מה אתם חושבים?

o z z m o s i s

New member
מה אתם חושבים?

שלום, אני בת 26 וחבר שלי בן 24, מעבר להיותינו זוג אנחנו חברים מאוד טובים, אנחנו מאוד כנים אחד עם השני ומדברים על הכל. הבעייה היא: שאני מאוד ריגשי... אני אספר לכם מה נאמר ומעניין אותי לדעת אם אתם חושבים שהתגובה שלי קיצונית או צודקת. לפני מס' ימים הוא אמר לי שקשה לו לישון איתי כי אני זזה כל הלילה והוא קם אחר כך עייף ושיש לו בעייה עם זה שאני לא גומרת (בסקס) ושהוא רוצה שאני אתלבש חשוף יותר, ושאני אתאפר קצת ויעשה תספורת חדשה בשיער... אלה הם עיקרי הדברים אני מאוד נעלבתי מזה...1. אין לי שליטה על איך שאני ישנה 2. זה שאני לא גומרת גם אין לי שליטה, אמרתי לו שלמרות זאת אני מאוד נהנית לעשות איתו סקס... אני עושה את זהבכיף ונהנית מכל רגע זה ממש לא מפריע לי שאני לא גומרת 3. אני לא אתלבש ואסתדר איך שהוא רוצה - אם הוא רוצה חברה זנותית שיילך למצוא במקום אחר, אני מי שאני אני לא מוכנה להשתנות. למרות זאת לטענתו הוא מאוד אוהב אותי והוא לא מוכן לוותר עליי, אבל איך אני יכולה להיות עם מישהו שאני לא מרגישה שהוא אוהב אותי כמו שהוא קיבל אותי מההתחלה? עוברים עליי ימים קשים, אני אוהבת אותו, אבל אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות... אני חושבת שאהבה לא מספיקה, אם הוא אמר את הדברים האלו זה בעצם לא משנה שהוא אוהב אותי... מה אתם חושבים?

ממ...

בהקשר לאיפור והחשוף , זה לא קשור לאם הוא אוהב אותך או לא,כי הוא כן.עובדה שהוא נשאר איתך בכל זאת. אבל עדיין , מותר לו לחלוק איתך את הרצונות שלו. זה לא שהוא לא אוהב איך שאת זה סתם שהוא רוצה למלא לו ת'פנטזיות שלו. זה תמיד ככה. הנה חבר שלי חולה על הצבע לבן זה לא שאני תמיד אלבש לבן בשבילו אבל אני יודעת שזה פשוט מה שעושה לו את זה. וזה נחמד. או מגפי שפיץ לדעתו אישה בלי רעש של עקבים - היא פשוט לא אישה!! כל אחד והדיעות שלו..לך אין כאלה רצונות ממנו ?1 בטוח שיש. לדוגמא אני...גבר בורוד - חובה! אז זה לא קשור לרגשות.. ובקשר לשאר.נכון שזה לא בשליטתך אבל אני יכולה גם להבין למה זה מציק לו. אז פשוט תדברו על זה ותגיעו לפשרה אל תחשבי מחשבות שליליות.אחרי הכל הוא אוהב אותך.

Zoharrr

New member
גם לחבר שלי יש את הקיק של העקבים

אני חושבת שזה קשור לתסביך אדיפוס,אמא שלו הולכת אך ורק עם עקבים...

נשמה לאהוב אותה הוא לא

כי מי שאוהב באמת יעשה הכל אבל הכל שהצד השני יהיה מאושר ויראה את טובתה לפני טובתו וזה ממש לא מה שהוא עושה

fluppster

New member
יש לו בעיה עם זה שאת לא גומרת???

אוי ויי זמיר, בנים והאגו שלהם.... עם כל הכבוד לחבר היקר שלך, אם את לא גומרת זה ממש לא רק אשמתך. ואם לך זה לא מפריע, זה לא אמור להפריע גם לו! כמה זמן אתם ביחד? אם אתם ממש בהתחלה, אז אני עוד יכולה להבין איכשהו, אולי הוא היה רגיל לבנות אחרות ועכשיו מוזר לו פתאום להיות עם מישהי שעדיין לא גומרת איתו. אבל זו רק ההתחלה, והסקס בטח ישתפר בהמשך. אם אתם בשלב יותר מתקדם של הקשר, ואתם באמת כנים ומדברים על הכל, אז תנסו ביחד לחשוב איך הוא יכול להביא אותך לאורגזמה, ומה את יכולה לעשות כדי שזה יקרה. זאת ממש לא בעיה שלך, בשביל טנגו צריך שניים.

lb22

New member
ואם היא לא גומרת מחדירה?

אז לא משנה כמה פעמים ובאיזה תנוחה לרוב הבחורה לא תגמור.. היא צריכה גירוי של הדגדגן...כלומר ירידה , עשיה ביד וכאלה דברים יש אולי תנוחה או שתיים שאשכרה מגרות פיזית את הדגדגן ללא צורך בשימוש בדברים אחרים מלבד איבר המין. היא יכולה תוך כדי הסקס גם לגעת שם , לעזור לעצמה גם היי זה משהו ש70 אחוז מהנשים "סובלות" ממנו לפחות ככה מראים הסקרים ..

fluppster

New member
אבל זה בדיוק מה שאני אומרת....

