממ .. Latly Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B, A, Start Myself The Radio Still Sucks Bad Case Of Broken Heart .. ויש עוד שירים טובים ..
N ^NB^ New member 4/11/01 #6 אהה לא יודע, זה יותר מדי פופ פאנק בשבילי אבל the radio still sucks זה נחמד =)
O OPERATi0N_iVY New member 6/11/01 #7 כן...כמו שהNB הזה אמר... הם די מסריחים והכל אבל השיר מSHORT MUSIC... באמת נחמד...