מה אתם ממליצים..

helenush1

New member
מה אתם ממליצים..

אני יודעת שהמלצות לא תמיד באים בחשבון...אבל....מה יותר עדיף - למלא עכשיו טפסים ולחכות 3 שנים או בעוד 3 שנים פשוט לחפש עבודה שם??? כמובן לא בטוח שאני אמצא מיד...אבל אני לא מתייעשת.....בבקשה אפשר שוב את הלינק של 3 טפסים ראשוניים. עוד שאלה - מה בכלל עדיף - מטפחת או צעיף...אני מתכוונת...פרובינציה או פדראלי או ויזת עבודה....או שבעצם ... הרי כשאני, אם אני אקבל עבודה , אצתרך לעשות תושבות תוך 3 שנים....ואם לא יתנו לי.... מה סיכויי הצלחה? מה קורה עכשיו בקנדה? קר? חם? מתי יש לכם יום עצמאות? איך חוגגים?

תלתל11

New member
קודם כל תרגעי.....

עכשיו - אם את יכולה להגיש את הטפסים עכשיו, אז למה לא? בינתיים הפז"ם דופק. תמצאי עבודה, לא תמצאי עבודה - התהליך רץ, מה רע? אם תקבלי עד אז את ה-PR תהיה לך הרבה יותר גמישות בחיפוש עבודה כי תוכלי לעבוד בכל דבר, בלי צורך שהמעסיק יוכיח שלא מצא קנדי לתפקיד ויוציא אישורים וכו'. אם בינתיים תמצאי עבודה שכן עומדת בקריטריונים לויזת עבודה - סבבה, תוציאי ויזת עבודה ותבואי, ועדיין התהליך ל-PR רץ. ולשאלות האחרות - קריר (עכשיו), חם (לפני שבוע), 1 ליולי, זיקוקים ומנגל (אלא מה?).

helenush1

New member
תודה

טוב.....אני לוקחת את עצמי בידיים ומורידה טפסים וממלא אותם. אפשר בכתב? או חייבים למלא ואז להדפיס?

ממלאים את הטופס באמצעות PDF

רק שיש בעיה קטנה מי שאין לו PDF שעולה כסף, ולא יודע לחפש כל מיני תוכנות חינמיות שמאפשרות לשמור במחשב את הטופס הממולא חלקית, צריך להכין אתכל הפרטים מראש, (נניח להוריד ולהדפיס טופס ריק ולמלא טיוטא בכתב יד) ולהתיישב ליד המחשב כשיש לו מספיק זמן להתחיל ולסיים במכה אחת, ואז מעלים את הטופס מהלינק, ממלאים במחשב, ושולחים למדפסת כשהטופס מוכן פיקס. מה שנשאר לעשות בכתב יד ובעט כחול זה לרשום תאריך וחתימה, להוסיף צ'ק בנקאי, ולהגיש לשגרירות.

gilad_no

New member
תוכנה חינמית

לצפייה בPDF כולל אפשרות לשמור טפסים.

למעלה