מה אתם חושבים?

Cheetah

New member
מה אתם חושבים?

אני תמיד מתחיל ציור ואחרי כמה זמן מגלה בו יותר מדיי בעיות.. אז אני מאבד את המוטיבציה להמשיך לעשות מזה משהו... שנים עברו מאז שציירתי ציור וסיימתי אותו. מישהו כאן מכיר את תופעה הזאת?

Humus_Chipsalat

New member
ציור יפה דווקא... יש פוטנציאל בהחלט

אבל.. יש לך בעיה אדירה בפרופורציות... (מסביר את אובדן המוטיבציה) לך ל... www.polykarbon.com זה אמנם מאנגה... אבל פחות מסורתי.. תמצא שם שיעורים על פרופורציות ואנטומיה באופן כללי... בהצלחה.

Cheetah

New member
תודה

המממ אני מכיר את האתר הזה עוד לא התעמקתי וממש למדתי ממנו, אני מתכוון לעשות את זה.. וכן הפסקתי עם הציור בגלל שיש בעיות עם התנוחה.. היא משעממת וקצת לא נורמלית אני לא בטוח איפה אתה מתכוון שיש בעייה בפרופורציה (קח בחשבון שזה תנוחה של הליכה, חסרה ההצללה) אתה יכול ליהיות יותר ספציפי? כדי שאני יידע למה לשים לב

Druyanizem

New member
המלצה לספר על אנטומיה

קניתי ספר שקוראים לו human natomy made amazingly של.... שכחתי של מי. בכל אופן... זה ספר ממש טוב... הוא לא מפרט יותר מדי על השרירים כמו שספרי אנטומיה עושים בדר"כ כלל אלא מתמקד על האנטומיה שרואים בדרך כלל. המלצה. קניתי מאמזון

Humus_Chipsalat

New member
אפילו יותר מזה

התוכנית משודרת בחסות... Wacom Tablets, putting the D in drawing... ^^ אמממ.. טוב, הרבה הערות... הכל בציור עצמו... בה ביי...

Cheetah

New member
צודק, צודק תודה רבה..

טוב כדאי שאני יקנה באמת איזה ספר ציור על אנאטומיה וייגש לעבודה..

Humus_Chipsalat

New member
i want those reports by monday...

:) המון המון המון בהצלחה בן אדם.. יש לך כשרון... איי בליב אין יו !!! Wax on... wax off !!!

למעלה