מה אתם יותר אוהבים באביב את הלחן או המילים?

Hosh17

New member
מה אתם יותר אוהבים באביב את הלחן או המילים?

איזה 5 שירים הם הכי מוצלחים לדעתכם מבחינת הלחן? ואיזה 5 שירים מבחינת הטקסט? הייתם קוראים לו גאון מוזיקלי בהתאם למה שמוצע לנו כאן במדינה ולסטנדרטים? אתם חושבים שאם מוזיקאי (אבל מוזיקאי על אמת) טוב אחר ישיר שירים שלו זה יהיה אותו הדבר כמו שאביב בעצמו ישיר? איזה שירים / שיר ספציפיים גרמו לכם בעבר להוריד דמעה..אם בכלל ? בדרך כלל, אתם מעדיפים את ההופעה עם כוס בירה סיגריה והמבט של אביב או הופעה חשמלית ? (וחשמלית היום זה לא מה שהיה פעם אז קחו בחשבון
) ואחרי הכל,מיסחור לא מיסחור,השתנה או לא השתנה, אתם אוהבים את המוזיקה שהוא יצר ויוצר ב16 השנים האלה? אוהבים אותו בתור מוזיקאי? מעניין אותי.

R h o n e

New member
אממממ...

חמשת השירים שאוכלים אותי מבחינת הלחן הם - מתים משעמום, לאן את הולכת, גנרל, משוררים, שומקום. חמשת השירים שאוכלים אותי מבחינת הטקסט - מתים משעמום, לאן את הולכת, גנרל, משוררים, שומקום. הייתי קורא לאביב גאון מוזיקלי בגלל שהוא הצליח להביא איתו דברים שאף אחד לא הצליח להביא. הוא הצליח לעשות מה שהוא עשה בנו, מה שהוא עשה למעריצות ולאנשים...יש אנשים שקיעקעו אותו על הגוף מרוב ההשפעה שלו. יש אנשים שסוגדים לו וחושבים שהוא אלוהים.. אני לא חושב שאומן אחר יכול לשיר את השירים שלו ואני גם אגיד למה. בגלל שלאביב יש משהו מיוחד בקול שרק הוא יודע להעביר. שום נינט עם הקול המושלם שלה והעליות והירידות תוכל להעביר את זה יותר טוב. הקול של אביב מושלם בגלל שהוא מעביר בעזרת הקול ולא גורם לאנשים לאהוב את הקול שלו. כי שומעים אצלו את הכאב ואת הר הרגש שהוא מעביר ולנינט יש קול מושלם ובגלל זה הוא מכוער. כי הקול המושלם שלה לא יכול להתחכך עם המילים שהיא לא כתבה בעצמה. כמעט כל האלבומים הראשונים גרמו לי לבכות כששמעתי אותם בפעם הראשונה. כשקניתי את חלולים לא בכיתי במשך כל האלבום ורק אחרי ששמעתי את כולו חשבתי על העוצמה שלו ואז התחלתי לבכות. כמה שהוא ידע להעביר את מה שיש אצלי דרך השירים הופעות באות לפי מצבי רוח... או מתאימים את מצבי הרוח. אם תהיה הופעה אינטימית אני אלך בסבבה כזה וזה יהיה אחלה. אבל אם תהיה חשמלית אני עוד יותר אשמח... לא יודע להגיד :S ושאביב יתמסחר כמה שבא לו... אמרתי את זה נראה לי כבר בפורום מה אכפת לכם? אתם עדיין שומעים את המוזיקה שלו ובוכים עליה וסוגדים לו כאמן אז שיעשה כסף על חשבונכם, הוא שם עליכם זין, למי אכפת? העיקר שהמוזיקה עושה טוב לכולנו... (=

מעיין51

New member
אוקי..

מבחינת הטקסט יש המון המון שירים מוצלחים מאוד.. ומבחינת הלחן.. יש גם הרבה.. אבל הבולטים ביותר לדעתי הם: עצוב בלעדייך, לאן את הולכת, עכשיו מעונן, חלולים [בגרסה הגריסתית]
ויומן מסע.. גם סוף העולם.. ויש עוד.. ביחס לאמנים בארץ [!].. של הזמנים האלו [!] כן, הוא גאון מוזיקלי... אני חושבת שאם מוזיקאי גם אם הוא מעולה, ישיר את השירים של אביב.. זה לא יהיה אותו דבר בכלל.. בכללי אני חושבת שזה שזמר שר שירים של מישהו אחר, זה גרוע מאוד .. השירים קרן אור ומצטערים הם אלה שגרמו לי להזיל דמעה או שתיים.. [או הרבה יותר אבל מי סופר?] סדרך כלל אני מעדיפה הופעה חשמלית... או את השנייה.. וכן, אני אוהבת אותו.

