מה אתם משחקים בשבת?

sivan120

New member
מה אתם משחקים בשבת?

אני משחקת AC סנדיקט, משחק מעולה!

CallMeCavanaugh

New member
סיימתי את Broken Age

לא הייתה שום חידה קשה במיוחד. הייתה אחת שעליה נתקעתי כמה זמן ובסוף פתרתי אותה בטעות, אבל בדיעבד הבנתי שזה דווקא היה אמור להיות די ברור ואני פשוט לא שמתי לב לרמזים. יותר נכון - התעלמתי מהרמזים, כי דווקא כן שמתי לב אליהם.

גורם לי לתהות על מה אנשים נתקעו.

כל כך. טוב נו. . אם אבא לילדים שאופה עוגות חצי מהזמן ויש לו הרבה יותר דברים שהוא מחויב אליהם ממני הצליח למצוא זמן לסיים את המשחק הזה גם אני אצליח, לא ?;)

CallMeCavanaugh

New member
כבר מזמן לא אפיתי עוגה

אבל כן, זה לא משחק ארוך במיוחד. אני חושב שהיה יותר זעם על ההפקה ועל המרווח הגדול בין החלקים למי ששיחקו בהם מיד כשיצאו מאשר זעם עם חידות מעצבנות, למרות שכן היו מקום או שניים שבהם לחצתי על הכל עד שקרה משהו, אבל בגלל שהיה ברור לי איפה אני אמור להתקדם עכשיו ופשוט לא היה ברור לי איך לעשות את זה, זה לא באמת לקח הרבה לחיצות עד שההתקדמות הושגה.

קרנפול

New member
הוא קיבל תגובות שליליות בגלל החלק השני

שהיה לצאת ידי חובה במקרה הטוב... מבחינה עלילתית

יאקוזה 4, sf5, r&c

כן זו לא טעות בנוגע ליאקוזה 4.
הייתי בטוח כל הזמן הזה שלא סימנתי אותו בפלוס לכן התחלתי עם 5.

כשחיפשתי תקציר על המשחקים הקודמים גוגל הראה לי הודעה שיש לי במייל קבלה מסוני על יאקוזה 4 :)

ולמרות שממש נהנהתי מהשעה וחצי שלי עם יאקוזה 5 אני יודע שאני צריך לחזור אחורה וב4 יש סרטונים עלילתים.
בsf5 אני מתאמן על ה
הpunish combos של קאמי. שהשם שלהם מעיד עליהם :).
בsf5 אם היריב שלך ניסה לעשות עליך uppercut והצלחת לחסום את זה עם מתקפה מיוחדת. הוא הופך למשותק לחצי שניה ואז בחצי שניה הזו יש לך המון זמן להרביץ בו חופשי את הקומבו הכי מעניש שלך. אז מתאמן על זה.

R@c בקושי נגעתי בו מאז שקניתי בהשקה. התחלתי מההתחלה ואני בבוס הראשון, מצחיק, מפגר הפלטפורמה מעפנה והנשקים מ מ ש מגניבים.
בדיוק כמו שאני זוכר תסדרה כייף טהור גם הפאזלים.

V Has Come To

New member
אני מתחיל להתבאס שמכרתי את הPS3...

גם יכולתי עכשיו לשחק יאקוזה וגם יש לי קריז מטורף לשחק טקן...
מרוב שיעמום אני סתם מחסל אורקים בשאדו אוף מורדור...אין לי מה לשחק...

נראה לי שלא תבין כלום ביקאוזה 6 גבר.

המשחקים מאוד עלילתים ומחוברים. ולפי מה שאמרו לי אם הייתי ממשיך ביקאוזה 5 בלי לשחק ב4 תכף לא הייתי מבין מי נגד מי.

אבל אולי אפשר למצוא סרטונים שנותנים לך רקע.ובטח לשחק ביקאוזה 0 יעזור לך. כי זה סיפור שמקדים לכל הסדרה.