יש דרכים רבות לגמור בזמן סקס, וגם אם היא לא מצליחה לגמור מהחדירה עצמה, אפשר למצוא תנוחה שבה היא תגמור מהדגדגן. בכל מקרה הפואנטה שלי היא שהוא לא יכול להגיד לה, "זה לא בסדר שאת לא גומרת". אם הוא רוצה שהיא תגמור (וכמובן אם גם היא רוצה), אז זאת צריכה להיות עבודה משותפת של שניהם. הוא לא יכול להטיל את מלוא האחריות עליה ולנוח.

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף דייי כבררררררר

למה לעזאזל את צריכה ללבוש חשוף בשבילו אשרייך על זה שזה מפריע לך הוא לא מחפש חברה אלא מחפש מישהי שאנשים יגידו לו עליה איזה כוסית יש לך נראה לי הוא יותר בקטע שלעשות דאווינים מאשר להיות חבר דבר שני זה שאת לא גומרת זו גם בעיה אבל לא שלך אלא שלו הוא פשוט לא מסתדר לו שמשהי לא גומרת איתו והוא מוציא את זה עלייך הטעות היחידה שלך היא שאת חושבת שאהבה אמיתית לא מספיקה היא מספיקה בהחלט אבל מצטער להגיד לך לפי מה שסיפרת הוא לא אוהב אותך אהבה אמיתיתפשוט זה יותר בכיוון של נח לו איתך ואני לא אומר את זה כדי לפגוע בך חס וחלילה אלא כדי לפתוח לך את העיניים כי את לא במצב שאת יכולה לראות את זה אפילו שלמה המלך אמר על כל פשעים תכסה אהבה ולכן על כל הפשעים שלו האהבה שלך מכסה על זה ונותנת לראות אותו באור שונה לחלוטין מהמציאות

תגובה

1. לאף אחד אין שליטה על איך שהוא ישן... זה לא בעיה שלך בכלל... 2. יש לו בעיה עם זה? שיתאמץ יותרררררר!! שיביא אותך לאורגזמות מטורפות..זה אפשרי עם קצת מאמץ... שיפסיק להתלונן ויתחיל לבצע!! 3. בתור אישה- מבחינתי כל אישה צריכה להראות טוב ונשית, זה לא רק בשביל גברים... גם בשביל עצמה צריכה להראות נשית אם זה בשיער שופע (תספורת, צבע משהו "חי") , איפור - ולא בצורה זנותית אבל המינימום ממש לא הופך אותה לזנותית! אני לא אומרת שאת צריכה להשתנות בשבילו.. אבל אם את מאמינה במשפט "שיקבל אותי איך שאני" אז מצטערת להגיד לך שזה לא תמיד עובד... !!! אני לא יודעת איך את מתאפרת או מתלבשת ביום יום... אבל אם את אוהבת אותו אז אולי תשתדלי קצת יותר לעורר בו משיכה לסקסיות הנשית שיש לך... זה יכול רק להועיל... (ואת עושה את זה גם בשביל עצמך.. כי תאמיני לי את תרגישי מעולה!!!) אני לא חושבת שהוא אמר את זה כדי לפגוע בך.... תחשבי על זה... בהצלחה

בגלל שאת לא רואה אייקונים אני

אגיב במילים. מה זאת אומרת "אשיה תמיד צריכה להראות טוב ונשית"? אימרות מעין אלו מחזקות את הסטריוטיפים על "איך אישה אמורה להיות, מה היא חושבת, מרגישה, אומרת, צריכה לעשות" ואחרי אלו כל מיני בדיחות לגבי "השקפת עולם ומעמד האישה"... אין חובה על אישה להתאפר, לסדר את שערה באופן מיוחד, להתלבש לפי קוד מסויים. אפשר להשוות את הטיעון שלך לחובות במגזר הדתי (אני מקווה שלא צריך להיכנס לרמות השובניסטיות במגזר זה) שחובה על אישה ללבוש חצאית ופאה/מטפחת ע"מ להיות צנועה. אני חושבת שאישה מטבעה נראת נשית (היא נולדה אישה, לא?) ומאמצים מיוחדים לשפר את זה באים מתוך אהבה לאסטיקה ויופי ולא מתוך שאיפה להיות "נכונה" בחברה שתפקידן היחיד של הנשים הוא "להיות יפות" (ולבשל, כמובן). לנשים יש יותר פונקציות מסתם להיות יפות. אז סלחי לי שאני תוקפת בחומרה את העמדה שלך, אך בשורה התחתונה, אישה לא צריכה ולא חייבת שום דבר!

חבל שלא הקצנת את זה יותר...

הקצנת את זה ברמה מטורפת.. אז אין טעם להתווכח... כל אחד והכיף שלו... אני חושבת ככה..זכותי! אני יודעת מה אני אומרת.... יום נעים.

היה לי חבר תקופה דיי ארוכה

ושמרנו נגיעה, ולא הלכתי חשוף, והוא אהב אותי, והוא התגעגע אלי, והוא כיבד אותי, והוא לא דרש ממני לעשות דברים שזאת לא אני, והוא לא ציפה שאני אתנהג איך שהוא רוצה, והוא קיבל אותי כמו שאני, והוא לא ניסה לשנות בי דברים.... נקודה למחשבה

למעלה