מה אתם מעדיפים?

Nµ§h¥ KaTaN

New member
מה אתם מעדיפים?

בנדג'ים או מגינים? ולמה? אוכף צד או אוכף רגיל? ולמה? אוכף ווסטרן או אוכף אינגליש? ולמה? דגן או קש? ולמה? מגפיים מעור או מגפיים מגומי? למה? קפיצות או דרסאג'? למה? סוס צעיר או סווס זקן?למה? תחרויות פנימיות או תחרויות ארציות? למה?

אממ...

בנדג'ים או מגינים?- תלוי בסיטואציה... ותלוי בשביל מה... אוכף צד או אוכרף רגיל?- אממ.. לא רכבתי עדין על אוכף צד אבל זה צראה לי חסר שיווי משקל בשביל הסוס אז.. אוכף רגיל... אוכף ווסטרן או אינגליש- נורא נורא תלוי באיזה אוכף בדיוק מדובר.. אני למשל כשרכבתי אינגליש רכבתי על אוכף טוב ואיכותי והוא היה ממש ממש ממש נוח ולא הייתה לי שום בעיה לעשות איתו טיול גם של 10 ימים... אבל למשל באילות כשהיה לנו תשיעור עם האוכפי אינגליש היה לי אוכף לא נח בטירוף שרק התפללתי לרדת ממנו... כנ"ל באוכפי ווסטרן.. יש אוכפים נוחים לאללה.... ויש אוכפים שאני ממש ממש שונאת לרכב עליהם!. דגן או קש- מה שצריך לסוס.. ומה שיותר טוב לטו בכמות שהכי טובה לו מגפיים מעור או מגומי?- מעור כי למרות שזה מבע"ח ואני בעיקרון מתנגדת.. המגפי עור הרבה יותר נוחות, הרבה יותר איכותיות, והרבה יותר עמידות! קפיצות או דרסז'?- אממ.. קפיצות.. דרסז' טיפה יבש בשבילי.. אני צריכה קצת פעילות ברכיבה... סוס צעיר או סוס זקן?- אממ.. אני מעדיפה סס צעיר... גיל 4-5 אבל אין לי שום דבר נגד סוסים זקנים... תחרויות פנימיות או ארציות?- תחרויות פנימיות טובות כדי להתרגל למתח ולתחרותיות שיש בתחרות.. הם כאילו החימום.. אפשר גם ישר תחרויות ארציות זה פשוט יותר מתח...

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

בנדג'ים או מגינים?
מגנים
אוכף צד או אוכף רגיל?
אוכף רגיל
אוכף ווסטרן או אוכף אינגליש?
אוכף ווסטרן
דגן או קש?
דגן
מגפיים מעור או מגפיים מגומי?
מגפיים מעור
קפיצות או דרסאג'?
קפיצות
סוס צעיר או סווס זקן?
סוס צעיר
תחרויות פנימיות או תחרויות ארציות?
תחרות ארצית

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

מגינים
אוכף רגיל
אינגליש
קש?
מגושי כי זה מה שיש לי.
קפיצות כי דראסז' משעמם.
סוס צעיר
תחרויות פנימיות כי זה פחות מלחיץ.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

תלוי
רגיל
ווסטרן
תלוי
מעור
קפיצות
לא משנה לי
ארציות

תשובות.

בנדג'ים או מגנים?- בנדג'ים כי הם שומרים יותר טוב על הגיד. אוכף צד או אוכף רגיל?- אוכף רגיל כי הוא מייצב את הרוכב יותר. אוכף ווסטרן או אוכף אינגליש?- אוכף אינגליש, דרסז'. כי הוא נוח[תלוי בחברה המייצרת, אך לרוב הם נוחים], מושב עמוק, שם את הרגליים בפוזיציה הכי נכונה שהוא יכול וכו'. דגן או קש?- קש. לא יודעת... סתם מגפיים מעור או מגומי?- מגפיים מעור יותר טובות ממגפיים מגומי אבל מכיוון שאני צימחונית, ואני נגד הריגת חיות לצרכינו האישיים אז אני רוכבת עם מגפיים מגומי. קפיצות או דרסז'?- דרסז' מכיוון שבדרסז' מנסים להגיע להרמוניה, למושלמות, שלווה וכו'. לי זה כיף שאחרי כל המאמצים וההשקעה שלי אנו[אני והסוס] כצמד, נראים כאחד. סוס צעיר או זקן?- בינוני מכיוון שסוס, מתי שהוא בשיאו, הוא לא צעיר ולא זקן. הוא נמצא בערך בגיל 8-18, שכל הזמן הזה הוא בעצם אמצע החיים בשביל הסוסים. תחרויות פנימיות או תחרויות ארציות?- תחרויות ארציות. כי זה הרבה יותר כיף לראות שאתה ניצחת עם ציון מעולה מישהו מחווה אחרת, מאשר לנצח עם ציון מעולה אבל ניצחת מישהו שרוכב איתך. וגם בשביל הדירוגים

