מה אתם מעדיפים קיץ או חורף
ה הקור יגמור אותי New member 27/9/05 #5 חורף../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif../images/Emo99.gif אה...לשכב במיטה מתחת לפוך עם כוס שוקו "ואז נהיה חורף, שהביא איתו עשן לרחובות ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה" אני סוף סוף אזכה לשמוע את זה בהופעה עברי , ג'ון , חורף , חורף , חורף ... לכו מפה
חורף../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif../images/Emo99.gif אה...לשכב במיטה מתחת לפוך עם כוס שוקו "ואז נהיה חורף, שהביא איתו עשן לרחובות ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה" אני סוף סוף אזכה לשמוע את זה בהופעה עברי , ג'ון , חורף , חורף , חורף ... לכו מפה
ב ברררר New member 27/9/05 #7 למה לשמוע את זה בהופעה? אין שום מצב שהוא יעשה את זה המנייאק! "ואז נהיה חורף שהביא איתו תשוקה למכשירי חשמל וכמה שגבוהה וכמה שנמוך אנ'לא נבהל" אחחחחחחחח
למה לשמוע את זה בהופעה? אין שום מצב שהוא יעשה את זה המנייאק! "ואז נהיה חורף שהביא איתו תשוקה למכשירי חשמל וכמה שגבוהה וכמה שנמוך אנ'לא נבהל" אחחחחחחחח
ה הקור יגמור אותי New member 27/9/05 #8 כי זהו, נגמרו ההופעות הגדולות../images/Emo10.gif. "בימים אלו, שוקד עברי על סיבוב הופעות חורף באולמות" ועברי אמר שהם יבצעו את חורף[ ]. אוף, אני רוצה את ההופעה בגני התערוכה עוד פעם. הוא שר שם את אישה לויתן[ ].
כי זהו, נגמרו ההופעות הגדולות../images/Emo10.gif. "בימים אלו, שוקד עברי על סיבוב הופעות חורף באולמות" ועברי אמר שהם יבצעו את חורף[ ]. אוף, אני רוצה את ההופעה בגני התערוכה עוד פעם. הוא שר שם את אישה לויתן[ ].
ה הקור יגמור אותי New member 27/9/05 #10 הוא כן, היית שם! הישר מהטאגליינס של פורום עברי[ ] - הפלייליסט.
ה הקור יגמור אותי New member 28/9/05 #14 בום. את מתה . גאד, קראתי עכשיו את ההודעות שלי ואני כזאת עלובה
ב ברררר New member 28/9/05 #22 מה את קשורה../images/Emo35.gif ../images/Emo11.gif מתוקה שלי פורום עברי מזעזע, ולא, לא בגללך .
W whynot5 New member 28/9/05 #23 תתפלאי יקירתי אני פה. אמנם לא ממש מגיבה, אני נוכחת. פורום עברי- לגמרי לא מזעזע. הוא מקסים.
W whynot5 New member 29/9/05 #26 ../images/Emo7.gif אתה גם היית בפורום. אני זוכרת. יש לפעמים הערות ציניות... אבל צריך לקחת הכל ברוח טובה. בר, מה קורה ילדה? מזמן לא דיברנו :]
../images/Emo7.gif אתה גם היית בפורום. אני זוכרת. יש לפעמים הערות ציניות... אבל צריך לקחת הכל ברוח טובה. בר, מה קורה ילדה? מזמן לא דיברנו :]