מה אתם מעדיפים ?

shiptz

New member
מה אתם מעדיפים ?

מנהל מקצועי אבל לא נחמד או מישהו נחמד אבל לא מקצועי ?

../images/Emo26.gif

בהנחה שאלה שתי האפשרויות היחידות, הייתי בוחרת במנהל נחמד אבל לא מקצועי. אני אהיה מקצועית בשביל שנינו
. לפחות הוא יהיה נחמד אלי ויהיה נחמד לעבוד מולו.

תלוי

אם זה עבודה לא מסובכת מידי אז עדיף שיהיה נחמד אבל ת'כלס? אני אישית הייתי מעדיפה את המקצועי ולא נחמד מנהל לא חייב להיות חבר שלי ולא חייב להיות נחמד אליי. וחוץ מזה גם האדם הכי לא נחמד בעולם אליי יתייחס כמו שצריך כי לא תהיה לו ברירה ולכן אני לא חוששת מ"לא נחמדים" אני פשוט חושבת על העבודה שלי, ובשטח שלי מנהל לא מקצועי זה אסון. זה נורא מתסכל עובדים, מקצועיים ככל שיהיו, שהם יודעים שאין להם למי לפנות בעת צרה... בעיניי חלק מהמקצועיות היא יחסים בינאישיים, גם בלי להיות נחמד זה יכול לעבוד נהדר. אז שיהיה מקצועי...

shiptz

New member
מסכים איתך

ברגע שיש בעיה אין לך למי לפנות אם המנהל לא מקצועי ... אז כראה שעדיף שיהיה קצת פחות נחמד אבל ידע מה אתה בכלל צריך לעשות

ANNAIS

New member
תחשבו רגע ......

אם הוא לא מקצועי , ובהנחה שהוא לא הבעלים, הבעלים יבוא אליכם בטענות . הרי הבעלים יסרב להכיר בכך שמי שהוא מינה אינו מקצועי. בכל מקרה , אתם תצטרכו לעשות את העבודה. אני מעדיפה מקצועי ולא נחמד : 1. אינני מעריכה מנהלים שאינם מקצועיים וחשוב לי ללמוד ולהתפתח . 2. לא נחמד - כל עוד איננו מרים את הקול עליי. יש גבול למה שהדעת סובלת

מנהל טוב צריך שיהיה לו ראש פתוח

אזניים קשובות, ויכולת לנתח בעיות. הצוות המקצועי יסביר יעדכן ויתייעץ איתו אחרי שיבין את הבעיה המוצגת ע"י אנשי המקצוע. דוגמא מהשטח: כמעט כל שרי ממשלתינו לא מקצועיים בתפקידי אחריות משרדם. והם הבוסים, הם המחליטים לפחות לכאורה, כל הצלחה וכשלון נזקפים לחשבונם... כן אני יודעת מה תשאלו ותגידו " תראי איזו צורה יש לנו..." אבל על זה חלוקות הדעות...

hayapollak

New member
עדיף מנהל

מקצועי. וסביר להניח שאם הוא מקצועי ולא נחמד - או שהוא לא ישרוד.. או שהוא ילמד להיות נחמד. אבל לטובת הארגון ולטובת העובדים תחתיו עדיף מנהל מקצועי. העניין הוא שמנהל לא נחמד הוא גם אדם לא נחמד ובכל זאת הוא מוצא בת זוג, מתחתן, מקים משפחה... אז יש סיכוי שעם הזמן הוא ישתפר גם כאדם.

יש לי הפתעה בשבילך hayapollak

אין בעיה למנהל לא ומקצועי נחמד לשרוד. לגמרי לא. וגם להיות נחמד הוא לא הופך. אמור מנסיון!

ANNAIS

New member
ברור, מסכימה לגמרי

גם מנסיוני , וגם אני כמנכ"לית - הייתי לוקחת מנהל מקצוען. אז מה אם הוא לא נחמד ? שיראה תוצאות !!! איך הוא התחתן אם הוא לא נחמד ,שואלת חיה , והתשובה הינה : 1. הוא לא נחמד גם לאשתו 2. הוא לא נחמד רק בעבודה 3. גם אשתו לא נחמדה

למעלה