מה אתם חושבים?

no name 13

New member
מה אתם חושבים?

אני צריכה להתקשר לאבא שלי או לא??? לא דיברנו כבר מלאאאאא זמן ואפילו היה לו יום הולדת ולא התקשרתי לומר לא מזל טוב כי הייתי חולה באותו שבוע.. אני קצת מתפדחת להתקשר אליו אחרי שלא דיברנו כל כך הרבה זמן אבל אני כבר מזה מתגעגעת אליו ואל האחים שלי (חצי אחים) אז מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות?? בר

ש ק ד ב ת

New member
למרות שאני

מכירה את המצב שלך כל-כך טוב. אני מבינה שהקשר שלך עם אבא חשוב ומשמעותי עבורך. אני דווקא למרות כל הקשיים,"הפאדיחות",הכאבים,והפחדים בלהתקשר אליו. אני מציעה לך להתקשר אליו כמה שיותר מוקדן,כל עקיבה במצב זה אינו לטובה. (יכול להיות שאת פשוט תרימי את הטלפון,תחייגי,ואז לא תעמדי בזה,ותנתקי). אך,אם תרגישי קושי בלדבר איתו בטלפון-אם משיכת הזמן זה יביא בסופו של דבר לניתוק כלל. ואולי גם זה יעודד אותו ויזכיר לו שיש לו ילדה! בהצלחה, שקד

adam65

New member
שקד צודקת, תתקשרי...

אין שום טעם ביסורים ובגעגועים שאת עוברת, כשתתקשרי את עוד תגלי שהוא בכלל לא כועס ולא פגוע, ושהוא מאוד מאוד שמח שהתקשרת...

no name 13

New member
תודה.. אני מקווה שאתם צודקים..

אנ ינסה להתקשר.. (עד עכשיו לא התקשרתי כי חיכיתי לתגובות שלכם שקצת איחרו להגיע.. אבל לא נורא) תודה בכל מקרה.. ואני באמת מקווה שזה יסתדר

ש ק ד ב ת

New member
מקווה שהתקשרת אבל אם עוד לא

מקווה שתעשי את זה בקרוב מניסיון אני בגלל משיכת זמן והתלבטויות מיותרות הביאו לניתוק! נכון יש את השיחה של פעם בחודש ולא יתרה מזאת אין לך מה להפסיד!

לדעתי כן../images/Emo95.gif

תיראי בר אני להפך ממך מדברת עם אבא שלי ומסתדרת איתו... אבא ואמא יש רק 1 תמיד תזכרי את זה! אבא שלך השתתף בחוויה של להביא אותך לעולם לולא אבא שלך מי יודע אולי לא היית כאן היום! את צריכה לפחות לחדש את הקשר איתו עם הוא באמת חשוב לך ואל תשימי לב לגורמים מהצד שאולי לוחצים עלייך לא להתקשר כי את צריכה! אני לא מצדדת אותו הוא גם היה צריך להתקשר מזמן!, אבל עם תעשי חושבים עם עצמך ותגיעי למסקנה שהוא צריך להתקשר והוא יגיד שאת צריכה להתקשר שתיכם תפסידו ולא תדברי איתו בגלל שאת לא מורידה את הכובע בפניו

no name 13

New member
התקשרתיייייייייייי אליווווווווווו

וואי אנשים התקשרתי אליו דיברתי איתו ואני אראה אותו היום שלא ראיתי מחנוכההה איזו התרגשות.. אז רק רציתי לומר לכם תודדדההההההה ושאני מתה על כולכם.. באמת.. אז תודה רבה על התגובות הם חיזקו אותי.. וזהו.. שלכם בר

adam65

New member
נווווווו?

איך היתה השיחה? ועוד יותר חשוב, איך היתה הפגישה????

למעלה