מה אתם מעדיפים לקרוא -

Rivendell

New member
מה אתם מעדיפים לקרוא -

ספרים על דברים שקרו באמת (למשל אוטוביוגרפיות), או סיפורים שהומצאו?

dawn35

New member
ביוגרפיות!!!

לא הייתי מאמינה על עצמי כי בילדותי העדפתי ספרי פנטזיה (קראתי את כל סדרת נרניה באנגלית עד גיל 10-טוב זה שפת אם שלי) ואפילו הצטערתי שאני לא שוב ילדה כדי להנות יותר מהקריאה בסדרת הארי פוטר אבל לאחרונה קראתי כמה ביוגרפיות שהפתיעו אותי כמה נהניתי מהם לדוג' "שחורה לבנה ויהודיה-אוטוביוגרפיה של זהות נודדת"-רבקה ווקר ספר מומלץ גם לנוער על נערה החצויה בזהותה בין אמא שלה השחורה (הסופרת אליס ווקר) ואביה היהודי. בנוסף לכל הצרות הוריה מתגרשים כשהיא בת 4 והיא נאלצת לעבור לגור עם כל אחד מהם כל שנתיים!! אביה גר בניו יורק ואמה בסן-פרנסיסקו. ספר מאוד מרגש ונוגע- היא מתארת לפרטי פרטים את מעשיה-גם אלו שהיא אולי מתביישת או מצטערת עליהם.

Rivendell

New member
קראת את "האפר של אנג'לה"

של פרנק מק'קורט? אחת האוטוביוגרפיות הכי מרגשות שקראתי!

b00

New member
פנטזיות!!!!

תנסי לקרוא את The belgariad של דיוויד אדדינגס... ואת the golden compass! אני בטוחה שתתאהבי מחדש בסגנון!!!!!!

b00

New member
כן... אבל פחות

אגב, מה את.ה מחשיב.ה כמד"ב? מדריך הטרמפיסט נחשב?

Rivendell

New member
כן, בטח ../images/Emo13.gif

אני אוהבת בעיקר מד"ב חברתי, שזה בעצם מד"ב שעוסק יותר בהשפעות של הטכנולוגיה על החברה ולא באופן ישיר במדע. למשל קוני ויליס הנהדרת, שכותבת ספרים כאלה. ומדריך הטרמפיסט מצחיק, קראתי אותו לפני שנים ויש לי בבית את הכרך הגדול.

b00

New member
גם לי יש אותו בבית ../images/Emo9.gif

אם יש לך ספרים חביבים את מוזמנת להמליץ.... אני אקרא אותם ברגע שיהיה לי זמן!

Rivendell

New member
הספרים של קוני ויליס מעולים ../images/Emo13.gif

אני יכולה לפרט אם יש עניין.

Rivendell

New member
בבקשה

בקישור הזה, למטה, יש פירוט על כל הספרים של קוני ויליס. הכי אני ממליצה על "המשכוכית" ועל "ספר יום הדין"
. והכי חשוב - לדווח לנו כאן אחרי הקריאה!

b00

New member
תודה :)

כרגע אין לי ממש זמן לקרוא... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אבל ברגע שיהיה לי!

למעלה