מה אתם חושבים?

Pythex

New member
מה אתם חושבים?

בקרוב, לאחר לבטים קשים, החלטתי לעבור מפי.סי למק הבעייה היחידה שנוצרה היא שאני משתמש במקס שכידוע לא עובד על מק... אז הפיתרון הטבעי הוא בעצם להחליף תוכנה ושאלתי היא: לאיזו תוכנה עדיף לי לעבור (אני מניח שהתשובות העיקריות הם לייטווייב או מאיה.) בהתחשב בגורמים הבאים? 1. לאיזו תוכנה יהיה לי יותר קל לעבור ממקס מבחינת ממשק/הגיון התוכנה. 2. איזו תוכנה נפוצה יותר ועובדת טוב יותר עם מק. 3. לאיזו תוכנה יש יותר פלאגינים ואפשרויות הרחבה (עם התחשבות במק כמובן) אני מניח שיש עוד כמה גורמים להתחשב בהם, אבל אני אסתפק בתשובות והצעות שלכם..

כשעבדתי עם מק התוכנה הכי יציבה

שבה נתקלתי היתה הסינמה 4D. אני לא יודע איך הגרסה הנוכחית של מאיה אבל בגרסה 5 היו לה כמה בעיות על המק. לגבי לייטווייב אין לי מושג. מבחינת קלות מעבר מתוכנה לתוכנה, זה משהו שתלוי בך, אתה הרי יכול לנסות את כל התוכנות האלה על ה PC שלך, תנסה תראה מה נוח לך.

eldarinn

New member
למיטב ידיעתי למאיה יש בעיות

בכל פלטפורמה, לא?

urib8

New member
מזל טוב...

ברוך הבא לקהילה, להיות משתמש מק זאת באמת חויה מהנה. שקט נפשי מוירוסים ורוגלות, מערכת הפעלה מבוססת יוניקס, יציבות, ובעיקר יותר זמן פנוי ליצירה במיוחד בתחום התלת מימד. על איזה דגם של מק מדובר, מעבד יחיד כפול מעבדים? אני משתמש בסינימה מכמה סיבות. 1. מהירות הרנדר וזמן תגובה 2. יציבות גם בקבצים מסובכים 3. קלות הפעלה ועקומת לימוד קצרה מאוד 4. יכולת עבודה בריבוי מסמכים 5. תמיכה בריבוי מעבדים ללא תוספת רישיון בתשלום! 6. שילוב מודלים ופלאגים 7. body paint 3d תוכנה מעולה לציור וטיקסור בתלת מימד 8. הכי חשוב סינימה היא התוכנה שמשתלבת בקלות בתוכנות עריכת וידאו- של אפל כגון: "פיינאל-קאט ושייק". מקוה שעזרתי לך ובהצלחה. אגב: בלנדר היא תוכנת תלת מימד מבוססת קוד פתוח שתומכת במק.

למעלה