מה אתם משחקים בסוף שבוע?

V Has Come To

New member
ממשיך את DOOM...

לא היה לי כמעט זמן לשחק בו מאז שקניתי ואני מבסוט עליו מאוד...
הבעיה היא שאני רוצה לאסוף את כל הקולקטבולס בכל שלב וזה קצת כאב ראש...
אולי אני אחזור גם לAC סינדיקייט אחרי שנשטתי אותו מזמן ואני בערך באמצע...

sf5/uc4 העלתי את קאמי לרמה 30 בSF וקיבלתי על זה טרופיס נדיר

כמה נדיר? אני לא ממש בקטע של פלטיניום וטרופיז אבל לפי הPSN רק ל2.2% יש את הטרופיס הזה.

הטרופיס היותר נדיר שיש לי בSF5 זה טרופיס זהב על 300 ניצחונות בליגה שאותו יש ל2%

אני לחלוטין מתכוון לעשות פלטיניום לSF5 למרות שהרשימה חולנית כמו.
"להעפיל לליגת זהב"
"להשיג מליון שקל דרך קרבות"

אני כרגע ב47% בפלטיניום, אז כמעט חצי דרך כבר נעשתה.

למעשה.. הסיבה שיש כל כך הרבה רמאים בSF5 כשיוצאים בזעם מהמשחק שהם מפסידים, זה בגלל שכל כך הרבה לוזרים רוצים את הטרופיס של ליגות הזהב והכסף
ואפילו מודים בפה מלא בפורומים של SF5 שהם מרמים בשביל לקבל את הטרופיס. :(

מקווה לשחק עם מישר השבת ועם חבר אחר. וכמובן להמשיך בUn4 המדהים.
נ.ב השם של הטרופיס מגדיר אותי היטב בקצרה :)

אולי גם יהיה זמן לעוד קצת שובל נייט.

CallMeCavanaugh

New member
סיימתי את משחקי הכס של טלטייל והתחלתי את אנצ'רטד 4

משחקי הכס היה אחלה חוץ מזה שטלטייל ממש גרועים בקטע הטכני. אנצ'רטד רק התחלתי (אני בדיוק עומד להתחיל את הפריצה לבית המכירות הפומביות) אז אני לא יכול לחוות דיעה אבל הגרפיקה מדהימה ונחמד שיש קצת יותר סיפור אינטראקטיבי ולא הכל בסצינות מעבר.
אני תוהה אם הסדרה מתרחשת בשנות התשעים או שאלינה היא רטרו גיימרית.

evilplate

New member
אני וכרונו דיברנו על זה

היא רטרו גיימרית, יש לחברים שם סמארטפונים מודרנים :)

CallMeCavanaugh

New member
האמת היא שחשבתי על זה שהיא כנראה רטרו גיימרית

כי הטלויזיה נראתה מודרנית.

evilplate

New member
למה אתה מגיב לי, הוא עשה קודם :p

חוץ מזה קשה להבין את ההקשר סתם ככה.
&nbsp

evilplate

New member
גם אני אגב שיחקתי וסיימתי את משחקי הכס

משחק נחמד, אבל קשה לאמר שהרבה יותר מזה, לא ממש מדגדג את הסדרה וכרגיל אצל טיילטייל השפעה אפסית עד לא קיימת ממה שראיתי.
&nbsp
הקטע הטכני גם מחפיר אבל לזה משום מה כבר התרגלנו למרות שהתחרות שלהם בשוק כמה רמות מעליהם מהבחינה הזו.

איוול, סיימת? אני בפרק 12 :)

כן אני איטי בטירוף אבל אני נהנה, ואני גם מתאמן בSF5. שלוש שעות ביום ככה שזה מוצדק.

evilplate

New member
אני לא מבין מה אתה מתאם איתי את ההתקדמות?

פרק 11 היה ממש ממש טוב, החידה של הציור נחמדה מאוד, כל האינטרקציה שם בין סם וסאלי והשימוש בסמארטפון ממש מגניב.

גם הפלטפורמה עם הפעמונים היתה כיפית, כמו שאמרנו, זה לא שהפלטפורמה מאתגרת יותר מבעבר או משהו אבל היא מקורית ויצירתית והחבל מוסיף הרבה.

