מה אתם חושבים שקרה ב-UFC 145?

מה אתם חושבים שקרה ב-UFC 145?

האם אבנס היה מהיר מדי בשביל ג'ונס?

האם צ'ה מילס הצליח לעצור את מקודלנד המטאורי?

ומה עובר על "ליטל" בן רוטוול?

בואו לקרוא את סיקור האירוע של איתי ליבוביץ באתר פייטוור.

greenstar

New member
סיכום מעולה אבל אני אישית

ממש לא מסכים עם המשפט הזה- "אבל כשמדובר במחלקה חזקה כל כך כמו המחלקה החצי-כבדה ב-UFC".

לדעתי כיום זו המחלקה החלשה ביותר לצד המידל. לוחמים מזדקנים ולא שלמים שאם היו צעירים נורמליים שהיו מצטרפים היו נראים חלשים כמו שהם באמת.

בגלל תחלופת האלופים הגבוהה לפני ג'ונס, ההיסטוריה של המחלקה והעובדה שאנשים אוהבים משקלים כבדים זו הייתה מחלקה פופולרית אבל תחלופת האלופים הייתה דווקא בגלל שלא היה שום לוחם/לוחמים שהם מעל השאר כמו במחלקות האחרות ולא בגלל רמה גבוהה במיוחד.

עכשיו כשהגיע ג'ונס הרמה האמיתית נחשפת והיא שבLHW שאר הלוחמים הם באותה רמה של המידל והמחלקה נראית גם כמו המידל פשוט ג'ונס שולט כמו שסילבה שולט במחלקה שלו וכל שאר הצמרת בערך שווים ברמה בלי אף אחד שמתבלט.

udi102

New member
בנוגע לLHW ....

אנשים אומרים שהLHW המחלקה הכי חלשה היום אז בואו נשווה את הטופ 10 בLHW לעומת הטופ 10 בMW ,ההבדל הוא שמיים וארץ ,

די לגנבת הדיעות , גונס נלחם בטובים ביותר ,והוא מנקה את המחלקה , אז מה נגיד על הMW שסילבה נלחם בטרוויס לוטר ,מאיה ,פרנקלין , קוטה ,לייטס ?! זה כמו שגונס ילחם בטיטו על החגורה .

ומה נגיד על הHW ששם מגינים על התואר פעם בשנה ,וכשאוברים נתפס על סמים אין קונטנדר ראוי !! מה זה אומר על המחלקה ????? זה פשוט עלוב .

הMW והHW יותר חלשות מהLHW וזאת עובדה .

זקס11

New member
גבר, מה נסגר איתך?

אני בד"כ לא מסכים עם מה שאתה אומר, אבל גם הפעם, וגם לגבי שוגון קלעת בול.
התיקון היחידי שלי הוא לגבי ה MW וסילבה, כי סילבה באמת נלחם נגד הכי טובים בקטגוריה.
אבל ה LHW- זו הייתה המחלקה הכי קשוחה, עם הכי הרבה אלופים ברמה גבוהה, ובונס קטל את כולם.

ועוד דבר, הוא פשוט נכס לארגון, כי בשנה מחורבנת עם אלופים פצועים בכל המשקלים הנחשבים, הוא היחידי שתקתק הופעות. וביולי, הוא יתן עוד קרב אליפות.
מה שאומר שתוך שנה וחצי הוא משמיד את המחלקה הכי חזקה, וזה פשוט וואו.

udi102

New member
ואנשים עוד מוצאים דברים לבקר אותו עליהם

Daniel Bryan

New member
סיקור מצויין, לא מסכים איתכם בנוגע לג'ונס

כי לפחות עבורי הוא שידר בטחון מהרגע הראשון.

למעלה