מה אתם יודעים על....

פלורותם

New member
מה אתם יודעים על....../images/Emo9.gif

אתם צריכים לרשום כל מה שאתם יודעים על ילדיי הפורום כולל גיל שם וכו'... בגלל שבפעמים הקודמות בקושי ידעתם משו אני יעשה יותר ילדים בפעם:: אז מה אתם יודעים על... נועם המתוקה- קארינלה- sexy boy-

sweet shir

New member
עונה ../images/Emo13.gif

נועם המתוקה- אממ היא בת 11 [אני חושבת], גרה בקיבוץ והיא -או הייתה- בפורום רבלדה. אווו והיא הייתה הגמד שלי פעם! -אם אני לא טועה
- קארינלה- אממ קוראים לה קארין והמאומצים שלה הם
sexy boy- תום, בן 15. השתתף בקורס מדצים במשך 12 ימים.
-גר בחולון? :O-

didalf

Well-known member
המממ../images/Emo109.gif

נועם המתוקה
-אוהבת את כריסטינה אגילרה, קמי, בנחה, ניוקי ורונלד, יש לה כינויים מוזרים במסן, היא כמעט בת 13[ולא 11], אוהבת את בנחה עם זקן[
], יש לה יס
, ואממ... שכחתי
. אני אזכר אח"ג בעוד
קארינילה-חברה של סיוון, נדמה לי. סקסי בוי-קוראים לו תום, הוא מנתיבות[נדמה לי], אוהב האלופה וכל מה שקשור בהוט, והוא אדום

עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

נועם המתוקה- קואים לה נועם קארינלה- בת 13, מרחובות, כותבת עוד בפורומים רן דנקר ורוכבים צעירים, היא רוכבת על סוסים בחוות תלמי מנשה, היא כותבת בקומונת מאור פיניה sexy boy- קוראים לו תום, הוא אדום, בן 15, בפורום האלופה.

stavi555

New member
עונה ! ../images/Emo210.gif

נועם המתוקה-קוראים לה נועם והיא מתוקה
היא בפורום רבלדה וכריסטינה אגילרה. קארינלה-קוראים לה קארין
sexy boy-קוראים לו תום והוא אדום בפורום
והוא בן 15! ויש לו הוט!!חחח

talshoosh

New member
עונה=]../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

נועם המתוקה- קוראים לה נועם, היא עוד מעט בת 13, היא בפורום רבלדה והיא הקורבן הפעם
קארינלה- קוראים לה קארין, היא אוהבת את רן דנקר
, והיא רוכבת על סוסים (גם אני
) sexy boy- קוראים לו תום, הוא בן 15, יש לו הוט והוא אוהב האלופה, והוא אדום בפורום!

עונה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נועם המתוקה- קוראים לה נועם, והיא מתוקה !:] קארינלה-:-\:-O sexy boy-קוראים לו תום, הוא אדום..!

למעלה