מה אתם חושבים?

GK_FF

New member
לא הבנתי,

זאת שאלה? את מתכוונת "מה אנחנו חושבים על הרעיון של דריה וטרנט ביחד?" או "מה אתם חושבים שיקרה בהמשך? דריה וטרנט יהיו ביחד?" או "מה אתם חושבים על מה שכתבתי?: שגריה וטרנט יהיו ביחד" או אוליי משהו אחר עלה בדמיונך? נגיד ושאלת מה דעתנו על דריה+טרנט כזוג, אז אני אומר לא
אבל זה יפה מאוד שהיא מתאהבת בו לדעתי... (כי זה כמו כל הפנטזיות האלו שיש לבני נוער כשמיתאהבים באיזו דמות וכו´...... חחח, שיהיה, אבל בואו נודה בזה, לרוב לא יוצא מזה משהו ~_~ זה מה שאהבתי, שזה היה אמיתי ובאמת לא יצא מזה כלום אלא דריה מצאה חבר בגילה
)

Synthetic mE

New member
אם זו שאלה אז...

זה החלום של דריה, אבל הסיכוי שזה יקרה? בואו נהיה ריאליסטים.. טרנט הוא בחור של רוקריות קשוחות .. אני לא מאמינה שהוא ילך עליה.. אבל רואים שהוא רוכש לה כבוד רב בתור תלמידת תיכון (את זה הוא אמר לא אני!!) הםםם.. שיהיה לה בהצלחה, לדריה, ואם לא ראית את העונה האחרונה אז אני לא אהרוס לך ואגלה שהיא יצאה עם טום בסוף.. (אופס...) :") יומטוב

MaPHisTo

New member
לא נעים לי להרוס לכם את האופוריה..

אבל...... במשך שני הסרטים פחות או יותר טרנט נזנח ממוחה של דריה לטובתו של טום, שמי שעקב לאחרונה אחר הפרקים יבין שכרגע היא לא מחבבת אותו במיוחד..... על כל פנים אף אני מצטרף לדעה שדריה וטרנט פשוט ל-א מתאימים..... האישיות של כל אחד מהם פשוט יותר מדי נוגדת את השני... למשל, בעוד שטרנט יעדיף לישון כמה ימים או לנגן בעצבניות בגיטרה דריה תעדיף לקרוא איזה ספר טוב של אדגר אלן פו (אובססיה....) או לחלופין ציד בלונדיניות. אבל זה לא מתבטא רק בזה, כל ה.... אווירה, שיש מסביב כל אחד מהם יכולה להתקיים, לדעתי, עם השניה רק במצב של ידידות. דריה היא לא מספיק.... זורמת בשביל טרנט והוא לא מספיק רציני בשבילה. זה הכל, אני אשתוק עכשיו....

המממ

New member
אבל גם...

(אולי ספוילר למי שלא ראה את הסרטים והעונות האחרונות) טום לא מתאים לה בכלל. מה הקטע? יומטוב ושקט שיהיה לנו!

GK_FF

New member
טום דווקא ממש מתאים לה...

למטה למי שלא ראה את הסרט.... (לא כדאי ליקרוא) היא וטום לא ניפרדו כי הם לא התאימו, להזכירך....

למעלה