וכמובן ה Set piece של E3 היה אדיר, מהטובים בסדרה, אבל קצת מבאס שראינו את כולו מראש, אין לי ספק שהיייתי נהנה פי כמה לראות ולשחק בו פעם ראשונה, זה הקטע הגדול הראשון עד עכשיו במשחק ובתכ׳לס מרוב שהחרא הזה בטח עלה כל כך הרבה כסף להכין אותו (אם אני לא טועה נאמר שהם עבדו חודשים על הקטע הזה בלבד) יש מצב גם שלא יהיה עוד קטע בסדר גודל כזה בהמשך ככה שחבל שקצת נהרסה ההפתעה.

ובואהנה איזה יפה פרק 12 אה?

בקיצור משחק ענק עד עכשיו, ללא ספק הטוב בסדרה מבחינתי.

חבל לי על נוטי דוג שלא יכולים לשחק במשחק

ולהנות ממנו כמו שיהנו ממנו כמונו/ המפתחים האחרים, תחשוב על זה, לכולם יש Uncharted 4, ועובדי נוטי דוג? צריכים להסתפק בקוונטום ברייק
כשהם רוצים TPS.

הSET PIECE היה מטורף, אני מתבאס רצח שצפינו בו, ותזכור מילה שלי, אני לא מסתכל בהדגמה הבאה של משחק נוטי דוג, לא משנה מה יקרה, ואם הם מציגים השנה DLC בE3 אני לא מסתכל גם בהדגמא של זה :)

האקשן בפרק 11 היה פשוט הקפיצה מרכב לרכב, כל הפיצוצים השימוש בחבל, המרדף! הכול היה פשוט לא מהעולם. למזלי לא נהרגתי אפילו פעם אחת במהלכו
ככה שנהנהתי ממנו בצורה הכי סוחפת שיש.

אפילו המרדף היה עם הג'יפ היה אדיר. ואם היית רואה את הPS4 שלי בכל הset piece המטורף הזה?! whisper quiet לא האמנתי.

דוד שלי שהוא בן 43, יש לילדים שלו PS4 והוא עבר בהפתעה לשתות כוס קפה והיה אצלי שהset piece התחיל וגם הוא שאל אותי "מה זה המשחק הזה!"

אמר שהלוואי והיה יכול להתקרב ל PS4 שלהם לשחק במשחק הזה.אחרי שאסיים אתן לו לעשות סיבוב על המשחק.

לזכות נוטי דוג היה הרבה יותר כייף לחוות את הset piece האדיר הזה מאשר לצפות בו, ואני מודה שהוא היה נראה לי פחות מטורף בE3 מהתפרצות האנדרנלין שהוא עשה לי על הLG 42 אינץ שאני מזכיר לך שהיא תלויה על הקיר ועברה כיוון במיוחד לUncharted 4 ולא האמנתי למה שאני רואה.

הקטע עם הפעמונים היה אדיר! איזה נוף מהמם היה כשאתה נתלה על המחוגים של השעון אה? :) בסיבוב שני אני לא מספיק לצלם סקרינשוטים!

מה שכל כך טוב בקטע של הפעמונים זה שזה הרגיש לי יותר כמו "מיני set piece מאשר פלטפורמה" כל רגע היתה לי אשליה כאילו הולך לפרוץ set piece מטורף במקום, וגם הסיום של הקטע עם הפעמון הרגיש כמו set piece קצת, וקולנועי מאוד.

לא יעזור מרגישים בקטע הזה היטב שהשורשים של נוטי דוג, הם במשחקי פלטפורמה ובגלל זה הקטע הזה הרגיש כזה מהנה.

השוק היה נראה כזה מרהיב לא הפסקתי להסתובב ולהסתכל על המאכלים שבדוכנים, וסאלי הרג אותי עם החולצה המכוערת הזו שרצה לקנות.

דווקא מבחינתי החידה היה החלק הכי חלש במשחק עד עכשיו
והוא הסיבה שהייתי תקוע בפרק 11 איזה יום יומים :( אבל היי זה ידוע שאני שונא חידות!

לא ממש הבנתי מה החידה הזו רוצה מהחיים שלי, וזה לא שהתייאשתי באמת ניסיתי להבין כי ראיתי שיש רעיון יפה ומתוחכם, אבל לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי.

