מה אתם חושבים שרק לדודי יש סיפורי מעשיות?

פ י ו ל ה

New member
מה אתם חושבים שרק לדודי יש סיפורי מעשיות?

חברים וחברות, בוודאי שמתם לב שקצת נעלמתי...
אז ככה, לאחרונה הצטרפתי לצוות הנפלא של עמותת אוונגרד. אולי מישהו מכם זוכר שהזכרתי איזו מילה או שתיים על זכרון יעקב במפגש?
ובכן, מאחר ורבים מכם משתתפים ומתנדבים כדרך קבע בפעילות קהילתית אשתף אתכם קצת.

אוונגרד מקימה ומפעילה מרכזי צמיחה והעצמה לנוער שמתריימים כעת בשלושה מוקדים- זכרון יעקב, עתלית ועוספיא.
במרכזים מועברים סדנאות של אמנות, מוסיקה, תנועה ודרמה על ידי אנשי טיפול מהתחום וכן פתוח בית קפה חינמי בו יושבים מתנדבים ומהווים חברה טובה ואוזן קשבת.
יש לנו גם פעילויות, משחקים והתנדבויות עם הנוער שלנו והמטרה של כל זה היא לחזק, להעצים, לפתח ולשמור על החבר'ה שלנו שיוכלו לתעל את האנרגיות של גיל ההתבגרות למקום בריא וחיובי ולהפוך לאזרחים תורמים ומועילים לחברה הישראלית. וכל זאת תוך העזרות בעולם היצירה והאמנות למיניהם ככלי להוות במה ומקום בטוח להביא את עצמם.

אז אני חייבת לומר לכם שכניסתי לתפקיד רכזת מתנדבים וקשרי קהילה של כל הארגון הזה היתה מרגשת מאוד מבחינתי, במיוחד החיבור לשטח. אני מוצאת את עצמי מתזזת בין המרכזים ונהנית מכל רגע! כמובן שכזכור לכם אני גם עושה תואר שני בטיפול באמנות במקביל מה שאומר שבכללי, אין לי זמן לנשום :) במיוחד עכשיו ב"חופשת" הסמסטר שמה שיש בה זה בעיקר עבודות נפלאות לכתוב.

זהו, הרגשתי שאני גם חייבת לכם קצת התנצלות על ההיעלמות וגם באמת מאוד רציתי לשתף אתכם בעמותה הנפלאה הזאת.
כאנשי אמנות וכיוצרים, חשוב לי שתכירו :)

מבטיחה שכשאסיים לכתוב שלוש עבודות בשבוע גם אשוב להגיב וגם לכתוב ואולי אפילו תקבלו איזו סדנא נחמדה..

יהבוליק

New member
קודם כל , כל הכבוד על ההתנדבות

אני כל כך רוצה להתנדב ולא מוצאת מה, מתי וכו'.
נשמע מעניין הפרוייקט הזה, מה בעצם "מרויחים" הנערים האלה ממכם? יש להם סדנאות בתחומי התרבות? קורסים? איך זה הולך?
אני מאוד מאמינה בהעצמה של קבוצות בשלב שלפני ה "נפילה" ככה שעם כל האנרגיות של הגיל הזה הכל מנותב לדברים תרבותיים וחיוניים ומעשיר את הנוער ואת הסובבים..
בהצלחה ב "שלוש עבודות בשבוע" ובעלק חופשת סמסטר..
איזה כיף לך - תואר בטיפול באומנויות (מחפשת קליינטים להתנסות?? )
מחכה לשמוע עוד אחרי כל הלחץ והעבודות..

איזה יופי של עמותה, העצמת הנוער בזמן הנכון

גם מונעת התדרדרות, שעלולה לקרות לכל אחד בגיל הזה, (כולל "בני טובים"),וגם גורמת להם להעצים אחרים אחר כך, בהמשך התהליך.
ואיזה יופי שכולם מתנדבים. כמה מעודד זה לראות שיש סיכוי לחברה שלנו.
אבל פיולה, אל תשכחי לעצור לרגע ולנשום טיפה.
בהצלחה.

פ י ו ל ה

New member
איזה חמודים אתם!!

