מה אתם חושבים

מה אתם חושבים

אני יודע שיש חרושת שמועות מרושעת לגבי MLM האם אתם חושבים שאף אחד לא יכול להצליח למרות שכולם מתחילים מאותה דרגה ומאותו שלב? ואם יש אנשים שיכולים להצליח מי הם? למה הם מצליחים? ןלמה אנשים חושבים שהם יכולים יום אחרי שהם קנו ערכת מפיץ ובעצם עסק לקבל מליונים הרי הם עדיין לא יודעים הרבה ועדיין לא מנוסים אדם חכם לא יחשוב שיש זמן גם אם מועט שבו החונך שלו ילמד אותו? שיש שלב של התנסות? הרי החונכים אומרים לך הכל ומדריכים אותך צעד צעד וכן יש שטח ניעור מסויים שבו קצת קשה אבל שעוברים אותו הכל מתהפך, וההצלחה מסחררת בסך הכל, מה שאני אומר הוא שאדם חכם בא עם ציפיות מציאותיות. אדם חכם שואל שאלות. אדם חכם יודע שאם הוא רוצה להרויח כסף על ידי מכירה המעט שהוא יהיה חייב לעשות זה לדבר עם מישהו על זה. אדם חכם יצליח אדם חכם בעסק לא נמדד על פי אינטילגנציה או על פי דימיון אלא על ידי הקשבה האנשים שחונכים אותכם כבר הצליחו הם יודעים איך לעשות כסף למה שלא נקשיב להם ונעשה כמותם? אם זה היה מרצה במכללה, או מישהו שחונך אותך בעבודה לא היינו עושים קונצים נכון?

flower4

New member
מה אני חושבת

שקודם כל צריך לדעת לבחור חונך שהוא מצליחן באמת.ולדעת באיזה דרגה הוא נמצא וכמה זמן לקח לו להגיע אליה.אם הוא לא בדרגה מכובדת בחברה ואתה עושה בדיוק מה שהוא מלמד אותך אל תצפה שתגיע רחוק .הוא יכול להיות מאוד נחמד אליך אבל הוא עושה זאת בגלל שהוא מרוויח ממך.אל תלך על חונך שהוא פחות מגט.בהצלחה!

אני לא מסכים

שום גט לא עשה את הגט שלו ממכירות אני חושב שגם וורלד טים וגם מפקח מוסמך יכולים להיות טובים מאוד ואגב אני גם עובד עם החונך של נחונך שלי משמע דור שני שלי באפ ליין

owolf10

New member
סוף סוף

סוף סוף מישהו שמוכן להסיר את שיכבת הבוץ שזרקו על השיטה ולדון בדברים בצורה קונסטרוקטיבית. מי שחושב שיעשה מיליונים תוך שבוע - שיקנה פיס. ויחכה.... ויחכה.... מי שמוכן לעבוד קשה, לזרוע בדמעה - אבל גם לקצור ברינה אחרי זמן - שיבוא. מי שמחכה לישועה - שימשיך לשבת בבית, לקטר אבל לא להטיל דופי בשיטה ובאנשים שמתפרנסים ממנה.

hfw

New member
MM מהדור החדש ....

יש לך לא מעט חברות שמתעסקות עם שר"ש כדוגמת הרבלייף וסאנריידר ודומיהם , אני לא אומר שאי אפשר להצליח בהם אבל קחי נתון שבסופו של דבל רק 5% מצליחים ליצור להם הכנסה יציבה שם .... הדור החדש של השר"ש שכרגע יש רק חברה אחת כזו הצליחה ליצור תוכנית עסקית שבה 87% מהחברים נשארים אשמח להפרט ולהסביר לך כיצד זה יכול להיות שלחי לי את הטלפון שלך , ואחזור אליך מצורף לינק להבדלים ולחסרונות בין השיטה הישנה והחדשה...

למעלה