מה אתם מהמרים על המשחקים של מחר?

Rami4u

New member
מה אתם מהמרים על המשחקים של מחר? ../images/Emo86.gif

1. אייר - קמרון ..
2. אורוגוואי - דנמרק..
3. גרמניה - ערב הסעודית.. שלי זה כך:
1. נצחון לאייר (2-1)..
2. נצחון לדנמרק (1-0)..
3. נצחון לגרמניה (3-0)..

castroman

New member
../images/Emo86.gif ההימור שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif

1. 2 - 0 לקמרון!
2.אוורגוואי תנצח את דנמרק 1 אפס!
3. הנאצים יקרעו לערבים את הצורה 3 1 (לגרמניה כמובן!) זהו....

דן צ

New member
ההימור שלי ../images/Emo106.gif

אייר - קמרון משחק די קשה , אייר יש לה את המשבר של רוי קין וקמרון עדין לא נכנסה לתלם אני מהמר על 1-1 אורוגוואי - דנמרק אורוגוואי כבר מזמן לא מפתיעה אבל אני חושב כי דנמרק יתנו כאן את הטון 2-1 לדנמרק גרמניה - סעודיה נו באמת גרמניה היא הקבוצה שלי וחוץ מזה אין מה להשוות בין הנבחרות 2-0 לגרמניה אבל אחרי המשחק של היום אפשר בכלל לזרוק את כל ההימורים ופשוט להמתין לשריקת סיום המשחק

אמירש

New member
הופה דן!!! יש לך את זה ../images/Emo105.gif

חוץ מגרמניה כל ניחוש היה נכון!!! (Y)

Optimus_Prime

New member
הימור שלי

קמרון 2-1 על אייר. אורגוואי 1-0 על דנמרק. גרמניה תביס את ערב הסעודית..תוציא עליה הרבה הרבה עצבים.. לדעתי 3+ מינימום.

log02

New member
הימורים ../images/Emo58.gif

ניצחון לאירלנד על קמרון 1-0 ניצחון לאורוגוואי על דנמרק 3-1 ניצחון לגרמניה על ערב הסעודית 2-0

eli21us

New member
הימור

אייר 2 - 0 קמרון גרמניה 4 - 0 ערב הסעודית דנמרק 2 - 1 אורגוואי וכמו תמיד אפשר להמר על תוצאות אם החזרים טובים באתר האנגלי של BLUE SQ

Rami4u

New member
ממממ, אני שם לב שכולכם מהמרים

ניצחון לגרמניה, אוליי ערב הסעודית תפתיע?

אמירש

New member
טוב ../images/Emo105.gif

צפון-אייר - קמרון 3:0 לקמרון אורוגוואי - דנמרק 2:1 לאורוגוואי גרמניה - ערב-הסעודית 3:1 לגרמניה.

nsr

New member
אני מהמר על../images/Emo3.gif

אייר-קמרון: ניצחון 2:1 לקמרון דנמרק-אורוגוואי : תיקו 2 ערב הסעודית-גרמניה: גרמניה מנצחת 5:1 נ.ב הממיר עדיין לא חזר לחיים
, למישהו אכפת שאני אתנחל אצלו מחר?
אגב ה-
של אנגליה!!!!! (מותר לפנטז.............:))

-רוני-

New member
צר לי לחלוק עליכם מורי הדגולים

למה אני תמיד צריך להיות יוצא הדופן מבין כולם, ראינו מה קרה לצרפתים 1. אייר - קמרון קמרון תנצח 2-1 2. אורוגוואי - דנמרק תיקו 2-2 3. גרמניה - ערב הסעודית 5-0 הלוואי

sashkashurik

New member
אני מהמרת:

קמרון - אירלנד - 2:0 לקמרון. דנמרק - אורוגוואי - 1:0 לדנמרק, אבל זה ממש ממש ממש ניחוש פראי. יותר כמו לוטו... וגרמניה - ערב הסעודית - 3:0 לגרמניה. נחיה ונראה.

למעלה