מה אתם חושבים

SivAn 4u

New member
מה אתם חושבים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אתם חושבים שהשיר החדש השני של בריטני הוא מוקדש לג'סטין? אני אישית כן חושבת... השיר ניקרא Everytime אז הינה השיר לשיפוטכם... יש לציין שהשיר מאוד יפה.. גם המילים וגם המנגינה... להורדת השיר לחצו כאן... המילים של השיר.. You come Notice Me And Take My Hand So Why Are We Strangers When Our Love Is Strong Why Carry On Without Me Chorus And Everytime I Try To Fly I Fall Without My Wings I Feel So Small I Guess I Need You Baby And Everytime I See You In My Dreams I See Your Face It's Haunting Me I Guess I Need You Baby I Make Believe That You Are Here That's The Only Way I See Clear What Have I Done You Seemed To Move On Easy Chorus And Everytime I Try To Fly I Fall Without My Wings I Feel So Small I Guess I Need You Baby And Everytime I See You In My Dreams I See Your Face It's Haunting Me I Guess I Need You Baby I May Have Made It Rain Please Forgive Me My Weakness Caused You Pain And This Song's My Sorry Oh... At Night I Pray That Soon Your Face Will Fade Away Chorus And Everytime I Try To Fly I Fall Without My Wings I Feel So Small I Guess I Need You Baby And Everytime I See You In My Dreams I See Your Face It's Haunting Me I Guess I Need You Baby after all... after all...oohhhh נו אז מה אתם חושבים

justinet

New member
לא נראה לי שזה על ג'סטין...כי.....

היא לא כתבה את השיר....היא עוד אחת מהבובות שמחברים להם שיר ומנגינה והם שרים.......אולי זה כן..והיה לג'סטין רומן עם הכותבת חחח

RoRi1

New member
../images/Emo6.gif אולי...

אבל במילא כל השירים של בריטני זה 'עליו'...
אין לה שירים אחרים: רק שירים על אהבה...

jenngirl

New member
כן אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נמנמ יש לה לפעמים קול מעצבן

SivAn 4u

New member
חחחח... ואם אני יגיד לך שאת זה

היא כן כתבה... זה מהדיסק החדש שלה והיא כתבה את כל השירים לבד!!! כפרה עליה!

DIRRTY

New member
בריטני ה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

היא אמרה לפני שהיא השמיעה את השיר המדהים הזה שהיא כתבה אותו בהשראת אישה שראתה בבית מלון שניגנה בפסנתר

justin love

New member
אוייי...חבר'ה אתם לגמרי פתאטים..

בלי להעליב השיר?תעשו טובה זה לא עליו זה מה שבטוח... היא פשוט משחקת אותה כזאת תמימה וכזאת ילדה טובה... הקיצר היא בדיוק כמו שאחת אמרה היא פשוט ילדה מפונקת שכותבים לה את השירים ותאמינו לי אני לא יתפלא אם היא לוקחת עליהם קרדיט... היא לא כתבה את השיר ואם כן אז כמו שדוד אמר זה היה בהשראת אחת שניגנה את המוסיקה....זה לא על ג'סטין בבבכככלללל... סורי אני פשוטט שונאת אותה היא מגעילה דוחה ..ובא נגיד לא הייתי רוצה להיות כמוה.. סורי זאת הדעה שלי... למי שיש בעיות עם זה יתמודד איתם..

צודקת ילדה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo102.gif

תנו כבוד להודעה
זה פשוט מושלם
אין לי מה להוסיף
go sapir go sapir go go go sapir

DIRRTY

New member
ספיר חמודה../images/Emo13.gif

אן צורך לקנא בבריט את יודעת דיברנו בפורום בריטני על אתרי נאצה על בריטני ומסתבר שרוב הבנות שונאות אותה כי הן מקנאות בה ואני רואה שאת גם מקנא תעזבי תעניין תואהבי את ג'וסטין כאומן ואין צורך לתערב לו במערכות יחסים (בריטני פרחה, קמרון דיאז זונה נו באמתתתתתתתת) הפורום אמור להיות על ג'וסטין לא על מערכות היחסים שלו

justin love

New member
דוד כנס ומהר...ותודה מיכלי..חחח

דוד תעשה טובה לאנושות אני לא ישקר ואני יגיד שלפעמים אני לא מקנאה אבל כשאני מקנאה אז תאמין לי אני אומרת (למשל אני מקנאה בתאומות אולסון ובליזי מגוויר ועוד כמה..)אבל בההההההההה?????תעשה טובה בשביל העולם .. אין לי סיבה לקנאות בה..אולי יש לה את הכסף ויש לה את התהילה (מי לא היה רוצה )אבל לדעתי היא סתם עוד אחת פרחה ו**** (אני חושבת שכולכם הבנתם למה אני התכוונתי)פשוט אין לה את זה היא משחקת אותה ילדה תמימה וטובה שאין עליה שהיא סתם עוד סנובית אחת... וזה בלי קשר לג'סטין בכל הרצינות תמיד שנאתי אותה !!! היא פשוט גורמת לי להרגיש בחילה... אני לא אוהבת את הקול שלה היא משחקת אותה יותר מדי ואני לא ישקר לך אני חשבתי שהיא נראת טוב בהתחלה והכל אבל אז היא השמינה והיא שקרנית לגמרי (עלק בתולה)(כולנו יודעים טוב מאוד שלא) ורוב המוסיקה שלה היא לא כותבת בעצמה היא מחדשת הרבה שירים ולדעתי באיכות גרועה (כאילו השיר המקורי הרבה יותר טוב) מה לעשות אני פשוט שונאת אותה בדם זה לא אומר שאני מקנא..סורי.. ושוב כשאני מקנאה במישהו והכל אז אני אומרת... יש הבדל גדול בין שנאה לקנאה..ואני ממש אבל ממש רחוקה מקנאה.. אה..ד"א .. זה לא שאני מנסה להתחיל לריב או משהו (הרבה פה יודעים טוב מאוד שאני שונאת בדם ריבים)אבל אם באמת אתם כאילו מנסים להתחיל לריב איתי אז בוא אני יגלה לכם משהו כשמעצבנים אותי ממש לא כדי להתקרב אליי.. והקטע עם הקנאה הזאת (שכל כך נדמה לך)מעצבן לאללה.. זה כמו להגיד שאתה מקנא בסדאם חוסיין ..חחח...לא הייתה לי דוגמא יותר טובה.. נ.ב. הכל ברוח טובה...

jenngirl

New member
חח קרעת אותי...../images/Emo6.gif ../images/Emo82.gif

מסכימה איתך על חלק מהדברים שאמרת, ועל חלק לא. אין לי כוח להסביר

justin love

New member
חחח אני יודעת אני קרועה..חח..

טוב אבל זאת הייתה הדעה שלי זהו אמרתי הוצאתי תתמודדו איתה איך שבא לכם.. חחח רק לא כדי לכם להתחיל לריב איתי..חח כאילו מה זה כזה מעצבן כשאומרים שאת מקנאה כשבעצם את ממש רחוקה מזה.. סורי שהוצאתי עצבים אבל זה ממש עיצבן אותי..

SivAn 4u

New member
דוד חמוד../images/Emo13.gif

בבקשהההה.. זה ג'סטין ג'סטין ג'סטין! לא ג'וסטין.. סבבה?

jenngirl

New member
טחח בדיוק כתבתי ../images/Emo82.gif

לו את זה בשרשור שלא נזכיר יותר את בריטני

למעלה