אני לא יענה על כל המבול ששאלת..... א----ב---ל

אצל אביב מה שיפה.... שהלחן בלי המילים.... והמילים בלי הלחן... לא היה שווה כלום.... היופי זה השילוב המורכב והיפה של שניהם....

../images/Emo168.gif

איזה 5 שירים הם הכי מוצלחים לדעתכם מבחינת הלחן? האמת, איש הכמעט, רומיאו ויוליה, עורי עור, מקסיקו
ואיזה 5 שירים מבחינת הטקסט? האמת(אני לא יודעת למה, אבל אני עכשיו שומעת את זה וזה ממש מרגש אותי..), קרן אור, שומקום, לבכות לך ושנינו שווים.
הייתם קוראים לו גאון מוזיקלי בהתאם למה שמוצע לנו כאן במדינה ולסטנדרטים? כן..אבל גם דניאל סולומון מאד טוב מבחינה מוזיקלית. אתם חושבים שאם מוזיקאי (אבל מוזיקאי על אמת) טוב אחר ישיר שירים שלו זה יהיה אותו הדבר כמו שאביב בעצמו ישיר? לא הבנתי את השאלה..
איזה שירים / שיר ספציפיים גרמו לכם בעבר להוריד דמעה..אם בכלל ? המכתב, שנינו שווים, גשם כבד עומד ליפול, שומקום , עכשיו מעונן, אהבנו, לבכות לך, עורי עור, קרן אור, זה רק הלב שכואב לך...אחת מהסיבות שאני אוהבת את אביב, כי הוא יודע לרגש..
בדרך כלל, אתם מעדיפים את ההופעה עם כוס בירה סיגריה והמבט של אביב או הופעה חשמלית ? כוס בירה וסיגריה, וחשמלית של פעם...(אפילו שלא הספקתי להיות בהופעה של פעם..)
ואחרי הכל,מיסחור לא מיסחור,השתנה או לא השתנה, אתם אוהבים את המוזיקה שהוא יצר ויוצר ב16 השנים האלה? אוהבים אותו בתור מוזיקאי? כן. אבל כמו רוב המעריצים, אני חושבת שהמוסיקה הישנה יותר טובה... תודה! היה מעניין גם בשבילי לגלות את הדברים האלה על עצמי..יומעולה לכולם!

2shahar

New member
:)

איזה 5 שירים הם הכי מוצלחים לדעתכם מבחינת הלחן? הילדים, התאבדות, גן החטאים, לילה, שנינו שווים, האם להיות בך מאוהב ואיזה 5 שירים מבחינת הטקסט? חלומות גדולים, מיליארד טועים, פרופיל 97, הכי קרוב לבד, במילים אחרות הייתם קוראים לו גאון מוזיקלי בהתאם למה שמוצע לנו כאן במדינה ולסטנדרטים? בהחלט כן הוא משהו מיוחד, הוא הגיע לדברים שלא הרבה לפניו הגיעו. יש לפרובוקציות חלק גדול בעיניין,אבל גם למוזיקה שלו יש חלק לא קטן אתם חושבים שאם מוזיקאי (אבל מוזיקאי על אמת) טוב אחר ישיר שירים שלו זה יהיה אותו הדבר כמו שאביב בעצמו ישיר? אני רגילה לאביב, אני לא חושבת שיהיה לי קל לשמוע מישהו אחר שר שירים שלו, או בכלל שירים שלא הוא כתב איזה שירים / שיר ספציפיים גרמו לכם בעבר להוריד דמעה..אם בכלל ? האם להיות בך מאוהב, מלאך, התאבדות, קרן אור בדרך כלל, אתם מעדיפים את ההופעה עם כוס בירה סיגריה והמבט של אביב או הופעה חשמלית ? יש ויש, אבל הופעות חשמליות הרבה יותר מהנות ומשחררות, למרוש שלפעמים אין כח לכל זה(לעיתים רחוקות) (וחשמלית היום זה לא מה שהיה פעם אז קחו בחשבון ) ואחרי הכל,מיסחור לא מיסחור,השתנה או לא השתנה, אתם אוהבים את המוזיקה שהוא יצר ויוצר ב16 השנים האלה? אוהבים אותו בתור מוזיקאי? אני באמת מרגישה שאני אוהבת אותו, אני מרגישה שהוא הציל אותי הרבה מאוד פעמים..

למעלה