מה אתם חושבים על.....

my reflection

New member
מה אתם חושבים על.....

מה אתם חושבים על... פלור! 1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב? 2. אילו תכונות היית משפר? 3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות? 4. מי הכי מתאים לה? 5. מה דעתך על שחקנית? 6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה? 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות? 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה? 9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה? 10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת?

פלורותם

New member
עונה=]

1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב?-כמו שהיא! 2. אילו תכונות היית משפר?-שתהיה פחות קרצייה
3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות?-כןן
4. מי הכי מתאים לה?-מקס
5. מה דעתך על שחקנית?חמודה יפה ומוכשרת! 6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה?-כן..באהבות שלנו 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות?בחתונה שלה ושל מקס=] 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה?שהיא קירצצה למקס בהריון..=/ 9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה?הכי חשובה!..חח 10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת?-לא!

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

מה אתם חושבים על...
פלור!
1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב?
בעונה הראשונה היא הייתה מתוקה 2. אילו תכונות היית משפר?
שתהיה פחות קנאית, צעקנית, קרציה, בכיינית, מתפרצת לדברים של אחרים ועוד... 3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות?
בעונה הראשונה כן בעונה השניה לא. 4. מי הכי מתאים לה?
פדריקו
5. מה דעתך על שחקנית?
חמודה, ומעולה. אני לא מסוגלת לחשוב על מישהי אחרת שהיתה מסוגלת לשחק את פלור. 6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה?
לא, אבל אחרי זה ראיתי קיץ נצחי והאהבות שלנו כי ידעתי שהיא שם 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות?
כשפדה מת
8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה?
כל סוף העונה השניה? במיוחד כשהיא הייתה בהריון
9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה?
היא הדמות הראשית בטח שהיא חשובה
אבל אפשר לרצוח אותה
10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת?
ממש לא

my reflection

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב?חמודה
2. אילו תכונות היית משפר?הרבההה.......אממ למשל מתפרצת לכול דבר עצבנית יותר מידי
3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות?יאפ 4. מי הכי מתאים לה?אחרי שראיתי שוב שידורים של העונה הראשונה אני משוכנעת שפדה
5. מה דעתך על שחקנית?מעולה
6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה?אהבות שלנו וקיץ ניצחי 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות?בנשיקה הראשונה שלה עם פדה
(ליד העץ לא זאת עם הץחפושת) 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה?
ה-ר-י-ו-ן
9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה?דמות חשובה:] 10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת?לא...

ש ק ד וש

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב? שהיא אוהבת את כולם
2. אילו תכונות היית משפר? אין מה לשנות
3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות? ממש ממש ממש כן
4. מי הכי מתאים לה? פדריקו - ברור!
5. מה דעתך על שחקנית? שהיא מאוד יפה..
6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה? בקיץ נצחי, ובהאהבות שלנו..:) 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות? קטע עם כל הפשלות שלה והקטעים עם פדה..
8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה? לא זוכרת.. 9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה? בחיים אני לא אוותר עליה!
10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת? ברור שלא!

עונההההההה../images/Emo23.gif

. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב?
כמעט הכל, במיוחד שהיא כזאת מצחיקה ומגניבה, בעונה ראשונה יותר... 2. אילו תכונות היית משפר?
היא כזאת מתקרצצת, ולא נותנת לאנשים הזדמנות להכניס מילה.. והיא כעסנית וילדותית ונודניקית 3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות?
כע למה לא 4. מי הכי מתאים לה?
פדריקו כמובן..
5. מה דעתך על שחקנית?
שחקנית מעולה וממש מותק 6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה?
כן.. ראיתי אותה ב"האהבות שלנו" , באנה המתוקה בתור ילדה... ובקיץ נצחי 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות?
בווו :'( כשפדה מת.. העצב היה ממש אמיתי.. 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה?
כללל העונה השניה כמעט נראלי.. במיוחד בלידה ובהתקפי עצבים של ההריון המכוער הזה 9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה?
ברור שהיא חשובה!!!! הכי חשובה.. עליה מתבססת כל הסדרה חח 10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת?
לא

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifפלורר

1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב?
היא תמימה כזאתי 2. אילו תכונות היית משפר?
לפעמים היא תמימה י-ו-ת-ר מ-י-ד-י חח... והיא מדברת המון
3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות?
יאפ 4. מי הכי מתאים לה?
פדה 5. מה דעתך על שחקנית?
מעולה 6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה?
חחחח ראיתי אותה בסון אמורס משחקת בת זוג של לורנסו
7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות?
אני תמיד אוהבת אותה 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה?
חחח אמממ היו כמה
9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה?
היא הדמות הראשית, זה יהיה קשה קצת לוותר עליה
10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת?
לא שאני מכירה.

