1. comfortably numb 2. time 3. hey you 4. money 5. have a ciger 6. the happiest days of our lives 7. another brick in the wall 8. wish you where here 9. the great gig in the sky 10. us and them
אחי, אתה חייב להכיר עוד אלבומים של הלהקה... כדי לעשות רשימה כזאת אבל זה לא הולך להיות לך קל. אולי אז אתה ומונטויה תבינו למה ציף ושאר חברי הפורום לא מצליחים לעשות רשימה של עשרת השירים הטובים. וחוצמזה, הפוינט גארד הטוב ביותר בכל הזמנים, גארי פייטון "הכפפה".
1. STCFTHOTS 2. Echoes 3. Comfortably Numb 4. OOTD 5. Time 6. Fearless 7. Any color you like 8. Cymbaline 9. Shine on 10. Green is the color אגב, לכל אלה שיתרגשו - אלה ה10 הראשונים שעלו לי בראש בצורה אקראית לגמרי.
כי יש לי לפחות 25 שירים בראש שכל הזמן רבים על המקום הראשון ברישימת השירים האהובים עלי. וזה ממש מפריע לי בחיי יום-יום. עוד 25 ויתרו ומתחרים בשקט על מקום שני. כל השאר נעלבו בהלכו - לא מוכנים לשמוע על מקום שלישי. בנימה רצינית - בשביל רובנו קשה לבחור רשימה של 5 אלבומים אהובים , שלא לדבר על 10 שירים.
1.See Emily Play 2.Astronomy Domine 3.set the controls 4.One of these days 5.Time 6.brain damage 7.shine on 6.have a cigar 8.pigs(three different ones)l 9.comfortably numb 10.high hopes הרשימה די משתנה כל הזמן אבל זה נכון לשעה זאת
1. Time 2. Shine On You Crazy Diamond 3. Money 4. Wish You Were Here 5. Echoes 6. Another Brick In The Wall, Part 2 7. Us And Them 8. Comfortably Numb 9. Hey You 10. Dogs
וזה לאו דווקא לפי סדר מסויים..פשוט עשרה: 1.shine on you crazy diamond 2. echoes 3. atom heart mother 4. comfortably numb 5. time 6. dogs 7. goodbye blue sky 8.fat old sun 9. high hopes 10. one of these days
Matilda Mother A Saucerful Of Secrets Set The Controls For The Heart Of The Sun Echoes See Emily Play Time Hey You Shine On You Crazy Diamond Dogs High Hopes שתבינו איזה שירים נשארו בחוץ: * A Great Day For Freedom * Keep Talking * The Final Cut * Wish You Were Here * One Of These Days * Another Brick In The Wall * Sorrow * Comfortably Numb * Yet Another Movie * Round And Round * Signs Of Life * Fearless * Free Four * Embryo * Brain Damage * Eclipse * Money * Arnold Layne * ועוד רבים וטובים של שך קשה לבחור את 10 הטובים. לילה טוב
כולם שירים יפים וראויים (חלקם אני אוהב יותר וחלקם פחות), אבל מה נותנות הרשימות האלה אם לא כותבים משהו על השירים, למה אוהבים אותם יותר מאחרים, מה יש בשירים שמרגשים אותכם וכו'?, זה לא הופך את העניין לקצת מיותר? כל הרעיון בפורום הוא שיחה, בשביל שיחה צריך להגיד משהו לא רק לכתוב שמות של שירים.
Time - בגלל ההתחלה שמותחת אותי כל פעם מחדש Echoes - בגלל שזוהי יצירה איכותית שנמשכת זמן רב Hige Hopes - לא יודע, זה די שונה מהסגנון של פינק פלויד שאני מכיר אז אני תמיד אוהב לשמוע את השיר ולחקור אותו. Breath - בגלל שזה השיר הראשון ששמעתי של הפינק פלויד Brain Damage - בגלל שהוא מולחן בצורה יפה Comfortably Numb - בגלל הסולואים Is there any body out there - בגלל שזה קצר... וקולע. WYWH - בגלל הכוונה. סיד בארט. Hey You - בגלל האי צפיות Mother - בגלל המילים.