קודם כל תודה על הפירגון, אני בהחלט משתדלת לנשום אבל השבוע וחצי הקרובים יהיו טירוף מוחלט ואני באמת בקושי רואה על העיניים כבר...

שנית, למען הכנות אני חייבת לתקן אם מישהו הבין לא נכון.. אני לא מתנדבת בעמותה אלא עובדת שם כמנהלת תחום ההתנדבות וקשרי קהילה.
בהחלט משתדלת גם להתנדב מתי שאפשר אבל זו במקרה העבודה שלי, שנכנסה לחיי בסערה. ואני אכן מרגישה שם בשליחות ומאוד מאוד מאמינה בעמותה ובצוות.

והתשובה ל"איך מגיעים להתנדב בזה" היא פשוט לדבר איתי :)
לצערי אין כרגע באזור המרכז, רק בעתלית, זכרון יעקב ועוספיא. אבל אם תרצי להגיע לפרויקט חד פעמי מסוים, זאת גם אפשרות.
זה המייל שלי של העמותה אפשר לכתוב לי לשם: [email protected]

יאללה אני הולכת להתאפס פה על הענינים, הלילה עוד צעיר :)
אוהבת אתכם!

בהצלחה בובה!

נשמע מרתק ומלהיב !
שיהיה המון בהצלחה בלימודים ובעבודתך החדשה... :)

נשיקות

ברוכה הבאה למועדון מספרי הסיפורים

שמח שהצטרפת כי התחלתי להרגיש קצת לבד...
ועכשיו כשאנחנו צמד נוכל להופיע בפסטיבל מספרי הסיפורים, יוסי אלפי - אנחנו מאחורייך

בהחלט שמתי לב שנעלמת! אבל חשבתי שאת בטח עמוסה בלימודים ובעבודה ובחיים.
מרגש להכיר ולשמוע על אוונגרד ועל פעילותם הכ"כ חשובה הזו! רעיון נפלא!!!
ברכות על תפקידך החדש כרכזת המתנדבים וקשרי הקהילה

כמי שמכיר אותך, אני יודע בוודאות שאת הולכת לעשות את זה מכל הלב והנשמה, מה שיגרור הצלחה גדולה

אין ספק ששני הצדדים הרוויחו מהעסקה הזו,
את - שזכית לעבודה מאתגרת, מסקרנת שבצידה סיפוק גדול
והם - שקיבלו אותך
וכל מילה מיותרת

בהצלחה בתפקיד

בהצלחה בהגשת שלושת העבודות

מחכים לשובך, לתגובות, ההודעות ולסדנה...

כל הכבוד לנותנים מהלב

זכית והינך מהמבורכים שפתחו את ליבם לנתינה לאחרים. שליחים למעשים טובים. היי ברוכה.

אין מצב שהייתי שוכח אותך

נראה לך?!?!?!
בחיים לא!!!
פעם היה לך כינוי: שחרזדה מספרת הסיפורים, לא?!...או אולי משהו בסגנון...
חמוטל התכוונה לזה שכל הזמן יש לי סיפורים ומעשיות מהחיים האישיים והמקצועיים שלי ועכשיו גם לה יש!
את לעומתנו, מספרת סיפורים מהספרות השונה, אגדות,סיפורי עם, משלים, אגדות חז"ל וכדומה.
בגלל שאני תמיד בעד שילוב של הכל, נצרף גם אותך, נהפוך לשלישייה ונעלה מופע סיפורים שיורכב מסיפורים מהתחום שלך ומהז'אנר שלנו

מה את אומרת???
רעיון מבריק היה לי,תודי

אפשר לצרף למופע גם את סולטנה שתספר סיפורים מחייה כמנקה...
אומנם אז אנחנו כבר הופכים לרביעיה וזה פחות משתלם כלכלית אבל לה נשלם הרבה פחות, היא בסה"כ מנקה, מה היא כבר מבינה?!

אגב, לעולם אל תמעיטי בערך עצמך!!! את ממש לא צולעת!!!
אני עוקב אחריך ואחרי הפעילות שלך ולפי מה שאני רואה בפייס, את רחוקה מלצלוע את דרכך, בדיוק להפך!!!
שלא לדבר על התמונות שאומרות הכל...
יפיפיה!!!

למעלה