מה אתם מתכננים לקנות בשבוע

sagiberg

New member
מה אתם מתכננים לקנות בשבוע../images/Emo63.gif

יש לכם כבר רשימה של ספרים או שאתם הולכים על קניות ספונטניות ? אגב - ידעתם שבסטימצקי יש עכשיו מבצע לבעלי ויזה כארד- ספר שני חינם אני כבר לא יכולה להתאפק

כבר קניתי השבוע... ../images/Emo57.gif

את "שוליית הרוצח"-הראשון ב"הרואים למרחק" ואת "faerie tales", שזו אנתולוגיית נושא (נחשו על מה
).

שילוב של תכנון וספונטניות...

עקרונית תמיד יש לי בראש רשימת ספרים שאני רוצה ושבוע הספר הוא בעיקר הזדמנות לעדכון הרשימה.כמובן שאי אפשר לצאת בידיים ריקות ותמיד יש הפתעות בלתי צפויות אבל את עיקר הקניות אני משתדלת לעשות עם פגומים-מוזלים משומשים וכו' כדי לא לפשוט את הרגל לגמרי.ממליצה על חוכמת החיטוט והנבירה-גם כיף וגם מוצאים הפתעות ומציאות.

Athaclena

New member
מאוד תלוי

קודם אני אראה אם אני בכלל אגיע לשבוע הספר. אכ"ח נראה מה יש. שנה שעברה דוקא קניתירק ספרי ילדים - את ברווזים שרציתי לקנות מאז שקראתי אותו, ואת הדרקון של צ'מבלו שאהבתי את הציורים ואת ההומור. וגם כמה קומיקסים כאלה שאני לא זוכרת איך קוראים להם.

סנדרין

New member
כבר קניתי 4 ספרים ../images/Emo142.gif

'תשעה נסיכים לאמבר', 'המצפן הזהוב', 'סולאריס', והראשון בטרילוגית הספינות של רובין הוב ^^ (כדאי לקרוא את ספרי הרוצח לפניו?)

Moondust

New member
קניתי את../images/Emo41.gif

"עשן ומראות", של ניל גיימן. ורציתי לקנות את הספר על חיתוך הזהב, שכחתי איך קוראים לו, אולי "המספר המופלא"?), אבל לא היה לי מספיק כסף... אה, ולקחתי מהספריה את "שומרים! שומרים!" ואת "ראי בתוך ראי". נראה הזוי למדי (ברנש בשם הור שמתסובב בתוך ארמון אכיל ואינסופי ומדבר לעצמו?).

עשן ומראות מעולה ../images/Emo99.gif ../images/Emo57.gif

ממליצה במיוחד על זה עם הזקנה והגביע הקדוש (לא זוכרת איך קוראים לו. "אבירות"?), ססטינת ערפדים, שלג זכוכית תפוחים, אל תשאלו את ג'ק, מטאטא החלומות ו(הכי טוב
)תעלומת רצח.

sigalit33

New member
אז אתמול...

במבצע של לאומי קארד קניתי את "הקדוש הגולש והמנכ"ל" של שארמה ואת "על אהבת אם ועל מורא אב" ספר ששמעתי עליו ונראה מאד מעניין בנושא של מושג המשפחה. מה עוד שהעורך היה מרצה שלי (אביעד קליינברג) והוא מאד חריף ומעניין בעיני.

למעלה