בסוף מה שעשיתי היה לנסות לפתור את החידה הזו בtrial and error וכמובן שבסוף מרוב שניסיתי הרבה דברים הצלחתי לפתור אותה. לפחות הset piece היה אחלה פיצוי!

אגב גם כל האקשן שקדם לזה היה ממש כייף, ממש כייף לירות ברובי צלפים במשחק הזה או בשאטגן הם מרגישים כל כך עוצמתים, במיוחד השאטגן.

ואהבתי לראות שאפילו האויבים שמוגנים טוב במשחק הם לא bullet sponge אולי זה בגלל שהפעם אני משחק על נורמל, ואת 2 שיחקתי על הארד, אבל אני שמח שאין אויבים שהם bullet sponge

אתה ללא ספק תהנה ממשחקי זלדה, הם עמוסים בחידות שכאלה.

נראה לי שצדקת על אלנה, ראית בפרק 11 איך היא תפסה את דרייק וסם וסאלי? ונודע לה פעם ראשונה על סם. היה נראה כאילו היא הולכת לחתוך עם דרייק.

כאב לי עליו, כי הפעם יש לו פאקינג סיבה טובה לזה שהוא יצא למסע הזה, הוא לא סתם מנסה להגשים את החלום האמריקאי או משהו, זה בשביל האח.

הייתי מופתע כמה היה איכפת לי מדרייק שזה קרה.אין מה לעשות גבר תמיד יזדהה עם גבר אחר במצבים כאלה עם בחורות :)

פרק 12 בקושי נגעתי בו אז אני אמנע כרגע מלדבר עליו בהרחבה, אבל בנוגע לגרפיקה? פשוט WOW.

evilplate

New member
חחח מצחיק אתה עם החידה

היא די פשוטה, אתה צריך לכוון את החיצים הקטנים ביומן של דרייק כדי שיהיו מתואמים אחד עם השני, אבל בקטנה יש אנשים שלא מתים על פאזלים ואתה אחד מהם :)
&nbsp
פורטל 2 היה אחד מהמשחקים האהובים עלי מהדור הקודם, לך הוא בטח יהיה סיוט.
&nbsp
אני מסכים עם כל מה שאמרת, הסט פיס של הג׳יפ היה אדיר ובכלל כל פרק 11 שמתחיל עם סיור קטן וכיפי בשוק, עובר לפלטפורמת פעמונים המעולה, משם לחידת הציור (אני אהבתי!) ומסתיים באחד מהסט פיס הטובים בסדרה, נושק לשלמות הפרק הזה ומכיל את כל המרכיבים של הסדרה והז׳אנר ברמה הכי גבוהה שיש, אני בטוח שאם לנוטי דוג היה תקציב כמו של רוקסטאר הם היו עושים פרק בסגנון הזה כמעט כל שלב, רק שיקר כל החרא הזה :)
&nbsp
וכן ברור לי שאני ממש אוהב את זלדה, זאת סדרת החלומות שלי שהייתי רוצה שתגיע לסוני יום אחד, הבלעדי היחיד אצל המתחרים שממש כואב לי הלב שלא חוויתי, על מאריו ואפילו מטרויד איכשהו אני יכול לוותר (למרות שברור שלפחות מטרויד הייתי קונה בהשקה בלי למצמץ) אבל זלדה ממש נראה כמו משחק שעשו בשבילי מבחינת הסגנון שלו, חוץ מהסיפור וכל ה Lore שלא הכי מעניינים אבל הגיימפליי והאווירה ממש טובים.
&nbsp
בקשר לדרייק ואלנה, זה ממש ברור שכל המסע הזה הדליק את דרייק והחזיר אותו שוב לימי ההרפתקאות שלו, זה מזמן לא רק להציל את אחיו, הוא נכנס לגמרי לכל העניין של האוצר ושל המבצע הזה, אתה רואה את הניצוץ וההתלהבות בעיניים, אפילו סאלי זרק לו הערה בנושא שנראה שזה לא רק בשביל סאם כל הדבר הזה, הוא חי בשביל זה ובתכל׳ס אלנה צודקת בכעס שלה.
&nbsp
בוא נגיד שדרייק זה לא מישהו להקים איתו משפחה :p
&nbsp
אבל היי זה שהיא צודקת זה לא אומר שאני לא תומך בו, מצידי שיהפוך למגלה אוצרות במשרה מלאה ושישאיר את אלנה לחיות חיים בורגניים ומשעממים בבית ;)
&nbsp
&nbsp

