../images/Emo20.gifעוף בנענע
עוף בנענע - ניקי ב מצרכים: עוף שלם קילו מלח גס כוס אורז כוס וחצי מים בצל קצוץ ראש שום מפורק 2 כפות נענע קצוצה חצי כוס שמ"ז 2 כפות דבש כף גדושה פפריקה א. מרק מל"פ הכנה: 1.לטגן בצל, שום, להוסיף אורז, מים, כף דבש, א. מרק, מל"פ. לבשל 18 דקות, להשאיר סגור 10 דקות. להוסיף את הנענע. 2.לערבב פפריקה, דבש, א. מרק, מל"פ לתבל את העוף מכל הכיוונים ופנימה. 3.להכניס את האורז לתוך העוף, גם מתחת לעור. לסגור בעזרת קיסמים. 4.להניח את העוף במרכז התבנית, לשפוך מסביב את המלח גס. 5.להכניס לתנור שחומם ב 200 מעלות. בסביבות 45 דקות. הערות: מי שלא אוהב נענע אפשר לוותר עליה. בתאבון. ניקי