מה אתם לובשים ללג בעומר?

vashla

New member
משהו שלא יהי לי איכפת אם הוא ישרף

או מסריח מהמדורה. סתם,משהו נוח,שקל לזוז איתו. אני לא אלבש משהו יקר ויפה כזה גם אם הוא יהיה סופר אין. על מי אני רושם, על האש?

felis baby

New member
צריך משהו נוח

אז נראה לי ג'ינס ואיזו גופייה.. כי גם ככה הבגדים יסריחו מהעשן

מצחיקות הבנות שבאות עם גופיות קולר

למדורה.. ואח"כ מתלוננות שקר להן, או שהן נשרטו והבגדים נהרסו. ג'ינס וטי-שירט.. אולי גם סווטשירט. גם ככה חושך... מי רואה

מאיה1983

New member
אני אלבש סתם בגדים בלאיי

טרנינג וטי שירט שלא איכפת לי אם יהרסו. כי עם כל הכבוד לאופנה ואולי בגלל זה.. איכפת לי מהבגדים שלי! ולא רוצה שיהרסו. וחוצמזה, ל''ג בעומר זה חג של ג'יפה. וכך זה גם ישאר! ועכשיו לפינה השבועית שלי. הייתי אתמול בTLV. היתה מסיבה
!! חבל לכם על הזמן. כל כך נהנתי. במיוחד שהיה לי שתיה חינם כל הערב וכן, גם נכנסתי חינם. (כי הכרתי את אחד היחצנים שבוע שעבר מקרוב...) בקיצור, הנה אני מצד ימין ליד ידיד שלי וחברה שלי הטובה. תסתכלו על התליון שיש לי. "כמו של נסיכות" כמו שחברה שלי קוראת לו...

O Boy

New member
לל"ג בעומר...

ג'ינס וטי-שירט, לא כדאי להשקיע יותר מדי, אבל גם לא להיראות מוזנח מדי
... אני בספק אם אני אלך לל"ג בעומר, החבר'ה שלי עושים מדורה, על האש וכל השאר והזמינו אותי (למרות שלא עשיתי כלום, אתם יודעים - היד), אני שוקל, נראה...

i l0ve u

New member
אמממ....

כל שנה אני שמה ג'ינס או דגמ"ח אבל זרוק יעני לא 1 מקסטרו ואפילו לא 1 מפוקס....יעני ג'ינס זרוק אפשר אפילו קרוע זה רק יוסיף ללוק למרות שאף פעם לא התייחסתי לל"ג בעומר כיום שצריך לדפוק בו הופעה אבל שאני חושבת על מה שאני לובשת כל שנה זה בהחלט הלוק חח... ותמיד אני שמה גופיה ועליה חולצה גדולה כזאתי קרועה בצוואר יעני סירה...והשנה זה גם במקרה מודרני חחח... בקיצור זרקו עליכם משו גזעי לא יהיה אכפת לכם אם ישרף/יתלכלך וכו'..

FrooTeLa

New member
אני לבשתי משו זרוק

מכנסי חיתול (נו כאלה שרואים את הרגליים כזה בצדדים, ברוח) בצבע שחור וחולצה שחורה סתם חמודה עם כיתוב לבן כזה, צמודה... צמיד ניטים (אבל עדין כזה) וביד השנייה צמיד כזה נו שכחתי איך קוראים להם אבל זה השרשרת של הדיסקית נכון?? העיגולים האלה חחח הכסף.. אז שמתי על היד, ובאותה יד גם צמיד כזה סתם רגיל עם ציורים של גראס, דווקא חמוד
ומגפיים עד הברך, מהצד זה דווקא סקסי חחחח ואהה... זהו..
אה ותיק של בצפר.

cutey

New member
גם אני..

לבשתי את המכנס חיתול הזה בשחור ושמתי סווטשירט כחול כזה, חמוד. אבל זה ממש הפריע לי ..זה כל הזמן נפתח בצדדים!

למעלה