צ'ובות!! ../images/Emo13.gif

בנדג'ים או מגינים? ולמה? מגנים מפני שבנדג'ים לוקח יותר זמן, זה לסוסים שיש להם בעיות בגיד והם צריכים תמיכה וגם בגלל שאם אתה לא יודע לבנדג' אתה עלול לגרום נזק!! אוכף צד או אוכף רגיל? ולמה? אוכף רגיל, כי יותר נוח לרכב על אוכף רגיל, יש יותר שימושים ויותר אופציות, ויש יותר תמיכה לרגל, והוא מפעיל את המשקל של הרוכב באופן שווה על 2 צדדי הסוס.. אוכף ווסטרן או אוכף אינגליש? ולמה? אינגליש, כי זה לצרכים שלי... והוא יותר מעצב תרגל, וגם הרכיבה בו יותר יפה.. וכמובן שהאוכף יותר יפה ולא מסורבל... דגן או קש? ולמה? קש, ואין לי מושג למה מגפיים מעור או מגפיים מגומי?למה? מגפיים מעור אבל הכי עדיף זה צ'אפסים מעור שהם דמוי מגף!! וכי עור מחזיק הרבה יותר מעמד מגומי... קפיצות או דרסאג'? למה? קפיצות, כי אותי הדרסז' לא מרתק כמו הקפיצות.. ומשעמם אותי לרכב רק דרסז'.. סוס צעיר או סווס זקן?למה? סוס צעיר-באמצע.. כי סוסי קפיצות צריכים להיות מגיל 5-15... ומגיל 9-15 הם בשיא שלהם.. ולכן עדיף סוס צעיר-באמצע.. למרות שאני מעדיפה סוס צעיר כדי להתקדם ביחד איתו.... תחרויות פנימיות או תחרויות ארציות? למה? ארציות!! יש יותר אנדרנלין בגוף!! ויותר מתח והתרגשות!! כמובן שכייף להגיד שניצחת רוכבים מכל הארץ מאשר רוכבים מהחווה שלך!! זה נותם\ן יותר רושם! עליך ועל הסוס!

Nµ§h¥ KaTaN

New member
אני עוד מעט הולכת (7) אז אני לא

יכולה להמשיך לישון. אולי זה בגלל ההיתרגשות או אולי בגלל שאני לא עייפה. אז אני אענה.
בנדג'ים או מגינים. תלוי.
אוכף צד או אוכף רגיל? אני מעדיפה אוכף רגיל בגלל שזה יותר מייצב אותך על הסוס.
אוכף ווסטרן או אוכף אינגליש? אני מעדיפה אוכף ווסטרן כי זה יותר מייצב אותי על הסוס. אבל באמת תלוי איזה אוכף זה (בילי קוק למשל) ואם הוא נוח או לא.
דגן או קש? אני מעדיפה דגן. זה סוג של אוכל שיותר בריא לסוס.
מגפיים מעור או מגומי? מעור. כי הם הרבה יורתצ טובות ונשארות הרבה זמן.
קפיצות או דרסאג'? אני מעדיפה קפיצות בגלל שזה יותר פעיל. ואני אוהבת להיות יותר פעילה.
סוס צעיר או סוס זקן? אני מעדיפה סוס צעיר אבל לא כל כך למשל בגילאים 6-7.
תחרויות פנימיות או תחרויות ארציות? אני מעדיפה תחרויות פנימיות בגלל שזה יותר קטן ויותר שקט. ובלי יורת מידי סיבוכים.

למעלה