מה אתם כל כך מתלהבים מהחרמון !

Ultra-Skater

New member
מה אתם כל כך מתלהבים מהחרמון !

במחירים של החרמון אפשר ללכת בכיף לאיזה מדינה בבלקאן -לאתרי סקי פי 100 יותר גדולים וטובים שיש בהם מצב ביטחוני טוב כל הזמן ואין שם בעיות של אין שלג !

Ultra-Skater

New member
עזוב דילים בלי דילים אתה מסתדר !

נסעתי עם המשפחה שלי לבולגריה החורף שבוע, בזבזנו כסף כמו מטורפים (כל יום מסעדה,קנינו מלא דברים...) שמה והכל יצא לנו פחות מ 1000$ לאדם כולל הכל הכל הכל הכל. אם חוסחים ככה טוב יוצאים במחירים של 600$ בערך הכי הרבה דפקו אותנו במחירים של המלון (ששילמנו מהארץ-טעות!!!) שזה היה 50$ לילה לאדם (המלון הכי טוב שם), אם לא היינו משלמים מהארץ היינו משלמים חצי (50$ לחדר זוגי) ואם היינו משלמים דרך איזה קומבינטור תותח שסידר לנו שם הכל היינו משלמים כמו הבולגרים שזה בערך 30$ לאדם (עדיין במלון הכי טוב). אקיצר הקומבינטור הזה עושה שם קומבינות לישראלים...הוא מדבר עיברית גם(הוא בולגרי) סידר לנו כל דבר שרצינו במחירים מצחיקים!!! שנה הבאה אני מתכנן ללכת עם חברים (אולי גם המשפחה אבל החברים זה מה שחשוב לשבועים לפחות באותו המחיר בערך (קצת פחות מ 1000$). ...עכשיו אם מארגנים דיל (לא דרך אחד מהחברות המטומטמות האלו) אלה פשוט נוסעים בקבוצה ומסתדרים עם המלון מראש... אז בכלל יוצאים בזילהזול..לקבוצות הכל יותר זול.

puffush

New member
צרף אותי לשנה הבאה. והקומבינטור?

איך יוצרים איתו קשר? איפה בדיוק הייתם, ואיך הסקי שם?

Ultra-Skater

New member
היינו בבורובץ

borovez ואני לא ממש מנוסה אז אין לי עם מה להשוות, ואת האמת אני גם לא סגור על שנה הבאה לשם...נראה ונחיה, אבל בכל מקרה תיצור איתו קשר, להורים שלי יש את הטלפון שלו אז אני אנסה להשיג לך, והוא איכשהו קשור לברון טורס-סוכנות נסיעות ישראלית (יש להם גם אתר)... ואם אני אסע שנה הבאה בשמחה תתצתרף :) יש לך אי סי קיו ? שלי 39680868

למעלה