מה אתם חושבים???

haim18b

New member
מה אתם חושבים???

מה היה קורה אם העולם היה מתפוצץ והיה המפץ שוב האם בני אנוש ניו נוצרים ואם כן היינו יותר או פחות חכמים או שהטבע היה מוותר?????

ofeking

New member
לא צריך פיצוץ בישביל זה...

"בני האדם" שאתה חושב עליהם הם אותם יצורים מהחלל החיצון שכל העולם מחפש אותו בין אם הם חכמים יותר, פחות או "סתם" יצורים כמו החיות על כדור הארץ. לא חושב כך?

haim18b

New member
אתה מדבר עברית???

כי לא הבנתי תסביר לי לאט שאני יבין מהר

ofeking

New member
בשמי ובשם בבה לובה- צת'ערת

לפי מה ששאלת הבנתי שאתה חושב איך היו מתפתחיים החיים אם הכל היה מחדש (החל מהמפץ). אז עניתי שהיום חוקרים רוצים לבדוק איך במקומות אחרים ,היו מתפתחים חיים אחרים מהתחלה גם כן- כלומר במקום לשער איך היו החיים מתפתחים אם הכל היה מתחיל מחדש הם מחפשים חיים אחרים (חיזרים ולא דווקא חכמים) ורוצים לראות איך הם היו מתפתחים ואם היו יוצאים מהם יצורים חכמים. ס'דר?

haim18b

New member
אמרתי לך

תסביר לאט אני יבין מהר אבל לא עניתה על השאלה

ofeking

New member
נכון...

רק רציתי להגיד שכבר "עובדים על זה" בצורה מדעית. תשובה לשאלה: לפי דעתי, על אף שיש כל כך הרבה תנאים להתקימות חיים תבונתיים כמו נגיד האדם, הם היו נוצרים מפני שיש גם כל כך הרבה אפשרויות ביקום הענק. בנוגע לכמה שהם יהיו חכמים זו שאלה אחרת, חזור אחורה בהיסטוריה ותראה שגם האדם היה בראשית דרכו "טיפש" כל יצורים תבונתיים שיהיו ביקום לפי דעתי יהיו בהתחלה "טיפשים", אבל ככל שיעבור הזמן הם יהיו חכמים יותר, ולפי רעיון זה אני חושב שבעוד הרבה הרבה זמן (אם האנושות תשרוד) אותם בני האדם העתידיים ייזכרו בנו אבותיהם ה"טיפשים. הפעם זה בסדר?

למעלה