מה אתם חושבים

מה אתם חושבים

על עזיבתה של אוליביה (אלכס הדו-מינית) מהסדרה? היא הוסיפה? או שסתם נתקעה והיה יכל להיות יותר מעניין? או שהיא סתם להוסיף ספיס (פלפל) לרומן של ריאן ומריסה? או שהיא הוסיפה פלפל לסאמר וסת? נ.ב:שמרתי את התמונה רק בגלל מישה המהמת

f10

New member
אוליביה ווילד אמנם מאוד יפה

ואי-אפשר להגיד שהיא לא הוסיפה גם לעלילה (אם כי לא בצורה כל כך משמעותית), אבל היא לא עקרית בסיפור, ולא קרה כלום שהיא עזבה. בטח בעונה הבאה יצטרפו שחקנים חדשים אחרים.

daniellena

New member
../images/Emo3.gif דעתי...

אהבתי את הדמות שלה כי היא הייתה מגניבה כזאת...
היא מדהימה ואהבתי את הסגנון שלה אבל לדעתי היא לא כל כך הוסיפה עניין. היה מצחיק הקטע שסת' מגלה שהיא דו מינית (באסה לו..) אבל בסה"כ העזיבה שלה לא כ"כ תפריע לי.

Ulong

New member
אז ככה

היא יפה
, מאוד יפה והיה כיף לראות אותה על המסך אבל גם אני לא חושב שזה ישפיע עליי. דמויות כאלו באות והולכות, הן באות להדגיש משהו על הדמויות הקבועות ולהביא טוויסטים לעלילה.

TheCharm

New member
לא אהבתי אותה

היו כמה פרקים שהיא ממש הייתה נסבלת. אבל בעיקרון זה היה באותם פרקים שהיו עצמם בלתי נסבלים, אז עוד ניחא. בכל אופן היא הייתה ממש מעצבנת בסה"כ, סתם נדחפה ונתקעה ברוב הפרקים.

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif

ברוב הפרקים לא היה לי כלום נגדה אבל גם לא מתתי עליה בפרק האחרון שלה רציתי להרוב אותה... אבל היא באמת הייתה דמות די שולית שלא תרמה יותר מידי...

תודה תודה תודה שאין יותר עלכס!

אני ממש לא מבינה מה מריסה חיפשה בה. אלכס היא סתם שפנפנת ניסונות בעבור מריסה P: היא לא תרמה לעלילה, היא פרט שולי ותו לא.

KEEK

Member
אלכס תורמת לתוכנית

אותו דבר שתרמו דיג'יי, אנה, זאק, לינזי וכו'.. הם באים בסה"כ לתת תפנית מסויימת לדמויות של הצעירים וזהו. אחרי כמה פרקים הם הולכים, ובאים על המשבצת שלהם דמויות חדשים שיחליפו זוגות עם הצעירים הקבועים.. אומנם זאק קיבל תפקיד קצת יותר ארוך ולינדזי למשל "קיבלה" גם אבא לסיפור שלה, אבל בסה"כ כולם באים על אותו משבצת בכדי להוסיף קצת לעלילה, לשנות טיפה את הדברים,אבל כל עונה כולם יודעים איך זה יגמר בסוף. אלכס תלך, אנה תלך, וכו'... ואז יבואו צעירים חדשים שיצעו עם סת' או מריסה וגם ילכו אחרי 5-6 פרקים. לגבי החשקנית עצמה - אוליביה שחקנית ענקית שלדעתי נפלה קורבן לתסריט ילדותי קצת ומאוד צפוי.. יום אחד היא פאנקיסטית קשוחה למחרת היא סטוקרית.. נו באמת. זו שחקנית מאוד מוכשרת שיכולה להצליח במסך הענק ואני אומר את זה לא לפי התוכנית הזאת, אלא לפי תוכנית שלא הצליחה כמו האוסי אבל היא עשתה שם תפקיד גדול (אני מדבר על "סקין")

וואי כשחושבים על זה....

חסרונה של לינדזי לא מורגש בכלל! וגם של זאק וכמובן כמובן של דיג'יי.

romm המלכה

New member
טעות!!!!!

אנה היא מלכהההה אני מתה עליה והיא לא הייתה צריכה להיות סתם דמות לדעתי הם היו צריכים להוסיף אותה

Angelus

New member
הסיבה האמיתית להבאת אוליביה../images/Emo26.gif

ירידה ברייטינג ולסביות יפות תמיד נותנות boost לכל דבר, במיוחד על המרקע. אני חושב שהיא הייתה צריכה להיות אולי אחת מהחברה, בלי שום קשר רומנטי עם אפחד מהם, ורק אולי כך היה לה סיכוי לשרוד. תשמעו, יחסית לכל שאר התוספות (dj ולינדזי - היא הייתה הכי בסדר. הם צריכים ללמוד מהעונה הראשונה ולהוסיף אנשים כמו אנה לסדרה..)

Aviad1987

New member
אין קשר

הדמות של אלכס הייתה כתובה כבר לפני שהסדרה עלתה לאוויר אין לזה שום קשר לירידה ברייטינג. את אולי מתכוונת לסיפור הלסבי שכביכול נכתב בשביל לעורר את הצופים.

למעלה