מה אתם חושבים???

liataviv

New member
מה אתם חושבים???

הכרתי מישהו באינטרנט ואני ממש מעוניינת בו אבל מה שמעניין אותו זה רק סקס כיון שאני בתולה הוא אמר שהוא לא רוצה להיות הראשון כי הבחורות תמיד נקשרות אל הראשון שלהן והוא לא רוצה קשר רציני מאז אנחנו בקשר באינטרנט רק וכמעט כל ערב עושים סייבר אז מה נראה לכם האם אפשר יהיה לפתח מזה משהו האם אני יוכל לגרום לו להיקשר אליי ולא לראות בי רק סקס?

לדעתי רדי מזה.

באינטרנט אי-אפשר לפתח כלום, בטח שלא לגרום לבנאדם שטוען מלכתחילה שהוא לא רוצה קשר רציני כן לרצות קשר רציני, בטח שלא אם מה שאתם עושים כשאתם כבר כן מדברים זה סייבר. אני חושבת גם שזה שאת עושה איתו כל פעם סייבר מעודד אותו להמשיך בשלו, ואולי אפילו משדר לו שהוא יוכל לקבל מה שירצה ממך בעתיד - בין אם זה סקס ובין אם זה קשר - אני לא יודעת מה איתך, אבל אם הייתי מכירה מישהו באינטרנט והייתה רוצה מעבר לסקס והבחור לא - ממש לא הייתי עושה איתו סייבר כל יום - זה משדר בדיוק את ההיפך! איך בכלל החלטת שאת ממש מעוניינת בו? על סמך שיחה באינטרנט? יצא לי לדבר עם מישהו בצ'ט ואחרי זה לדבר איתו בטלפון ואחרי זה להיפגש - ובין כל שלוש היה הבדל של שמיים וארץ. את לא באמת יכולה לעמוד על האופי שלו דרך צורת הכתיבה (לפחות לא ברוב המקרים) ובטח שלא כשמה שאתם עושים בהתכתבויות זה סייבר! אקיצר הוא לא שווה אותך! ואם כבר בענייני אינטרנט - נראה לי שיש שם מספיק גברים, שלא מחפשים רק סקס, ושבטוח ראויים לך יותר מהבחור הזה שנראה לי שכלל לא סגור על עצמו.

liataviv

New member
זהו ש...

נפגשנו בעבר אבל לא היה כלום ואנחנו מדברים על כל מיני נושאים הסייבר זה רק בלילה

לדעתי

זה עדיין משדר לו משהו מוטעה.. ואם נפגשתם כבר ולא היה כלום. לדעתי, הבחור פשוט לא מעוניין, לפחות לא באותם הדברים שאת מעוניינת בהם.

Vdrums

New member
באינטרנט אין לו בעיה לדבר איתך

אבל במציאות הוא רוצה רק סקס. אז מה יצא לך מזה?

born2C

New member
לכי על הסקס ../images/Emo98.gif

קודם כל תמיד יש סיכוי, השאלה מה האסרטגיה שנותנת את הסיכוי הכי גבוה ולדעתי דווקא אם הוא ירגיש שאין עליו שום לחץ אז יש סיכוי יותר גדול שכן יתפתח משהו. למרות זאת, אם את שוקלת לשכב איתו רק בשביל לפתח קשר אז לדעתי זה לא שווה כי תכלס הוא אומר שהוא לא מחפש קשר רציני ולמרות שיש סיכוי הרי אם תיכנסי למיטה עם ציפיות זה סתם ירעיל את כל העניין גם בשבילך וגם בשבילו וזה סתם יהיה מאוס. מצד שני, אם את מחפשת לעשות את זה כבר ונראה לך שהוא בנאדם סבבה בשביל לעבור איתו את הפעם הראשונה אז אולי שווה לך ללכת על זה ומי יודע? אולי כן יצא מזה קשר בסוף. בכלל נראה לי שבפעם הראשונה יותר חשוב כמה את מרגישה בטוחה איתו מאשר כמה הוא רציני כי מה שחשוב זה לעשות סיפתח חיובי לעולם המיניות, אח"כ יש לך את כל החיים לחפש קשרים... הקיצר, לפי דעתי אם לעשות את זה אז רק אם את מרגישה בטוחה איתו ורק בקטע של מה שיהיה יהיה וכמובן ליידע את הבחור מראש שאת באה בלי ציפיות (שיהיה רגוע) וזהו, שיהיה בכיף .

k e r e n m

New member
סלחי לי אבל לא רק..

שאת בתולה,כנראה שגם לא ניחנת בשכל רב
.הוא אמר לך מפורשות שהוא לא מעוניין בבתולות.והוא עושה איתך סייבר משמע שהוא רואה בך רק כלי לפורקן מיני...מקווה שתפתחי שכל עם הזמן ותביני ששום דבר רציני לא יצמח מסייבר עם בחור בנט...

Auraelia

New member
שכל וכבוד עצמי.

זה מה שחסר לך. תפרגני לעצמך. תעיפי אותו לכל הרוחות. את לא רואה שאת מנוצלת ובעיקר מבזבזת את הזמן שלך?! אני מכירה לא מעט גברים שרוצים קשר רציני ואני בטוחה שאת גם יוודעת את זה. אז קדימה , תתעסקי בלחפש את מה שחשוב לך באמת ותאמיני לי, כשתמצאי אותו, יהיה לך הרבה מעבר לסייבר.

תשמעי.... :)

הוא כבר ענה לך!! שאלת אותו הכי ישיר וזה מעולה.. והוא היה כנה מספיק בשביל לענות לך.. אז תוותרי וזהו... אלא אם בא לך על סקס נטו.. אז סבבה :)

למעלה