מה אתם חושבים

liataviv

New member
מה אתם חושבים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הכרתי מישהו באינטרנט ואני ממש מעוניינת בו אבל מה שמעניין אותו זה רק סקס כיון שאני בתולה הוא אמר שהוא לא רוצה להיות הראשון כי הבחורות תמיד נקשרות אל הראשון שלהן והוא לא רוצה קשר רציני מאז אנחנו בקשר באינטרנט רק וכמעט כל ערב עושים סייבר אז מה נראה לכם האם אפשר יהיה לפתח מזה משהו האם אני יוכל לגרום לו להיקשר אליי ולא לראות בי רק סקס?

ואח"כ להיפגע?

אל תתני לו פתח ליחסים שהם לא דו כיווניים. זה עלול ליצור מצב שבו את מתאהבת בו והוא לא.. עזבי, לא כדאי להיכנס לזה. תמצאי לך בחור נחמד שמחפש קשר רציני, ושאליו תוכלי להרגיש בטוחה להקשר... זהו.

dd27

New member
לדעתי את מכניסה את עצמך לברוך

כי את בתולה.. לדעתי את צריכה להכיר את הבחור וזה שהכרת אותו מהנט לא פוסלת אבל את צריכ הקודם לצאת עם הבחור , ליצור איזו שהיא סוג של מערכת יחסים , לתקשרק איתו לחבב אותו לאהוב אותו.. משהו ... לדעתי את עושה טעות אם את קופצת ישר למיטה איתו ובעודך בתולה.. פעם ראשונ היא מאד משמעותית וחשובה ... עד כמה שזה נשמע בנאלי זה אמיתי .. טבעי שלאחר הסקס נקשרים ורוצים לעשות זאת שוב ואם זה טוב רוצים את זהעד יותר ומנסיון שלי (למרות שאת הבתולים אבדתי מזמן..) שהסקס טוב נקשרים יותר .. הכי חשוב זה לתקשר - ליצור שיחה בנושא . הבהרת ציפיות.. אני לא היתי ממליצה לעשות את זה .. עם הבחור הראשון שתכירי בנט.. בלי להכירו מקווה שלא נשמעתי מיושנת מדי כי באמת חבל שאח"כ תפגעי יהיו לך רגשות תיקשרי ולבסוף זה היה רק סקס נטו .. אל תמהרי עם ההחלטה של הבתולים שתמצאי את הבחור הנכון זה שיצא איתך בלי קשר רק לסקס זה שיכיר אותך יאהב אותך וכו' .. איתו זה יבוא הקטע של לאבד בתולים ... חבל שתצטערי.. א

Cygnum

New member
סקס ראשון

אם יש משהו שאת צריכה להיות בררנית לגביו, אז זה הסקס הראשון. זה מאוד חשוב עם מי, איפה ואיך תעשי אותו כי זה ישפיע עליך המון... ויש משהו במה שהבחור אומר שלבתולות יש נטייה להיקשר לבן הזוג הראשון שלהן.. בקיצור תחשבי פעמיים לפני שאת עושה משהו ככה שאחרי שתעשי את זה, את תוכלי להיות שלמה לחלוטין עם עצמך.

למעלה