מה אתם חושבים?

A N I g M A

New member
מה אתם חושבים? ../images/Emo12.gif

מה אתם חושבים על הקליפ ל"מגדלור"? בכלל, יש לכם רעיון לקליפ אחר? ועוד קצת על מיקה: מה אתם אוהבים במיקה? מה מייחד אותה מזמרות אחרות? אם הייתה לכם אפשרות לבצע איתה דואט - באיזה שיר הייתם בוחרים?

מה מייחד אותה...

יש לה מוזיקה טובה אבל היא לא מביעה קיצוניות ואני אישית הייתי מעדיפה אם היא לא הייתה מפחדת להגיד את מה שהיא חושבת לכולם... והכי הכי חשוב היא צמחוניתת...

סליידר

New member
מה קשור לזה שהיא צמחונית?

אני לא מבין איך אנשים יכולים להיות צמחונים. נורא ואיום. יש לי חברה שנכנסה חזק לקטע הזה, עכשיו יש לה הרעלת דם אחרי שהיה חסר לה ברזל ו b12. כל הכבוד למעודדים לצמחונות. ואל תגידו שהיא לא אכלה מה שצריך או שהיא הייתה צריכה לקחת כדורים. מה שהיא הייתה צריכה זה סטייק. לפחות על דבר אחד אני מסכים איתך, מיקה קרני היא הזמרת הכי טובה בארץ ואני כבר שנים מעריץ, והדיסק החדש פשוט לא יוצא לי מהאוזניים, אני מכור ביותר. רק שתמשיך כך.. מאוד נחמד לי שכולם מתוודעים אליה פתאום ומכירים את המוזיקה שלה. כנראה שמה שהיא הייתה צריכה זה את הטאצ' האלקטרוני כדי לגעת בעוד מאזינים.

Jones

New member
ממש לא נורא ואיום.

זה שלחברה שלך יש הרעלת דם - חוסר בברזל ובוויטמין B12 - זה לא אומר שלהיות צמחוני זה דבר לא בריא / מזיק. אני צמחוני כבר מעל 3 שנים, ולא, זה ממש לא "קטע" - זה מטעמים אידיאולוגיים. אה, כן, מוזר שלי לא חסרים ברזל או שלל ויטמינים אחרים בדם כי אני לוקח תוספי מזון, בניגוד לחברה שלך שפשוט מזלזלת והביאה על עצמה את הבעיות האלה.

סליידר

New member
אז פשוט אמרת את מה שאני אמרתי

להיות צמחוני זה כן דבר לא בריא כי חסר לך b12. ובגלל זה אתה לוקח כדורים.

Jones

New member
צר לי לאכזב אותך, אבל

אנשים רבים, לאו דווקא צמחוניים, לוקחים כדורים להשלמת ויטמינים למרות היותם אוכלי בשר.

סליידר

New member
למה אתה יוצא מהנושא?

נכון שיש אנשים שלוקחים תוספי מזון, בעיקר מבוגרים שצריכים את זה. אבל הרעיון הוא שמי שצמחוני צריך תוספת b12. אתה מסכים עם זה? אם כן אז זה אומר שלהיות צמחוני זה לא בריא כי חסר לך ויטמין חשוב.

gordever

New member
אני מסכים עם כל מילה!!

יפה אני שמח שיש פה מישהו שאוהב אותה כמוני

CheeCha

New member
אני חושבת ...

שמה שהכי מייחד אותה, וגורם לאהוב את השירים שלה - שהיא באמת עושה שירים בשביל לעשות שירים, ולא לנסות להתחבב על אנשים או להפך ליותר פופולארית. יש השקעה גדולה מאוד בשירים, שגורם להאזנה להיות נעימה יותר מהרגיל
אז נכון שאפשר להגיד את זה על כל אומן, אבל פה זה פשוט בא לידי ביטוי .. לפחות מבחינתי

למעלה