מה אתם חושבים על ...

yogagirl

New member
מה אתם חושבים על ...

שיעורי יוגה בשילוב עם די'ג ( הכלי נגינה האוסטרלי)??אחי הקטן מנגן מדהים ואתמול הוא בא אליי בהצעה שכזו ... יצא לכם לקחת שיעורים עם "מוסיקה live" ? אהבתם את זה ? ובכלל - מה אתם חושבים על שילוב של מוסיקה בשיעור ? יש מורים שלא שמים מוסיקה בכלל ... חוו דעתכם ... יום שמח לכולם - רוית

pranayama

New member
מוסיקה בזמן שיעורי יוגה ../images/Emo79.gif

לפי מיטב ידיעתי המוסיקה בזמן שיעור יוגה אמורה להיות מוסיקת רקע מעודנת במיוחד אם בכלל,איני חושבת שכדאי להביא מוסיקה חיה לשיעור מכיוון שזה עלול לפגום בריכוז,את יכולה לעשות זאת בתור "גימיק" חד פעמי ולבדוק ... אני מעבירה את השיעורים בעיקר עם מוסיקת "LIVE" של הנשימה (הטבעית כמובן) וזה נהדר!

2356078

New member
מוסיקה ויוגה

רוית לדעתי זה רעיון מדהים! אם ייצא לך פעם להיות בניו -יורק תנסי לתרגל במרכז של דיוד לייף ושרון גנון ג'יבה מוקטי שמשלבים מוסיקה בכל תרגול ובכלל מאמינים מאוד בשילוב של המוסיקה כחלק מהיוגה ועושים כבר ערבי מוסיקה במרכז שלהם אני תמיד משלב מוסיקה ברקע בשיעורים ולאחרונה התחלתי להשמיע סי.די של קבוצה ישראלית בשם באלאדיג' מאמירים (אם אני לא טועה) שעושים מוסיקה מדהימה עם דיג' והתלמידים מאוד אוהבים את זה. כמו כל דבר ביוגה תנסי ותראי איך זה עובד. כל עוד המוסיקה לא "תופסת" את התודעה שלנו במהלך התרגול והיא רק עוברת דרכנו לדעתי היא יכולה להוות חוויה מדיטבית מדהימה בזרימה עם התנוחות. בהצלחה ונשמח לשמוע איך הלך...

yogagirl

New member
חייתי בניו יורק 4 שנים - הייתי ב..

שיבה מוקטי - היה מדהים - שרון ודיויד אכן מעניינים ומדהימים ...הכרת בחור בשם ג'ף שהיה מגיע לשם בקביעות ? - גם מורה ליוגה ...הוא היה אחד המורים שלי בג'רסי .... אווווו איזה נוסטלגיה .... איפה אתה מלמד? תודה וחג פורים שמח ! רוית

2356078

New member
ניו -יורק

אכן מקום מדהים! אני מגיע לשם פעם בשנה ובעבר למדתי בג'יבה מוקטי (לא הכרתי את ג'ף אבל לא הייתי שם אף פעם על בסיס קבוע) אבל גיליתי מקום שנקרא אשטנגה יוגה שאהלה בעיר למטה של מורה מעולה בשם גיא (אנגלי שנולד בישראל) מקום הרבה יותר אינטימי שפתוח רוב הזמן במתכונת של "מייסור סטייל" (תרגול עצמי) ומדי פעם הם מעבירים סדנאות בכל מיני נושאים עם אורחים שונים. היום אני מלמד בצפון איפה את?

אני חושבת שזה...

מקסים לשלב דיג' בשיעורי יוגה. אני משלבת בשיעורי היוגה שלי נגינה עם גונגים וקערות טיבטיות וזה פשוט מקסים. כל דבר שמרגישים אליו חיבור בנשמה עם אהבה.. יכול להביא אושר ושמחה לאחרים. בדרך כלל כשאנחנו מחוברים למשהו וזה עושה לנו טוב, אנחנו מצליחים להעביר את זה האלה. בהצלחה ואור ואהבה

למעלה