הי יעל../images/Emo140.gif
הי יעל ותודה על ההתייחסות לדברי. ראשית, כתיבה בראשיתה כשעדיין ישנם מחסומים דורשת 'דגירה' ו'דגירה' אני יכולה לעשות רק עכשיו, טרם מתחילה שנת הלימודים שלי, כלומר אנחו ב 3 לספטמבר היום, אני צריכה דגירה של 3 שבועות, לפחות 12 שעות ביום, בכדי שהדברים 'יזרמו'. אחר כך רק עצם העובדה שמונחים לפני 40 עמודי תוכן זה כשלעצמו יגרום לי כבר לכתוב. בגלל שאוטוטו מתחילה שנת הלימודים שלי אני לא יכולה להרשות לעצמי "ללמוד" מה הגורמים לחוסר הכתיבה שלי ורק אז להתחיל לכתוב... כי אין לי זמן, כי אני רוצה להספיק לפני שנת הלימודים כבר לעשות את ה'בוחטה הראשונית' בכתיבה. בעבר כשהייתי ניגשת לכתוב והייתי רוצה לכתוב יצירה קצרה ( למשל סיפור קצר ) הייתי רואה שזה גולש להמון שעות ותמיד ישנה שגרת יום, עבודה, לימודים. אז ויתרתי. גם עכשיו יש לי עבודה ולימודים ( יש לי שוב מבחן עוד 28 יום וגם עבודה כמובן ) אבל אני חושבת שאחד הדברים החשובים בהגשמת מטרות הוא לדעת להקריב, כלומר להיות נכונים לשלם מחיר. והמחיר שאני שוקלת לשלם הפעם הוא להרשות לעצמי לפשל במבחן הבא, ולהיות בסדר עם זה, ולהוריד את רגשי האשמה הפולניים. עכשיו, כל השנים הללו, מאז הגיתי את הרעיון לאתר זה לא שלא עשיתי כלום, מידי פעם כתבתי כמה תכנים ויש לי בכל מיני מקומות בבית כמו דפים או דיסקים את התכנים, יש לי לפחות 25 עמודי תוכן משנים עברו שכל פעם שהיה לי זמן הייתי כותבת קצת, ובמהלך השנים האילו נרשמתי לקורס בניית אתרים באינטרנט הכל בשביל האתר הזה, ובמקביל גם בניתי אתר תוכן מעולה אחר שקטף שבחים ואפילו כתב אינטרנט מ'ידיעות אחרונות' מאד מאד רצה להמליץ עליו וזה בסוף לא יצא בפועל, אך ידיעות אחרונות שמו לו קישור ב YNET ליד ערך כלשהוא באינציקלופדיה שלהם, ובידיעה שזאת אנציקלופדיה מכובדת מאד, ולא כל אתר יכול להופיע בקישורים של ערך, אני רואה בכך סוג של אינדיקציה שאתר התוכן שבניתי בזמנו הוא די טוב. עבדתי עליו 3 חודשים ברציפות תוך הזנחת כל העיסוקים האחרים וקטפתי עליו שבחים. התוכן ההוא היה מאד ממוקד ועסק בנושא מסוים, כך שהיה לי מאד קל לבנות אותו כי זה היה ממוקד, ואילו אתר התוכן הנוכחי שאני בונה הוא יותר 'חופשי' ופחות 'ממוקד' ולכן קשה לי יותר לבנות אותו, אבל אני רוצה לתת לזה צ'אנס. אני בהחלט אאמץ את עצתך יעל ופשוט אנסה להתחקות אחר ה'מחסומים' לכתיבה, אבל בכל מקרה, אין לי הרבה זמן לעשות זאת כי אוטוטו שנת לימודים מתחילה. רק יש לציין שזה לא ש'ישבתי על השמרים' כל השנים אלא בין עבודה ללימודים לחובות אחרות מצאתי זמן לעשות קצת פה וקצת שם, כאשר זה לא משהו שעושים בשעות הפנאי אלא משהו שדורש את היום כולו ( לפחות בהתחלה ) ולא רק רבע שעה מן היום כמו שעשיתי עד עכשיו. זה כמו הציונות קצת שעד בוא הרצל היו המון קבוצות ציוניות ברחבי אירופה שעשו טיפין טיפין והרצל לקח את הקיים אבל ארגן אותו לגוף גדול, גרנדיוזי ומגלומני כמעט ( המגלומניה שלו הסתברה כנכונה לחלוטין בסופו של דבר ) . ייתכן שאחד ממחסומי הכתיבה הגדולים שלי הוא כעס על עצמי 'למה לא עשיתי יותר כל השנים'. בכל מקרה, אני הולכת לעשות זאת שוב בגדול הפעם: באמצע השבוע ישנן דאגות ועניינים, עבודה ומחויבויות, ואילו שבת ושישי זה היום האידיאלי, ולכן אני הולכת לעשות בשבת מרטון של כ 12 שעות להקדיש רק לאתר וביום שיש לעשות מרטון של כ 4 שעות אחר הצהריים. כי רק השקעת זמן מאסיבית כולל זמן ל'דגירה' וכולל זמן ל"קימוט" הדף ו"השלכתו לפח" ו'כתיבה מחדש'. כלומר אני צריכה לשריין לעצמי זמן דגירה, מחיקה, עריכה וכו'. אחרי השבת הזאת שאני הולכת לעשות זמן בכתיבה, אולי ה'מצב' כבר יהיה יותר טוב, ואולי חלק מהגורמים לחוסר כתיבה שלי הוא יאוש שלא כתבתי קודם, ואולי בשבת כאשר אעשה 'מרטון' אשבור את המגמה, ואולי משם דברים יזרמו לי. מה שאני מנסה להגיד זה שהגורמים לחוסר כתיבה שלי זה בעיקר אשמה שלא כתבתי קודם, וביום שבת עם 12 שעות כתיבה ( יותר נכון 8 שעות כתיבה ושעתיים עיצוב אתר ) אני הולכת לשבור את המגמה, ואולי ביום ראשון ארגיש ב'רוח' חיובית יותר וכבר הכל יזרום שלך txt