אז ככה
אם אתה מרשה לעצמך להגיד, ככה כבדרך אגב, הוספתי לו ג'חנונים, שום כמות של כנפי עוף לא תעשה לך נזק חמוד שלי. בג'חנון ורבע יש מספיק נזק לבערך חודש. אז או שאתה מוותר עליהם או שאתה אוכל גם כאנאפים. בעצם, ילך עשר עם כרעיים גם ובשבוע הבא נכין עם אורז, טוב? וזהו, החלטה סופית ומוחלטית אני גם הולכת לקניות עכשיו, מכינה הערב ומחר כשאחזור מהעבודה בדיכאון תהומי (הגמד חוזר מחר ולכן ביום שישי אני עובדת) יחכה לי חמין סתווי. ועכשיו לשאלת השאלות, לא עדיף לשים את המקרוני על התפו"א ומעל את העוף? ז"א ההגיון אומר שמיצי העוף יזלו לתוך האיטריות ו.... טוב ננסה פעם ונראה. ואחרון אחרון חביב לצמחונים: מרק עדשים תימני: בוררים שוטפים ושמים בסיר שתי כוסות עדשים אדומות מוסיפים ראש שלם של שום לא קלוף, בצל גדול מאד חתוך לארבע, חצי חבילה של כוסברה קצוצה גס, מלח פלפל א. מרק וכף גדושה של חוואיג' למרק. לגירסה הבריאה לא מוסיפים שמן בכלל, לגירסה הטעימה מוסיפים לפחות חצי כוס שמן, מתאים מאד שמן זית (זה לגירסה הבינונית). לא מפסיקים לערבב כי זה נדבק פחד, לפני ההגשה בודקים ומתקנים טעמים מוזגים לקערה וסוחטים מעל חצי לימון. ללי