מה אתם משחקים בחג?

סטריט פייטר 5, שונא את נאש. לא יודע אם לשחק tales או לייף is

strange.
כן אני אדם נוראי עוד לא שיחקתי בטיילס של TT וכבר יוצאת גרסת הויטה.לא הייתי פנוי רגשית להנות מהמשחק.

והאווירה של שניהם שונה מאוד אחד הומריסטי והשני נראה רציני כזה, אז אני תוהה מה מתאים. בכל מקרה אתחיל אחד מהם היום.

יש גם דמו של ONI מחר בPS4 המשחק האקסקלוסיבי הזה לPS4 אז אנסה אותו.

בנוגע לSF5 כמו שאמרתי מתעב את נאש, אבל אני משתדל להילחם נגדו באונליין וללמוד איך להתמודד מולו, אף פעם לא שיחקתי ברצינות בסטריט פייטר אלפא 3 שהוא בא ממנו ככה שאני לא כזה מכיר אותו.

מישהו 2

New member
אני משחק ראצ'ט וקלאנק

אף פעם לא שיחקתי במשחקים של ראצ'ט וקלאנק. אבל זה תענוג צרוף. המשחק הזה פשוט מפוצץ בגאג'טים, שכלולים ונשקים כמו שמעולם לא נתקלתי באף משחק בחיי.

זה כמו ההתלהבות שהייתה לי מריימן בכל פעם שהפיה נתנה לו כוח חדש, אז כאן זה קורה בערך כל שלב מחדש, פשוט משחק יפה ומדהים ושווה כל שקל.

איך בא לי גם. הוא מאתגר?

שיחקתי בטרילוגיה המקורית בps2 לפני שנים רבות אבל לא יצא לי לגעת במשחקי הps3 (אגיע אליהם אחרי הריימיק)

המשחק המקורי זכור לי כמשחק קליל אך אדיר. השני היה משהו מהסרטים.

מישהו 2

New member
הוא יחסית מאתגר אם אתה משחק על Hard

תצטרך לשחק בצורה הרבה יותר זהירה ולשים לב לתחמושת שלך. אבל אם אתה כמוני ואתה חייב לראות איך כל מפלצת במשחק נראית כשיורים עליה כדור דיסקו של ריקוד והופכים אותה לפיקסלים תוך כדי אז ב - HARD יהיה קצת קשה להגיע לזה חח

אם שיחקת בטרילוגיה המקורית של ה- PS2 אני לא יודע עד כמה זה חובה בשבילך לשחק, ראיתי סרטון והמשחק הזה הוא כמעט אחד לאחד נראה כמו המשחק הראשון המקורי משנת 2002, רק עם מנוע גרפי אחר לגמרי והמון בונוסים של שטויות וגאג'טים.

אני אשחק על נורמל :) הארד אח"כ

ועברו כל כך הרבה שנים מאז ששיחקתי במקורי שאני זוכר אותו בגדול אבל לא ברמה כזו שלא אוכל להנות ממנו מחדש :)

haim9798

New member
זה נכון , אבל כל הקסם של הסדרה הזאת

נעוץ בשטויות , הגא'גטים ובעיקר ההומור והכתיבה הטובה.
בין אם מדובר על סוגי נשקים מצחיקים ומעולים , בין אם זה הדיאלוגים והמונולוגים של הדמויות שפשוט מצחיקות אותי כל פעם מחדש וגם הקריצות העצמיות והשבירה של הקיר הרביעי מוסיפה המון.
זה הסדרה הראשונה שכל משחק בה סיימתי 3 או 4 פעמים , רק כדי לראות את השיפורים של הנשקים המיוחדים עד הסוף ולהשיג את כל ברגי הזהב.
זאת פשוט הסדרה שעושה את new game + הכי טוב שאני זוכר.
&nbsp
אני כל כך נהנה ממנו שאני צריך פשוט להפסיק את עצמי מלשחק בו כי אחרת הוא ייגמר מהר מדי.

PlayGirl3

New member
אז אתה חייב לשחק ב-crack in time

עכשיו אני יכולה להגיד בוודאות שהוא יותר טוב מהטרילוגיה המקורית.

ברור שאגיע אליו התאפקתי בגלל הריימיק

במשחקי פלטפורמה יש לי שריטה כזו שאני חייב לעשות בהם 100% פלטיניום למעשה. ידעתי שאם אשחק עכשיו במשחק הps3 אני אעשה לו 100% והעדפתי לשמור את האנרגיה לריימיק.

amithas190

New member
תגיד הוא נראה ממש ילדותי מהצד

זה לא מפריע ? אני חושב שיהיה לי קשה להתחבר למשחקים כאלה

ילדותי? אתה לא אוהב דיסני? אני כל שנה עושה מרתון סרטי דיסני.

