מה אתם חושבים על....?...??? אשמח לקבל תגובות ולדעת מה אתם חושבים
M M i c h e l l e B New member 2/2/07 #3 וואי ראיתי את התמונה הזאת כבר כלכך הרבה פעמים! ואני חושבת שקעקועים של להקות זה דיי מטומטם, אבל זו לא הרגל שלי שם
וואי ראיתי את התמונה הזאת כבר כלכך הרבה פעמים! ואני חושבת שקעקועים של להקות זה דיי מטומטם, אבל זו לא הרגל שלי שם
N nesta girl New member 2/2/07 #6 אוףףף תפוזונע ../images/Emo46.gif מה שהתכוונתי לרשום היה: הכותרת של התמונה זה "הרגל שלי"...אז כנראה שכן
אוףףף תפוזונע ../images/Emo46.gif מה שהתכוונתי לרשום היה: הכותרת של התמונה זה "הרגל שלי"...אז כנראה שכן
M M i c h e l l e B New member 2/2/07 #8 לול בפעם האחרונה שבדקתי היא נראתה שונה לגמרי, אבל מי יודע...
W whatascene New member 2/2/07 #10 חח כן אני חושבת שזה החלק האחורי של השוק, מה שנמצא מתחת לברך - מהצד השני... ו-אה כן, מגולח.
K Kissed By A Vampire New member 4/2/07 #12 אהאא.. ../images/Emo115.gif אז...הדבר הזה שחוצתה את הU זה בעצם..צלקת?
K Kissed By A Vampire New member 5/2/07 #15 ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif התבלבלתי לגמריXD
M maytallove frankie New member 4/2/07 #13 לדעתי: לא שווה את הכאב גם לך תדע אם עוד כמה שנים תאהב את הלהקה -ואם לא -נשארת עם הקעקוע לכל החיים. אבל כל אחד וחייו שלו
לדעתי: לא שווה את הכאב גם לך תדע אם עוד כמה שנים תאהב את הלהקה -ואם לא -נשארת עם הקעקוע לכל החיים. אבל כל אחד וחייו שלו