מה אתם ממליצים לאמר בראיון עבודה?

Nonamco

New member
מה אתם ממליצים לאמר בראיון עבודה?

שלום, יש לי ראיון עבודה בקרוב. אשמח אם תמליצו לי מה כדאי לאמר או לא לאמר בראיון עבודה. הראיון כמו כן, הוא ראיון עבודה לבר. תודה רבה.

קצת עדיף....

שתסביר לנו קודם כל נתונים ראשוניים... סיימת קורס/לא עשית קורס/ איפה/לפני/כמה זמן.... בלה בלה בלה.... למכור את עצמך זה עניין של ביטחון עצמי.... שנדע מאיפה אתה מגיע ואיפה "לטייח" או איך להציג את העובדות.... ריאון עבודה ראשון זה נטו ביטחון עצמי.... לפחות לפי מה שאני יודעת...

Nonamco

New member
סיימתי קורס ברמנים לפני חודש.

חוץ מהפגנת ביטחון עצמי, יש עוד עיצות?

אמממ....

ביטחון עצמי זה חשוב, רק תיזהר שזה לא יתבטא באופן שייראה יהיר או מתנשא, כמו שלי קורה לפעמים....
תגיע עשר ד"ק לפני הזמן שנקבע, זה מראה על רצינות. תחייך, אנחנו תמיד נראים יותר טוב כשאנחנו מחייכים, ומשרים אווירה יותר נעימה סביבנו... אל תנסה להיות מישהו שאתה לא, אם אתה לא יודע משהו, אל תתבייש להודות בזה ולהתבדח על עצמך. פעם הייתי בריאיון עבודה ב"לוקסור", ואני כל החיים שלי עבדתי במקומות עם שאט מדידה, וקורס לא עשיתי, ושם הם עבדו בלי מדידה, המנהל בדק אותי על כוס לואו בול ואמר - תמזגי שוט. מזגתי חצי מהכמות שאמורה להיות. הוא והברמן שעמד ליד הסתכלו עליי מבין מבט כזה... חשבתי שאני מתה, הרגשתי הכי מטומטמת בעולם... ואז אמרתי משהו כמו שבגלל שאני במקור בלונדינית אני לא יודעת לספור, או משהו כזה, לא זוכרת בדיוק, אבל הם התפקעו מצחוק. התחלתי לעבוד שם למחרת היום. שיהיה לך בהצלחה. ספר לנו איך היה

foil6

New member
אני בטוח שבגלל הבדיחה התקבלת

ולא בגלל המחשוף הנדיב שלבשת ושבדיוק התכופפת בזמן המזיגה לכוס.

בנות עם מחשוף יש הרבה...

אבל גם מחשוף... גם חיוך... גם מתכופפות כשצריך... וגם עם חוש הומור בריא, יש פחות.
ותתפלא אבל זה בדיוק מה שניסיתי לומר - בריאיון ראשוני (בעיניי) הדבר הראשון ש"עובר" זה האישיות, ידע מקצועי או זוג מחלבות זה משהו שיש להרבה א/נשים. בעיניי זו האישיות שקובעת את הרושם הראשוני.

Symbolic

New member
הכל נכון

מקצועיות, ידע, כריזמטיות, יכולת, וכו' וכו' הכל יפה ותורם יש מצבים שפשוט את הכל מחליפה המילה "כוסית". לצערי

למעלה