משחקים ילדותים זה הכי כייף :) חסרים משחקים עם דם?

PlayGirl3

New member
שיחקתי ב LEGO Batman 2: DC Super Heroes

על הויטה כשהייתי אצל ההורים בחג.
אני מניחה שנתנו את זה בפלוס מתישהו, ראיתי את זה ברשימה שלי ולא נראה לי שהייתי משלמת על משחק לגו, אפילו של בטמן.

משחק חמוד, כיף שיש הרבה דמויות של ליגת הצדק, אבל לכל אחד יש רק סוג אחד או שניים של יכולות מיוחדות. העלילה גם נחמדה באופן מפתיע ויש קטעים מצחיקים באינטרקציה בין באטמן לסופרמן, אבל בגדול זה עוד משחק לגו.

חוזרת עכשיו לעוד סיבוב על סימפוניה 2.
פעם ראשונה שאני מסיימת משחק טיילס וב-new game plus יש לי מספיק grade לקנות את כל הבונוסים ועוד נשאר לי עודף.

מה עם הקסטלווניה 2 הלכת עליו?

נראה לך הבאטמן נגד סופרמן יהיה כייפי בco op?

PlayGirl3

New member
בסוף לא קניתי כלום

אף פעם לא שיחקתי לגו בקו-אופ, לא יודעת איך זה עובד.

במשחק הזה הם לא אחד נגד השני אלא נגד לות'ר והג'וקר.

למה את לא קונה מקס פיין 3 אף פעם.

זה משחק כזה טוב מהמר שגם מוולפשטיין היית נהנהת למדי עכשיו שאת בקטע של גוף ראשון מאז ביושוק.

עטלפוני

New member
Halo 4

הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לברר על מה המהומה על היילו וגירס, שמעולם לא שיחקתי.
&nbsp
סיימתי את היילו הראשון והאמת שהיתה חוויה לא כזו טובה (שלבים ארוכים בצורה מרגיזה, וגם תיכנון שלבים שבלוני). לקח לי כמה חודשים לנסות את ההמשך אבל היילו 2 המחודש סיפק חווית משחק טובה יותר והסיפור התקדם מעניין אז המשכתי משם ל 3, ואז ל odst ואח"כ reach. ת'כלס הייתי צריך להפסיק שם לכמה זמן, כי 4 התחיל סיפור חדש אבל עד שהבנתי את זה היה מאוחר מדי. הפורט ל x1 של 3 ו 4 די טובים, 4 נראה משחק מודרני לכל דבר.
&nbsp
הסיפור של המשחקים הראשיים חביב, אבל הרבה יותר התחברתי לזה של מס אפקט. דווקא משחקי הצד, odst ו reach הרבה יותר מצאו חן בעיני מבחינת משחקיות וסיפור.
&nbsp
נסיים את 4, נעבור ל 5 ואז אתחיל סוף סוף את arkham knight.

לא עדיף לעשות הפסקה בין 4 ל5?

בייחוד שהסינגל של 5 נחשב פחות טוב משל 4.

אתה בטח מהאנשים האלה ששומרים את האוכל שהם הכי אוהבים בארוחה לסוף ;)

עטלפוני

New member
חשבתי על זה, אבל אני בשוונג והבנתי שהסינגל קצר

אח"כ תהיה הפסקה ארוכה מאוד עד 6, אז יאללה, בוא נגמור עם זה :)
&nbsp
אני מאלה שחזרו הביתה, הכינו שיעורים, אכלו, עזרו עם מטלות הבית, התקלחו ורק אז פתחו את החבילה שהגיעה בדואר או המשיכו את השלב במשחק. אז מה זה עוד משחק לפני באטמן...

V Has Come To

New member
סיימתי את QB התחלתי את TR החדש ואז לקחתי הפסקה מהאקסבון...

והתחלתי את Ratchet & Clank החדש כי התחשק לי משהו קליל יותר...
אני לא איזה פאנבוי של הסדרה אבל שיחקתי איזה 4 כותרים אז אני מכיר אותה די טוב...
חייב להגיד שהמשחק לא מאוד מרשים אותי...הגיימפליי זהה לשאר המשחקים בסדרה וכבר קצת מיציתי אותו בכותר האחרון ששיחקתי בו(נראה לי שזה היה Crack in Time)הגרפיקה אכן נחמדה אבל זכרתי אותה מהטריילרים יותר מרשימה אבל זה לא אומר שInsomniac עשו כאן תרגיל סטייל יוביסופט אולי פשוט הזכרון שלי לא משהו...
מה שמשאיר אותי במשחק זה בעיקר הכלי נשק שאני רוצה לפתוח והסרטונים שקצת משעשעים אותי...

למעלה