חחחח תאר לך אותי בחדר בריחה אחי

כשהצלחתי בפעם הראשונה שמתי לב שזה היה הקטע. סיבבתי את הניירות האלה כמו משוגע :) אם היית רואה מה עבר לי בראש כשהייתי בפאזל הזה

"שייט כרונו אתה הולך להיות תקוע על הפאזל הזה עד חנוכה 2017"
"פרוש פרוש מהפורום לפני שיהפכו אותך לשרוני 2 "
"איך דווקא בפרק של השוק המעולה הם מביאים לי את החרא הזה"

כל משחק אחר הייתי מעיף על חידה כזו אבל Uncharted 4 הוא לא כל משחק.

זה מוזר העניין הזה חחח Oddworld הוא אחד המשחקים הכי אהובים עלי בהיסטוריה והייתי אומר שהוא די פאזלי,אבל שם הכול אינטואיטיבי וזורם.

אגב כל מי שמכיר אותי יודע שאם הוא הולך איתי לחדר קווסט אני לא תורם לו כלום בשיט
.

ראית שאיזה אתר קרא לuncharted 4 "סימולטור הליכה"? נראה לי יורוגיימר לא זוכר מי ובכלל אנשים שבעיני קוראים ככה למשחק לא ממש מבינים מה הקטע של המשחק.

בעיני נוטי דוג מדהימים כי הם יוצרים משחק מגוון.

אני מסתכל על המשתמש של ניל דרוקמן בPS4 (אתה יכול לעקוב אחריו)
ותראה על איזה משחקים הוא חורש

הוא עשה פאקינג פלטיניום בfirewatch אחי.
יש לו איזה 21% השלמה בresogun (שזה המון למשחק כזה)
בברוקן אייג' יש לו איזה 51% השלמה.
בכל המשחקים של טילטיל יש לו אחוזי השלמה גבוהים.
בGalak-Z: יש לו אחוזי השלמה מאוד גבוהים (שוטמאפ אדיר שחולק בפלוס)
בbrothers יש לו אחוזי השלמה גבוהים.
בthe witness

מה אני מנסה להגיד גבר? שהבן אדם (והוא בראש נוטי דוג) חורש על משחקי אווירה
סינמטים מאוד, אז הוא מבין את היופי של משחקים איטים שבונים אווירה.

מצד שני? הבן אדם מתגלה כחרשן שוטמאפס. אז אתה רואה שיש לו גם את הצד הקצבי הזה של משחקים עם אקשן מטורף.

ואתה רואה איך הוא ונוטי דוג יודעים לחבר את שני הסגנונות בUncharted.

אני חושב שניל דרוקמן, פשוט מבין טוב מאוד, שכדי להעריך קטעים איטים אנחנו צריכים מדי פעם set piece מטורף שיעיף לנו את המוח. ומצד שני כדי שהset piece יראו לנו מדהימים, אנחנו גם חייבים קטעים שקטים, החיבור המדהים הזה, זה מה שעושה את נוטי דוג נוטי דוג, לדעתי.

ולא יודע איך אפשר לקרוא לuncharted 4 סימולטור הליכה כמו שהכתבים האלה עשו.

ככל שאני משחק בו א ני מבין איך נוטי דוג פשוט חשבו על כל, הם תיכננו בדיוק מופתי מתי יהיה קטע שקט, מתי יהיה קרב, הכול מתוכנן ומוקפד, ומדהים.

ברור שהייתי רוצה איזה 2 פרקים אחרונים שיהיו רק סט-פייס אני אשקר אם אגיד שלא, זה גם בבירור הקטעים הכי כייפים במשחק, אבל בגדול נוטי דוג יצרו משחק
שכל אלמנט בו משלים את השני בשלמות.

היי, אני גם בעד דרייק! אחרי שהמשחק מכר מעל 2 מליון עותקים ללקוחות כל כך מהר, קשה לי להאמין שזה יהיה uncharted האחרון, גם אם ניל ושות' לא יפתחו אותו.

למעלה