רוני160

New member
עונה:)../images/Emo41.gif

1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב? את כולם 2. אילו תכונות היית משפר? כלום 3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות? מאוד 4. מי הכי מתאים לה? פדריקו 5. מה דעתך על שחקנית? מעולה! 6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה? קיץ נצחי 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות? כול הקטעים שלה!! 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה? שום קטע.. 9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה? ה-כ-י ח-ש-ו-ב-ה 10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת? לא!!

רונילי92

New member
עונה

פלור! 1. אילו תכונות של הדמות את אוהבת?--> מתלהבת, יפה, קופצנית... 2. אילו תכונות היית משפרת?--> מתערבת בדברים שלא שייכים.. מפרשת לא נכון.. 3. באופן כללי - את אוהבת את הדמות?--> מאוד!! 4. מי הכי מתאים לה? קשה להחליט!! ממש קשה! 5. מה דעתך על שחקנית? מדהימההה 6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה? תן לה לרוץ 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות? היו הרבה.. קשה להחליט..!!!!!!!! 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה? גם המון.....!!! 9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה? 10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת?

רונילי92

New member
שכחתי משו..

9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה? בטח חשובה!! 10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת? לאאאאאא

uoston

New member
אהמ..

1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב?---שהיא מצחיקה שמחה אוהבת לעזור לאחרים ודואגת להם. 2. אילו תכונות היית משפר?-------אולי שקצת לפעמים תשתוק.... 3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות?-------מאוווד! 4. מי הכי מתאים לה?-------בסידרה? פדריקו בחיים? עם גידו המאמי!!! 5. מה דעתך על שחקנית?-------השחקנית עצמה ממש מאמי וחמודה!!!! 6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות?-----------כן! אם כן, איפה?--------בקיץ נצחי, אהבות שלנו,אני יודעת גם שהיא הייתה בירח פיראי וגם שחקה בכמה סרטים...ו...כשהיא הייתה קטנה היא שחיקה דמות מרשעת בכיכובה 7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות?----------------- בקטעים המצובים ומתי שהיא פיתאום שמחה כזה.. 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה?------------ בכל הקטעים שהיא הייתה כל כך עיוורת!!! 9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה?----------- ברור שחשובה!!!!!!!!!!! 10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת? אהמ.......אני מסתכלת לפעמים על הפלוריסיינטה ברזיל וכל החיקויים...אני תמיד אומרת פלור היא האחת שמתאים לה לשחק את פלוריסיינטה אני פשוט לא רואה מישי אחרת במקומה!

עונה../images/Emo143.gif

1. אילו תכונות של הדמות אתה אוהב?שהיא טובה ואכפתית כזאת,פשוט מלאכית
2. אילו תכונות היית משפר?האמת שכלום..בעונה השנייה בחלק של ההריון היא הייתה קצת מעצבנת אבל זה הגיוני כי כל אישה בהריון קצת לחוצה ומלחיצה את הסובבים אותה אז לא נראה לי שיש תכונה שאני לא אוהבת בפלורצ'ו
3. באופן כללי - אתה אוהב את הדמות?כן,היא הדמות האהובה עליי 4. מי הכי מתאים לה?פדריקו
5. מה דעתך על שחקנית?היא יפיפיה,מוכשרת במשחק ובשירה,היא נותנת את האור והשימחה לסידרה ויש לי להגיד עליה רק דברים טובים
6. האם ראית אותה משחק בעוד מקומות? אם כן, איפה?בקיץ נצחי ביסבבה
7. באיזה קטע הכי התחברתם/אהבתם את הדמות?אממ..לאדעת..בהרבה קטעים. 8. באיזה קטע רציתם לחנוק אותה?כל הזמן היא הלכה לרופא כשהיו לה קצת צירים בהריון וזה די הרגיז אבל גם הצחיק
9. האם הדמות היא חשובה בסדרה? או שאפשר לוותר עליה?לדעתי היא הדמות הכי חשובה ואי אפשר לוותר עלייה כי מלבד זה שהיא הסטארית של הסידרה(הלוא פלוריסיינטה שמה)היא מוסיפה את הצחוקים לסידרה.היא מרגשת,מצחיקה כשצריך ומעצבנת כשצריך.בקיצור מלכה
10. האם יש מישהו שיותר מתאים לשחק את הדמות הזאת?מפתאום
רק ברטוטי

למעלה