מה אתם מרגישים לגבי כל המצב הזה?

התמודדות עם המצב הנוכחי

בואו נשתף זה את זה במה שעובר עלינו נוכח המצב הבטחוני. נשתמש בפורום לתמיכה נפשית כרגע. אתם מוזמנים לשרשר תחושות סביב מה שקורה

עדן גפן

New member
מצבי..../images/Emo190.gif|פיס|

כאן, בדרום, 15 דק' משדרות.. אמא עובדת איפה שנופלים כל הזמן הרקטות.. מפחיד.. בכ"ז, אמא בהריון.. אבל פה זה כבר עניין של שגרה. למדנו לחיות עם זה.. כשאני הולכת לשדרות אין יותר מדי מחשבה על זה כבר.. אז שמעתי "שחר אדום" כמה פעמים.. ועכשיו שומעים "צבע אדום" [או משהו שלא הצלחתי להבין].. לא נורא. זה מה שנקרא שגרה.. שגרת כאב. לא שגרה של לקום כל בוקר ולצחצח שיניים.. שגרה של מוות כזו.. שגרה שאני רגילה אליה. שגרה שמוזר לאחרים שאני רגילה אליה. שגרה שאני מסתדרת איתה אחרי כמה וויכוחים. שגרה כזו שכבר כלום לא מרגש.. שגרה שממנה ריח המוות נוטף ונוטף.. שגרה שממנה הדם הוא חלק ממך, חלק מהיופי של החיים..

אני גרה בראש העין שזה בין קלקליה

לג'לג'וליה וכל הזמן חגים מעלינו מסוקים, זה די מלחיץ, אבל אני די בעד שיפרקו להם את הצורה אחת ולתמיד ושהם יפסיקו עם הבלאגן שלהם.

עדן גפן

New member
ג'לג'וליה? מה זה?../images/Emo190.gif|פיס|

i love עדי

New member
אני בסדר

פעם פחות פעם יותר אני מפחדת מאוד ורק מקווה שיהיה בסדר.

עדן גפן

New member
יהיה טוב, יהיה טוב כן..../images/Emo190.gif|פיס|

"הנה בא נשיא מצרים איך שמחתי לקראתו פירמידות בעיניים ושלום במקטרתו ואמרנו בוא נשלימה ונחיה כמו אחים ואז הוא אמר קדימה, רק תצאו מהשטחים."

josh100

New member
לא לפחד ..לא לפחד... כי אין בעולם

הזה פחד כלל . הכל הבל הבלים

סלינוש

New member
לא משהו בכלל..

אני ממש לא במיטבי לא ישנה כמו שצריך, מתוחה מאוד, מפחדת, כל היום מקשיבה ל"בומים" ולמסוקים, מטוסים... מצב ארור..

Liel1202

New member
יהיה בסדר יהיה בסדר!!!

החיים באופק, השמחה מתחילה, האנשים טובים, רוצים שלום ואהבה, אך כשמגיעים הם, מתחילים להילחם, ואז מתחילה מלחמה, שאותה אנחנו לא רוצים בה, אבל יהיה בסדר יהיה בסדר בעזרת ה'...

אני אחרי ...

2 התקפי חרדה נוראים! לא יודעת אם יש לזה השפעה מהמצב הבטחוני... כדורים כבר קיבלתי
סלינוש... חושבת עלייך המון! תהיי חזקה!! בשבילי!!! ואת תמיד מוזמנת אלי למרכז...

למעלה