מה עם דאוס אקס פרשת ממנו סופית? חודש הבא יש מאפיה 3 :)

ככלל גם אני תמיד התחרטתי בכל פעם שנתתי קונסולה או מכרתי מבאס.

אם אהבת את הדמו של היטמן אולי תקנה כמה משימות או שתחזור לmgs5 לפלטיניום ;)

V Has Come To

New member
אני לא אבין הרבה זה בטוח...

כמו שהמלצת אני אראה סרטונים ביוטיוב וגם אקרא על הדמויות...נקווה שזה יעזור...
זה לא ממש מדאיג אותי..המשחק הזה מסיבה כלשהי מושך אותי ואני ממש רוצה לשחק אותו...בטח אשחק גם את 0...לא רואה סיבה למה לא..
דאוס אקס עדיין מונח בצד..כמו שאמרתי אני עוד לא מוותר עליו לגמרי אבל כרגע אני לא במוד לשחק אותו...ימים יגידו אבל אני לא אופטימי לגבי ההמשך שלי איתו...
מאפיה 3 לגמרי אצלי על הרדאר. נקווה שלא יפשלו...
אם כבר מדברים על הדור הקודם - מה שמעצבן אותי בדור הזה וגם בקודם הוא חוסר משחקי הארקייד שקיימים...
ברור שמשחקי עלילה הם הפייבוריט שלי אבל חסר משחקי ארקייד ממכרים בשביל להעביר את הזמן בין משחק עלילה משובח אחד לשני...
בPS2 היו לי 3 משחקי טקן, 4 משחקי SSX, משחקים של Katamari Damacy, סול קליבר(2 משחקים) ועוד...
בדור הזה יוצאת הנשמה עד שיוצא משחק טקן בודד או משחק סקי...
כבר אין התחשבות בסטלנים שרוצים להעביר שעות חסרות מחשבה על קונסולה עם פלייליסט משובח ברקע...

ניסית רוקט לייג? הוא די ארקייד.

לא ממליץ לך לקנות רק כדי לנסות אבל אם יש לך אותו מהפלוס או שאתה רואה מחיר ריצפה אז שווה לנסות אפשר להעביר עליו עשרות שעות במולטיפלייר אם יש לך קליק איתו.

דווקא במשחקי מכות אתה מסודר, לא? הבנתי שלמורטאל קומבאט 10 יש אתגרים יומים בסינגל פלייר ככה שאתה תמיד יכול להדליק אותו ולמצוא מטרה חדשה לעשות. וטקן 7 אוטוטו מגיע.

מה שחסר לי בפס4 בקטע של הארקייד זה וירטוא טניס או משחק מירוצים ארקידי סטייל burnout. אני מחכה שburnout 3 יגיע כמשחק ps2.

בשאר הארקייד אני מרגיש שהפס4 ממש מספק אותי, יש המון שווטמאפס (חלליות) לפס4 והמון משחקי ארקייד רטרו כמו metal slug 3.

אבל אני מניח שאתה לא בקטע של משחקי ארקייד דו מימדים ושאתה צריך ערכי הפקה גבוהים.

V Has Come To

New member
נכון! אין virtua tennis...

עוד משחק שאני אוהב שהייתי מעביר איתו שעות...
אני יודע שרוקט ליג נחשב מאוד מוצלח אבל הגיימפליי שלו פשוט לא מושך אותי, לא יודע למה...
MK X אני כבר לא יכול לראות יותר..שיחקתי בו כלכך הרבה..יש גבול...
יופי שטקן עוד אוטוטו מגיע..זה משחק שאמור לצאת מקסימום שנתיים אחרי יציאת קונסולה חדשה לא אחרי כבר שעבר חצי דור..גם בדור הקודם הוא כתת רגליים עד שיצא..אגב אם שוב זמני הטעינה יהיו ארוכים אני מאוד אתעצבן..זה קטע קריטי...

למעלה