מה אתם יודעים על משפחתו של אייכמן?

j u a n

New member
מה אתם יודעים על משפחתו של אייכמן?

מי מהם חיים? בבואנוס איירס? כשביקרתי שם יצאתי למועדון גייז והיכרתי בחור - חרמן (jerman) אייכמן. הוא סיפר שסבתא שלו היא בת דודה של אייכמן (מה שמעלה תמהות לגבי למה נשאר השם משפחה... אולי הוא אמר סבא? יכול להיות, הספרדית שלי אז לא הייתה משהו). אגב, לשם הסימבוליות - היה זה יום השואה בארץ, שעתיים בערך אחרי שדיברתי עם אמא לראות איך עובר עליה היום. יודעים משהו? תודה
אסף.

טtal

New member
אני חושב שהייתה לו בת../images/Emo4.gif

אני חושב שלרב-המרצחים הזה הייתה בת. ראיתי פעם תוכנית בערוץ ההיסטוריה- ודיברו גם עליו, שהוא יום אחד לקח את ביתו ל"ביקור בעבודה" שלו- במחנה ריכוז של יהודים.

טtal

New member
אני לא זוכר אם דיברו בתוכנית על

אני לא זוכר אם דיברו בתוכנית על הימלר או אייכמן- זה היה אחד מהם, אבל אני חושב שלאייכמן היו גם 2 בנים שחיו בדרום אמריקה.

j u a n

New member
ילדים היו לו ארבעה:

ניקולאס, דיטר (בת?), הורס ופרנצ'סקו. פרנצ'סקו נולד בארגנטינה, בבואנוס איירס, וקרוי על שם הכומר האיטלקי שהחביא את אייכמן. הוא הוברח לשם ע"י ארגון בשם ODESSA של ותיקי SS לאחר שכבר החליף שתי זהויות - בהתחלה נמלט כאדולף אוטו הקמן - תחת שם זה הוא נעצר ונכלא במחנה שבויים אמריקאי. לאחר מכן ברח וקרא לעצמו אדולף אוטו המינגר ועבד כחוואי בצפון גרמניה. משם לאיטליה וההמשך ידוע. אסף.

למעלה