מה אתם יודעים על..

shirli0811

New member
מה אתם יודעים על..../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

כל תקופה אני אפתח הודעה ראשית עם שאלות שקשורות לדמות מסויימת בסדרה. צריך לענות על כמה שיותר שאלות, אני אישית יודעת רק על הסדרה לא על המסביב של הדמויות. ככה שבסוף יהיה תקציר של הפרטים של הדמויות. הדמות של היום היא טס הדמות בסדרה שם מלא: גיל פחות או יותר: מצב משפחתי: בני זוג שהיו בסדרה: אחים והורים: חווה שבהם הדמות חיה: פרט מיוחד על הדמות: למה אני אוהב/שונא את הדמות יותר מדמויות אחרות? כמה עונות הדמות שיחקה בסדרה? אם הייתי יכולה הייתי משנה בדמות את: החיים האמיתיים של הדמות שם מלא: גיל: מצב משפחתי: באלו סרטים/סדרות נוספות נוספים? באילו פרסים זכתה במסגרת הסדרה "בנות מקלאוד" ? באילו פרסים זכתה במסגרת סדרות/סרטים אחרים? עוד כמה עובדות שבא לכם להוסיף על הדמות.. אפשר להוסיף פה תמונות של הדמות
שבת שלום לכולם

FreshF5

New member
מה שאני יודעת על טס

הדמות בסדרה שם מלא: תרזה שרלוט סילברמן-מקלאוד-ראיין גיל פחות או יותר: 30+ מצב משפחתי: נשואה + ילד בני זוג שהיו בסדרה: אלכס, דייב וניק אחים והורים: לא זוכרת את שם האמא, ג'ק מקלאוד האבא, קלייר וג'ודי האחיות, ועוד אח למחצה שמת בלידה אאז"נ חווה שבהם הדמות חיה: דרוברס ראן פרט מיוחד על הדמות: היה לה פחד מגבהים וממחוייבות למה אני אוהב/שונא את הדמות יותר מדמויות אחרות? אוהבת אותה בעיקר בגלל האופטימיות וחוש ההומור שמאפיין אותה + יש לה חיוך מקסים כמה עונות הדמות שיחקה בסדרה? 5 וחצי אם הייתי יכולה הייתי משנה בדמות את:וותרנות יתר, כמה כבר אפשר?! ומוסיפה יותר אסרטיביות החיים האמיתיים של הדמות שם מלא: בריידי קרטר גיל: בדצמבר 18 הקרוב, 37 מצב משפחתי: נשואה + ילד באלו סרטים/סדרות נוספות נוספים? זוכרת אותה רק מכמה פרקים "בקרוב רחוק" בתור ברוק בחורה עם הפרעה באילו פרסים זכתה במסגרת הסדרה "בנות מקלאוד" ? באילו פרסים זכתה במסגרת סדרות/סרטים אחרים?

בסדרה יש לה ילדה

שקוראים לה קלייר ולאמא שלה קוראים רות ואאל"ט היא זכתה בלוגי על שחקנית משנה ורחו תמונה שלה עם הילד שלה

למעלה