חבל לי על נוטי דוג שלא יכולים לשחק במשחק
ולהנות ממנו כמו שיהנו ממנו כמונו/ המפתחים האחרים, תחשוב על זה, לכולם יש Uncharted 4, ועובדי נוטי דוג? צריכים להסתפק בקוונטום ברייק
כשהם רוצים TPS.
הSET PIECE היה מטורף, אני מתבאס רצח שצפינו בו, ותזכור מילה שלי, אני לא מסתכל בהדגמה הבאה של משחק נוטי דוג, לא משנה מה יקרה, ואם הם מציגים השנה DLC בE3 אני לא מסתכל גם בהדגמא של זה
האקשן בפרק 11 היה פשוט הקפיצה מרכב לרכב, כל הפיצוצים השימוש בחבל, המרדף! הכול היה פשוט לא מהעולם. למזלי לא נהרגתי אפילו פעם אחת במהלכו
ככה שנהנהתי ממנו בצורה הכי סוחפת שיש.
אפילו המרדף היה עם הג'יפ היה אדיר. ואם היית רואה את הPS4 שלי בכל הset piece המטורף הזה?! whisper quiet לא האמנתי.
דוד שלי שהוא בן 43, יש לילדים שלו PS4 והוא עבר בהפתעה לשתות כוס קפה והיה אצלי שהset piece התחיל וגם הוא שאל אותי "מה זה המשחק הזה!"
אמר שהלוואי והיה יכול להתקרב ל PS4 שלהם לשחק במשחק הזה.אחרי שאסיים אתן לו לעשות סיבוב על המשחק.
לזכות נוטי דוג היה הרבה יותר כייף לחוות את הset piece האדיר הזה מאשר לצפות בו, ואני מודה שהוא היה נראה לי פחות מטורף בE3 מהתפרצות האנדרנלין שהוא עשה לי על הLG 42 אינץ שאני מזכיר לך שהיא תלויה על הקיר ועברה כיוון במיוחד לUncharted 4 ולא האמנתי למה שאני רואה.
הקטע עם הפעמונים היה אדיר! איזה נוף מהמם היה כשאתה נתלה על המחוגים של השעון אה?
בסיבוב שני אני לא מספיק לצלם סקרינשוטים!
מה שכל כך טוב בקטע של הפעמונים זה שזה הרגיש לי יותר כמו "מיני set piece מאשר פלטפורמה" כל רגע היתה לי אשליה כאילו הולך לפרוץ set piece מטורף במקום, וגם הסיום של הקטע עם הפעמון הרגיש כמו set piece קצת, וקולנועי מאוד.
לא יעזור מרגישים בקטע הזה היטב שהשורשים של נוטי דוג, הם במשחקי פלטפורמה ובגלל זה הקטע הזה הרגיש כזה מהנה.
השוק היה נראה כזה מרהיב לא הפסקתי להסתובב ולהסתכל על המאכלים שבדוכנים, וסאלי הרג אותי עם החולצה המכוערת הזו שרצה לקנות.
דווקא מבחינתי החידה היה החלק הכי חלש במשחק עד עכשיו
והוא הסיבה שהייתי תקוע בפרק 11 איזה יום יומים
אבל היי זה ידוע שאני שונא חידות!
לא ממש הבנתי מה החידה הזו רוצה מהחיים שלי, וזה לא שהתייאשתי באמת ניסיתי להבין כי ראיתי שיש רעיון יפה ומתוחכם, אבל לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי.
בסוף מה שעשיתי היה לנסות לפתור את החידה הזו בtrial and error וכמובן שבסוף מרוב שניסיתי הרבה דברים הצלחתי לפתור אותה. לפחות הset piece היה אחלה פיצוי!
אגב גם כל האקשן שקדם לזה היה ממש כייף, ממש כייף לירות ברובי צלפים במשחק הזה או בשאטגן הם מרגישים כל כך עוצמתים, במיוחד השאטגן.
ואהבתי לראות שאפילו האויבים שמוגנים טוב במשחק הם לא bullet sponge אולי זה בגלל שהפעם אני משחק על נורמל, ואת 2 שיחקתי על הארד, אבל אני שמח שאין אויבים שהם bullet sponge
אתה ללא ספק תהנה ממשחקי זלדה, הם עמוסים בחידות שכאלה.
נראה לי שצדקת על אלנה, ראית בפרק 11 איך היא תפסה את דרייק וסם וסאלי? ונודע לה פעם ראשונה על סם. היה נראה כאילו היא הולכת לחתוך עם דרייק.
כאב לי עליו, כי הפעם יש לו פאקינג סיבה טובה לזה שהוא יצא למסע הזה, הוא לא סתם מנסה להגשים את החלום האמריקאי או משהו, זה בשביל האח.
הייתי מופתע כמה היה איכפת לי מדרייק שזה קרה.אין מה לעשות גבר תמיד יזדהה עם גבר אחר במצבים כאלה עם בחורות
פרק 12 בקושי נגעתי בו אז אני אמנע כרגע מלדבר עליו בהרחבה, אבל בנוגע לגרפיקה? פשוט WOW.