מה אתם חושבים?

ת מ י מ ה

New member
מה אתם חושבים?

האם לפי דעתכם יכולים בת ובן להיות ביחד ושהסיבה שמקרבת אותם זה בעיה ששניהם עוברים ? גבר בעל בעיה האם הוא יכול להימשך לבחורה שיש לה את אותה בעיה? קראתי ספר שמדבר על בחור עם הלם קרב לא משנה על מה הסיפור סתם עלתה בי המחשבה האם הוא יכול להימשך למישהי עפ אותה בעיה אני עוד לא גיבשתי דעה מחוזקת על זה אבל אני נוטה לחשוב שמצד אחד זה יכול להיות משהו נפלא אבל מצד שני האם זה מה שהם רוצים שהקשר שלהם יהיה מבוסס על כאב.... מה אתם אומרים?

זוג כזה..

הם יתאבדו ביחד תוך כמה שנים... או שהבן שלהם.. מכל יריה של קפצון ימצא את עצמו מתחת לשולחן עושה שם שלוליות של שתן ומחרבן במכנסיים... סתם סתם נו.. לא יודע זה מוזר.. זה נראה לי קשר לא טוב..

מיטללל

New member
אני חושבת

שכל עוד זה לא הגורם המקשר העיקרי/בלעדי זה יכול להוות סוג של "בסיס", המוביל להבנה ותמיכה נורא גדולה... דוגמא קצת שונה, ולא בטח קולעת- שהייתי בתיכון, אמא של חברה טובה שלי נפטרה והיא עברה תקופה נורא נורא קשה. היא הכירה איזה נער, שגם אמא שלו נפטרה, הם נפתחו אחד לשניה מהר מאוד והתקרבו נורא, היא הרגישה שהוא הבן אדם שהכי מבין אותה בעולם... מהר מאוד הם הפכו לבני זוג. בעוד המשבר של שניהם היה גורם עיקרי בקשר שלהם (מן הסתם
) הם דיברו וכאבו את זה כל הזמן... בסופו של דבר, הוא גמר איתה, כי הוא לא יכל לסבול יותר את זה, הוא טען שבקשר איתה הוא "חי" את זה כל הזמן. לסיכום, אני חושבת שיכול להיות בזה משהו טוב ומחזק אבל זה תלוי באנשים עצמם, במצבם, בכמה הם הופכים את ה"בעיה" למהות ובסיס הקשר, מה הם עושים מהקשר שלהם.

בלאגנית

New member
חבר שלי והאקסית שלו

לשניהם אבות שמתו מסרטן חבר שלי היה זה שבישר לאקסית שלו על מות אביה ולמרות זאת הם נפרדו ככה שחוויה משותפת זה לא דבר שמחזיק בהכרח קשר

למעלה